[КСК 2013] Право

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
mariela.petkova
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: [КСК 2013] Право

Мнение от mariela.petkova »

Пълнят първо там, където има най-много желаещи -> втори поток...
Venislava
В началото бе словото

Мнение от Venislava »

И аз се записах във втори поток - 11 група, въпреки че много ми се искаше да съм в първи поток
Аватар
maria.georgieva.
В началото бе словото

Мнение от maria.georgieva. »

Не бяха ли останали места в първи? Много странно...вчера до към обяд имаше доста места специално за момичетата.
Dreams are not enough...actions are needed
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Искрено се забавлявам на приказките, че втори поток било по-добре от първи :lol: Познавам достатъчно хора от втори поток, които на драго сърце биха ви обяснили, че положението при тях е не по-малко тегаво.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
mariela.petkova
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mariela.petkova »

Angel_N написа:Искрено се забавлявам на приказките, че втори поток било по-добре от първи :lol: Познавам достатъчно хора от втори поток, които на драго сърце биха ви обяснили, че положението при тях е не по-малко тегаво.
И аз познавам достатъчно хора от втори поток, на които също им е доста тегаво, но все пак се радват, че са избегнали някои преподаватели :)
sevdalina-sisi
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от sevdalina-sisi »

това сигурно е най-тегавата специалност, така че има ли значение в кой поток сме :)
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
Аватар
suits
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от suits »

Има ли някой 2-ра група ??
ivank-
В началото бе словото

Мнение от ivank- »

kak stoqt neshtata s obshtejitiqta ?
Аватар
Serenity_
В началото бе словото

Мнение от Serenity_ »

^ Виж тук и тук.
Аватар
marihanncheto
В началото бе словото

Мнение от marihanncheto »

although,ти имаш голямо благодаря и от мен,герои сте си,направо евала за това,което направихте,дано на 18 и 19ти не ти е свършвало кафето толкова бързо :D добре,,че има и такива като вас
колкото до тези дето мрънкат от опашки , да бяхте кандидаствали в богословския там няма :D:D
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Днес ви набих ректорските печати в книжките. Остана само Ректорът да ви се подпише на всичките 349 книжки и след около две седмици ще можете да си ги вземете от отдел "Студенти". ;)
maria.georgieva. написа:... важното е,че имахме достатъчно нерви и чакащите,и лелките в отдел "Студенти",и двамата сладури от СС,които помагаха на вратата (евала и на двама ви за железните нерви,честно!) въпреки понякога малко "по-напечените" ситуации :wink:
Хах, то без напечените ситуации би било скучно и нямаше да го искаме ЮФ и тази година (на мен ми беше за втора, а на колежката - за трета). :lol: Шегувам се, радвам се, че сме ви били полезни, тъй като бяхме там, заради вас, а не заради някого другиго. ;)
Mimiito.O написа:... на момчето и момичето отпред не им е било по-приятно със сигурност.. чудя се момчето как си запази усмивката докрая...
Не ми беше леко- спор няма, но пък наистина ми е приятно да помагам, като тази ми помощ ме караше да продължавам да се усмихвам, колкото и тежко да бе... пък и съм на принципа - каквото повикало-такова се обадило, така че щом съм се усмихвал, то значи и хората срещу мен са били достатъчно готини, че да ме карат да го правя това действие... защото тези, с които се карах или пък тези, които ми се правеха на "дръж ми шапката" или "ти на мен ли ми говориш пък сега", никак не ме предразполагаха да се държа добре с тях...
marihanncheto написа:although,ти имаш голямо благодаря и от мен,герои сте си,направо евала за това,което направихте,дано на 18 и 19ти не ти е свършвало кафето толкова бързо :D добре,,че има и такива като вас
Хаха, добре че Starbucks е наблизо, та да не ми е проблем да си взимам ново и ново кафе... иначе се сещам как си изкоментирах на глас свършването на напитката ми. :lol: Благодаря ти за благодаренето, много мило от твоя страна. : ))
Последно промяна от although на 19 Юли 2013, 21:34, променено общо 1 път.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Чак сега успях отново да погледна темата. И аз ти благодаря за усилията, но също така имам и 2 предложения, които може би ще са ви от полза следващата година:
1. Номерче да се дава само при бележка за платена такса. Аз ти се представих с този ник и не знам дали помниш кога си взех номерче в сряда, но ми даде 83. Стори ми се странно, защото пред вратата бяхме около 20 човека, но все пак реших, че номерацията не започва от 1. След като най-различни хора започнаха да се вливат в опашката разбрах, че всъщност повечето са си взели номер и тогава са отишли да плащат такса. Така се получи, че бях един от първите пред вратата, а се записах в 3 следобед, след общо 7 часа чакане пред паричен салон и ЮФ. Още в началото попитах колежката ти, дали ако дойдат по-ниските номера ще ни предредят, но тя не ми отговори и честно казано я разбирам.
2. Второто ми предложение се отнася за родителите. Вие им казвате да излизат от опашката, но те просто не ви слушат. Ако е възможно според мен ще е по-добре да се постави по една табела "Родителите до тук.", "Забранено за родители", а защо не и "Надежда(родител) всяка тука оставете" :lol: в двата края на коридора.
Едва ли съм първият който ги измисля, но според мен тези 2 неща могат да вкарат някакъв ред в опашката. Благодаря отново.Изображение
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
marihanncheto
В началото бе словото

Мнение от marihanncheto »

suits написа:Има ли някой 2-ра група ??
https://www.facebook.com/groups/1394348334118539/
тук има някаква група виж
altough а ти като си филолог защо си при правистите,старшите ги мързи? :D
Becko
В началото бе словото

Мнение от Becko »

although, ще мога ли да пратя някой да ми вземе студентската книжка или ще трябва лично да идвам? От Бургас съм и не знам дали ще се наглася да се разкарвам :lol:
И между другото шапка ти свалям братле, железен си... Железни нерви имаш да изтърпиш тая простотия със записването :lol:
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Можеш да си вземеш книжката и на 1 октомври. :)
Facebook
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”