Кандидати за Право 2009-2010

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Re: Кандидати за Право 2009-2010

Мнение от marrriq »

Аз вече си платих таксата в банката, надявам се утре по-бързичко да мина със записването :mrgreen:
edmon
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от edmon »

По сметката на Су като за изпитите ли преведе парите!
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

ще плащам на място
memento mori
Аватар
marrriq
Пишете, о, братя

Мнение от marrriq »

Да, напълно същите IBAN и BIC код, само че като основание посочих "семестриална такса, юридически факултет, специалност право", а в графата "още пояснения" - "редовна форма на обучение, магистратура" :)
Eitelkeit
В началото бе словото
Специалност: Психология

Мнение от Eitelkeit »

Имам един въпрос.... Приета съм редовно Психология , но пък ме дели една стотна от правото в задочна форма. Утре трябва да реша дали да се запиша директно във ФК , или да подам документи за второто класиране..Може ли някой да ми каже дали има възможност за прехвърляне от задочна в редовна форма на обучение при правото, след първи курс.. Важно ми е да знам, защото ме притеснява формата на обучение , дали е възможно да изкарам висок успех при редовната Психология , или при задочното право ? Кое ще е по-лесно, да сменя факултета, или формата на обучение....
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Има ли шанс Право-задочно да падне до 23,00 за момчета?
BLUSH
Постоянно присъствие

Мнение от BLUSH »

И аз се надявам задочното да падне с 87 стотни само че за жени..За миналите години е било напълно постижимо,но тази година с тези съкратени места положението може да е доста различно
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
Аватар
~Princess~
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от ~Princess~ »

А вие кога смятате да се записвате и ще си избирате ли групата?И,ако си я избирате,по какъв критерий?
Аватар
Bushmen
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Eitelkeit написа:Имам един въпрос.... Приета съм редовно Психология , но пък ме дели една стотна от правото в задочна форма. Утре трябва да реша дали да се запиша директно във ФК , или да подам документи за второто класиране..Може ли някой да ми каже дали има възможност за прехвърляне от задочна в редовна форма на обучение при правото, след първи курс.. Важно ми е да знам, защото ме притеснява формата на обучение , дали е възможно да изкарам висок успех при редовната Психология , или при задочното право ? Кое ще е по-лесно, да сменя факултета, или формата на обучение....
Основната разлика при прехвърлянето психология - право и задочно - право редовно е, че от психологията в правото отиваш 1 курс, а от задочно в редовно си продължаваш втори - демек не губиш 1 година. Иначе къде се постига по-лесно успех, не знам, но ако си родена за право хах би трябвало то да ти се удава по-лесно. А да падне бариерата за задочно с минимум една стотна ми звучи крайно реалистично, няма как пък съвсем да не падне.

Да, избираш си сам групата. На каква логика? Случайност, уговорки с приятели, нумерология - каквато логика искаш използвай. Единственият проблем е да са свършили местата във въпросната група, така че ако искате приятели заедно да се запишете - отидете заедно
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

Eitelkeit написа:Имам един въпрос.... Приета съм редовно Психология , но пък ме дели една стотна от правото в задочна форма. Утре трябва да реша дали да се запиша директно във ФК , или да подам документи за второто класиране..Може ли някой да ми каже дали има възможност за прехвърляне от задочна в редовна форма на обучение при правото, след първи курс.. Важно ми е да знам, защото ме притеснява формата на обучение , дали е възможно да изкарам висок успех при редовната Психология , или при задочното право ? Кое ще е по-лесно, да сменя факултета, или формата на обучение....
1.Замисли коя специалност ти харесва повече-психология или право,защото веднъж подала документи за следващо класиране най-вероятно ще бъдеш приета право задочно и няма да можеш да се върнеш към психологията.
2.Ако правото ти харесва повече се запиши право задочно-ще получиш абсол
тно същото обучение като редовното,а и
е можеш да се прехвърлиш след първата година във втори курс редовно(без да си загубила 1 година) съответно ако имаш нужния успех.
3.Ако психологията ти харесва повече се запиши и не му мисли.

Надявам се да съм помогнал. :P
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

Само една вметка за мненията от миналата страница - колеги погледнете си Закона за адвокатурата.
Salus populi suprema lex
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Advocate написа:Само една вметка за мненията от миналата страница - колеги погледнете си Закона за адвокатурата.
Полезен съвет! :mrgreen:
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

Честито на всички прависти
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Аватар
mihaela_a
Постоянно присъствие
Специалност: Право-редовно

Мнение от mihaela_a »

Мерси,Пете :drunken:
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Аватар
p_e_t_i_a
Форумозавър Рекс

Мнение от p_e_t_i_a »

няма защо,мацка :wink: ако ми трябва адвокат ще те търся,да знаеш :wink:
Успехът е заложен не във времето,мястото или обстоятелствата,а в човека !!
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”