Ми като нямате пари да си купите играчи...ники написа:Да, само дето той дойде при нас без париFAIL
Да ви имам "Звездната селекция", нали знаеш, че няма да стигнете евротурнирите (както и Левсеки няма да ги докопа май)
Ми като нямате пари да си купите играчи...ники написа:Да, само дето той дойде при нас без париFAIL
Aз нали съм ти казвал, че си добър човек, Ники? Хич не си злобен и заядлив, както някой може да си помисли?ники написа:Кристо, поддържам дискусията, само за да видят останалите, колко можеш да се изложиш
Аз, ако бях на твое място щеше по-силно от нея да се извикам: 'Всичи да глътнат корема'The_Viper написа:Една лелка в 280, супер истерична, която се буташе като говедо и казваше на хората да се мръднат навътре при положение че наистина нямаше къде навътре, а тя си се бута и продължава да реди по едно време даже ни каза как не ни било срам, хората навън чакат а ние не сме можели да мръднем навътре!! Лелее... много я тресеше, горката!
Обади и се и и дай домашния си адрес за прослушване...Borisg написа:разглеждам едни кандидатури за работа, и една мацка в CV-то си беше вписала:
Специални умения - контактуване с куриери![]()
![]()