ти отдавна си спрял да пускаш тука
Светослава, и аз те призовавам.. Ква е тая суша, на която ни държиш?!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
наскоро пуснах, ама то не се забеляза особено, за което и ти си свидетел явно..fak написа:що бе?
ти отдавна си спрял да пускаш тука![]()
Светослава, и аз те призовавам.. Ква е тая суша, на която ни държиш?!
оу, давай..FightForFreedom написа:Кристо ентусиазирано чете, с надежда за нещо по-стойностно. Сега искам да напиша поема за любовта между Анакин Скайуокър и Падме Амидала. Но не знам дали ще го довърша още тази вечер.
за жалост аз никога не съм била достойна да оценя подобаващо твойто творчество..Kristo написа: наскоро пуснах, ама то не се забеляза особено, за което и ти си свидетел явно..
Тогава не се обаждай по мой адрес, ако обичаш...fak написа:за жалост аз никога не съм била достойна да оценя подобаващо твойто творчество..Kristo написа: наскоро пуснах, ама то не се забеляза особено, за което и ти си свидетел явно..
тц, правиш го всеки път, като напиша някое мнение - като лепка си някаква... спокойно можеше да пишеш без да се обръщаш към мен, не съм само аз у този форум, само с мен да си говориш и мен да цитираш...fak написа:както забелязваш, не го правя!!!
Не ме изкушавай!
не съм ти се нахвърлял, бъркаш ме с някого...allshallperish написа:фак, никой не го е и правил. А забравих, аз веднъж го
похвалих, а той се нахвърли...