Ето последното съобщение от Комисия по настаняване в общежитията на СУ: "Уважаеми първокурсници, в момента има проблем със системата за имейл адреси - ЗИМБРА, без нея не можете да си подадете заявленията за общежитие. Знаем за проблема и очакваме разрешението му. Това е причината в момента ПЪРВОКУРСНИЦИТЕ да не могат да подават заявления. Молим ви за търпение! Това се отнася само за първокурсниците."
crazyyy написа:Ето последното съобщение от Комисия по настаняване в общежитията на СУ: "Уважаеми първокурсници, в момента има проблем със системата за имейл адреси - ЗИМБРА, без нея не можете да си подадете заявленията за общежитие. Знаем за проблема и очакваме разрешението му. Това е причината в момента ПЪРВОКУРСНИЦИТЕ да не могат да подават заявления. Молим ви за търпение! Това се отнася само за първокурсниците."
crazyyy написа:Откъде подаде? Ако е от личната ти поща няма да го приемат.
Не просто с пощата от Зимбра, която още не е активирана. След като изписва, че декларацията ми за общежитие е приета и се обработва, не мисля, че има някакъв проблем.
crazyyy написа:Откъде подаде? Ако е от личната ти поща няма да го приемат.
Не просто с пощата от Зимбра, която още не е активирана. След като изписва, че декларацията ми за общежитие е приета и се обработва, не мисля, че има някакъв проблем.
Добър ден!
Бих искал да попитам, какво би станало ако някой няма възможност да подаде акта си за раждане - примерно защото нещо се е случило с него(акта)(изгубен или друго)?
Има ли някакво решние на проблема?
И също така, може ли да се продължи по-нататък (следващ етап на класиране), при такъв случай?
injiktoplqkto написа:Добър ден!
Бих искал да попитам, какво би станало ако някой няма възможност да подаде акта си за раждане - примерно защото нещо се е случило с него(акта)(изгубен или друго)?
Има ли някакво решние на проблема?
И също така, може ли да се продължи по-нататък (следващ етап на класиране), при такъв случай?
Не можеш. Актът ти за раждане би трябвало да има копие или втори оригинал в общината на града ти и може да се преиздава.
Така че направи проверка, но това е задължителен документ.
Добър ден ! На 16.08.2013г. подадох през мейла си в Зимбра сканирано заявление (pdf) за "оставане" на общежитие. Върнат ми беше мейл от Комисията по настаняване, че не могат да го отворят, пратих отново, този път и в .doc. Повече не получих нищо. Вчера, при опит да подам електронно заявление за кандидатстване за общежитие, се оказа че СТАТУСЪТ МИ БИЛ НЕИЗЯСНЕН ?!?!!!!За изясневане трябвало да изчакам 48 часа ?!?!!!
Аз съм семестриално завършил студент в специалност право, имам първа редовна сесия държавни изпити от октомври до декември 2013г. и съответно право на общежитие до декември.
Моля, някой, ако е възможно, да ми поясни какви са тея статуси и неясноти!
thegirl написа:Качи някоя твоя снимка, няма нужда да е подходяща за пропуск, защото:
1) ти си имаш пропуск, ако си в същия блок.
2) за пропуск се носи снимка при домакинката в паспортен формат.
П.П. По принцип се носят 2 снимки, за тези които не са разбрали, едната за пропуска, а другата за картона, който седи при домакинката.
значи ако застана със сериозна физиономия до стената и се снимам с телефона пак ще стане?