[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2011] Математика
А дано да сте прави. По принцип, да - всичко е относително, но кво друго остава освен да решаваме задачи и да се надъхваме взаимно 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
В периода 11 - 29 юли няма да посещавам този форум. Причина - ще ми бъде кофти, че нищо не съм направил на изпита, няма да искам да си видя оценката и направо ще се интересувам дали ще ме вземат някъде....
Умея да "стимулирам" колегите
Умея да "стимулирам" колегите
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Нещо не разбрасх тая система с класирането - не би ли трябвало като не ти стигне бала за 1-во желание, да те приемат на 2-ро желание, ако и на него не ти стигне - на 3-то и т.н., защото по вашата логика те приемат само на 1-во желание, а това е невъзможно, понеже щеше да се пише само 1 в бланката. Затова като не те приемат на 1-вото желание, ще идеш на второ, но и да подадеш за 2-ро класиране не знам дали ще стане, ако примерно нямаш нужен положен изпит/сертификат.
Такава теория изобщо не сме разисквали. А за да класираш, не е нужно да си държал изпит. Нищо ти не пречи да кандидатстваш да използваш диплома или матура.
- morfei
- Форумно зомби
Леле, много съм изпуснал тука разискванията за специалности.
Бай дъ уей, верно е, че в ИС са наи-добрите момичета(нямам предвид по душа или шах
).
Компютърни науки 1 курс
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Хах, я кажи в СИ и КН как са колежките....
КН правеж
- morfei
- Форумно зомби
Аааа, не мога да коментирам, че ме познават и ще ме бият после 
Компютърни науки 1 курс
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Пиши на ЛС, че ми станА интиресно 
КН правеж
-
SweetsSsSs
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: Sofiq
Някой знае ли къде точно е този Учебен отдел в Ректората, където се сферяват дипломите при онлайн кандидатстване ?
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Това е вътре в Инфо центъра - вдясно от централния вход на Ректората има едно тунелче в самата сграда - там
На изхода на подлеза на метрото.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- creepy_master
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Какво правите, съфорумци? Как е, решавате ли или се отдавате на малко релакс преди изпита?

Бъди звяр, за да не станеш плячка...
Няма какво да се решава - за 10 дни няма да си вдигнеш нивото, освен това на изпита ще има задачи, чиято идея не си виждал досега и трябва да мислиш. Не мога да разбера защо всички си мислят, че като изрешат прочутия сборник, ще изкарата 6.
- creepy_master
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Напълно ми е ясно, че нищо няма да се промени, затова и се отдавам на почивка повече от колкото на задачи.... Все пак трябва да сме свежи на 11-ти, а не преуморени от решаване ; )
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
6,00 може би не, но отлична оценка защо да не?cReoLiN написа:Няма какво да се решава - за 10 дни няма да си вдигнеш нивото, освен това на изпита ще има задачи, чиято идея не си виждал досега и трябва да мислиш. Не мога да разбера защо всички си мислят, че като изрешат прочутия сборник, ще изкарата 6.

Здравейте,
имам въпрос към хората, които са си подали документите за кандидатстване през интернет (желанията) - на страницата за преглед на въведената информация пише ли ви, че ще се явявате на Математика - 2 (ако ще се явявате)? Защото аз имам разпечатано картонче с номер за втория изпит, но като си преглеждам инфо-то пише : "не е заявил изпити", а само оценките от кои матури съм заявил да използвам. И се чудя при тях ли е нещо грешката или при мен?
имам въпрос към хората, които са си подали документите за кандидатстване през интернет (желанията) - на страницата за преглед на въведената информация пише ли ви, че ще се явявате на Математика - 2 (ако ще се явявате)? Защото аз имам разпечатано картонче с номер за втория изпит, но като си преглеждам инфо-то пише : "не е заявил изпити", а само оценките от кои матури съм заявил да използвам. И се чудя при тях ли е нещо грешката или при мен?
Never Back Down!