Няма смисъл да си вадиш за 2 месеца карта..защото картите на БДЖ важат до 1 октомври, от 1 октомври си изваждаш за 1 година..а така 2 пъти ще ти се налага да ходиш да си вадиш карта,защото на практика хващаш последните 2 месеца от предишната година.Дано ме разбра : ) Така че по-добре изчакай до октомври,но ако ти е належащо си извади,когато искаш : )nominasuntodiosa. написа:Дали ще стане и с личната карта (т.е студентската?).Mare Nostrum написа:Трябва да им представиш и книжка.although написа:Принципно не ползвам БДЖ, но доколкото съм чувал от познати, няма да имаш проблеми с тях... носиш си уверението на някоя от касите на БДЖ, което уверение ще ти бъде направено от съответния отдел "Студенти", в който се записваш, и ще можеш да си ползваш студентското намаление. : )freiheit написа:Искам да ви попитам дали ,ако си платя таксата още от първо класиране , ще ми дадат бележка за студентска отстъпка на БДЖ ? Благодаря предварително !
Надявах се още юли/август да си извадя карта за намаление...
ЕДИТ: Мисля,че може и със студентска лична карта да отидеш,но трябва да е подпечатана също