marchelle написа:някой от 292?? това беше залата с възможно най-скърцащите седалки!!!!
като гледам повечето са били доста положителни ,а моето есе беше доооооста иронично,направо саркастично-заядливо...при условие,че завъших с " Какво е селото без мол,би казал Йовков....че в София си имат два!".Но определено тази тема повече ми харесва...май..зависи от резултата ;D
все пак успех на всички ;]
Аз също бях в 292 аула ли е там, не знам как се нарича... Въпреки че си мислих, че съм в 218 стая... Бях на третия ред откъм лявата страна, със сив пуловер и сива риза отдолу, спах цял час (от 8 до 9), и предадох съвсем преди края. И когато беше дошла там една мадам да ни пита дали ни харесва темата само аз казах "Не", като се почувствах малко глупаво де, ама както и да е. И ми се налагаше постоянно да прескачам малките седалки. Направо се сдървих, а как се ядосах на русокосата квесторка, за сметка пък на младото момиче, което беше много яко...
Май наистина не трябваше да се номерират страниците, защото забелязах хора, които бяха сложили точка след цифрата, разполагайки я по средата на долната страна на страницата я ограждаха с тирета, други с кръгчета и т.н. Което уж се води за знак, но пък е доста глупаво... Както и да използваме фиктивни имена, а не собствени, щот` разбираш ли ако пиша в есето си за магарето Марко не е знак, но ако пиша за бай Иван адаша работата става напечена вече...
Иначе темата ми хареса, написах малко по-малко от четири страници... И също в темата ми търговския център се срещаше само и единствено във формата "МОЛ", като моето определение бе "магазинен и объркващ лабиринт", напомнящ за кубчето на Рубик... "Стъкленият дом" на злото и какви ли не още глупости, които едва ли ще бъдат оценени подобаващо, но поне видях Университета... На 3-ти пак сме там, мухаха...