КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Re: КСК 2008-География

Мнение от lovesecret »

Аз пък ще кандидатствам само в СУ, защото изпититът ми по английски съвпада с датата за изпита по география в УНСС. Но пък и без това от начало исках повече в СУ :wink: Иначе съм за туризъм и РРП :D
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Ох писна ми от хора, които ги уреждат с връзки и дето си плащат....В УНСС поне всичко е ясно :mrgreen: Но нали СУ са мн велики....Нямам думи-ама ще им пратя Господари на ефира.Ако гледате нещо да знаете че аз съм го поръчала :lol:
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Защо?Какво е станало?
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

:evil: Ами това че цяла година пред очите ми се случват достатъчно неща по които да си вадя изводите и да знам ценоразписа на преподавателите от су :x
ИзображениеИзображение
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

ми хайде някой да си купи темата за предваритения и да ни я каже тогава :)
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

Мислите ли, че двете теми за предварителния ще се знаят? Т.е. цялото теглене ще е инсценирано? :roll:
"Бе влюбен до смърт! Тя бе единственото, което искаше ... Виждаше я отново и отново... Далечна .... Лунно красива ... Ледена ... Недостъпна ... "
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Ми ориентировъчно е 9 000 за туризъм :lol: Една цифричка такава голяма
ИзображениеИзображение
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

9000 лв :shock: Много са им :lol: по-добре да си науча темите и да продължа да си упражнявам английския
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

тва за туризма не разбрах... казвате че ще се падне той ли...
според мен е нормално малко преди изпита всеки да почне да предлага какво ще се падне... аз мисля че район ще има ама :?
На края на света....
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Аз мисля,че щом като се теглят по 2 теми едната ще е природа,а другата икономическа пък да видим :)
Аватар
lovesecret
От дъжд на вятър

Мнение от lovesecret »

А, не искам регион :? , по-добре от промишленост нещо
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

според мен 100 % промишленост - все пак са доста теми и все една ще се падне. аз не искам релеф почви а от промишленост не знам коя.....все още :lol:
ама с тоя туризъм.....за мен тая тема е много страници а нищо насреща съществено за това много не ми е любима :roll:
На края на света....
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Аз турузъм още не съм го чела...Незнам падала ли се е досега?Доакто я писах не ми беше особено интересна..
Аватар
Rossy
В началото бе словото

Мнение от Rossy »

аз да питам някой знае ли като се пише район първо промишленост ли се почва или селско.ст и как се подреждат по ред на значимост или си ги изреждате по общоприетия ред ( знаете енергетика, металургия, ....до туризъм )
аз първо СС и после П-стите по обикновен ред ама сега гледам в учебника на Славейков и Златунова по друг начин... :(
На кратко има ли значение подредбата ? :shock:
На края на света....
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

Нямам си на идея дали има значение.Моите започват от първичен сектор-селско стопанство,вторичен сектор-енергетика,металургия,химическа и каучукова промишленост,дърводобивна промишленост,промишленост за строителни материали,стъкларска и порцеланово-фаянсова промишленост,хранително-вкусова,текстилна;третичен сектор-транспорт и съобщения,туризъм и обслужваща сфера.
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”