Запада и Дивизията носили еднакви артикули
А като цяло за "кражбите" - не ми е ясно, това първи вие ли го правите в целио свят
Модератори: ники, Methuselah
това ми беше един от най-силните мачове от доста време,JudyRamone написа:Баси, аз вчера се съдрах от викане и скачане... въпреки че имаше един момент в който само моят глас и този на 1 приятелка се чуваше около насма все пак всеки трябва да спре за малко, за да си поеме въздух. Атмосферата беше супер яка. Ето това имам предвид под забележката ми за форумното обсъждане на тея въпроси, защото само който е бил на стадиона знае истината.
AufBraun написа:На мача бил ли си- не си. Тва че некои хора искат да се пее два часа и половина нон стоп си е техен проблем.
Запада и Дивизията носили еднакви артикули![]()
Много работи не знаеш за двете организации , така че найстна по-добре да замълчиш
![]()
А като цяло за "кражбите" - не ми е ясно, това първи вие ли го правите в целио свят
найстна
целио
Важното е,че човек трябва да си вярваBaggins написа:Еми аз съм си прав за себе си. Ти си чети форуми денонощно и се филмирай.
Джуди с теб поне мога да проведа смислен разговор...аз на мача ви не съм бил,но ми повярвай,хора които са били там и са седяли по техните думи "долу" никак не бяха доволни от пеенето ви и подкрепата.Точно заради това са станали и побоите в сектора.JudyRamone написа:Баси, аз вчера се съдрах от викане и скачане... въпреки че имаше един момент в който само моят глас и този на 1 приятелка се чуваше около насма все пак всеки трябва да спре за малко, за да си поеме въздух. Атмосферата беше супер яка. Ето това имам предвид под забележката ми за форумното обсъждане на тея въпроси, защото само който е бил на стадиона знае истината.
КЗЛO|OeHukc написа:От където и да си...
Така е по агитките,братче....нема се топиме,ама ше се тепамеДичоу написа:Митак...знаеш как е по агитките, братче...
"Ние като сме повече... ние ги убиваме.....те кат са повече...някой път те, някой път ние...."
![]()
![]()
![]()
Щом,като и Мартин не е бил доволен от вас си представи за какво става въпрос!!!JudyRamone написа:Митак, ако говориш за мненията във форума на Левски... аз пък съм много доволна от викането, не разбирам от какво недоволстват някои. Този който организира агитката да пее песни (които бтв вече са бая стари и дори на мен ми омръзнаха и не разбирам защо не се пишат нови) се нервеше яко ама и той се беше филмирал според мен, поне докато бях до него и го слушах, после се махнах от там.
AufBraun, не че нямаш право, просто тия форумни заяжданици са ми тъпи, казах го вече
Няма да е добре да го напиша във форума на СУO|OeHukc написа:Митак, що е тва КЗЛ?