[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от BG_MaSTa »

Какво?!..нали в ТУ взимат само копие от дипломата при подреждането на желанията (както и в СУ)? Какъв е проблемът да се запиша и в двата университета за класиранията и да видя после къде съм приет и какво ме устройва? :bounce:

ТУ: 1. Класирането от първия етап се обявява на 22 юли 2011 г., а записва-
нето на приетите студенти се извършва в периода от 22 юли 2011 г. до 27
юли 2011 г., от 8.30 ч. до 16.30 ч. (вкл. събота).

СУ: Чл. 33. (1) Първият етап на класирането се обявява на 29 юли 2011 г.
Чл. 34. (1) Класираните кандидат-студенти от първия етап от 1 до 4 август включително имат възможност:
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.

ААА дейм ве..тоест ако ме приемат на първо класиране в ТУ, тряа да се запиша до 27 юли, като си предам дипломата в ОРИГИНАЛ, и съответно после няма да мога да се запиша в СУ...това ли се опитвате да ми обясните :brilsmurf:
Последно промяна от BG_MaSTa на 29 Юни 2011, 22:31, променено общо 1 път.
Аватар
cReoLiN
В началото бе словото

Мнение от cReoLiN »

Еми провери си сроковете - може и да имаш възможност.
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от YavkaT »

Проблема е там, че след първо класиране, в който и да е университет, трябва да се депозира оригинала на дипломата. Тоест след първо класиране трябва да си избрал къде ще учиш. А в СУ първо класиране започва тогава, когато в ТУ започва 2-ро. Тъпо, но факт!
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

Измислих как ша стане. Пиша на първо място физика/или др за която бала ми е 0/ и така 100% ще ме оставят до 2ро класиране. 3то дали има? :lol:
Последно промяна от iprodanov на 30 Юни 2011, 00:25, променено общо 2 пъти.
Аватар
Георги Герасимов
Пишеща машина
Специалност: Връзки с обществеността (PR)
Обратна връзка:

Мнение от Георги Герасимов »

Личи си, че си от школата на ПГТК - бог! :mrgreen: Трето ще има, че даже и допълнителното ще си остане (стига да има места, а до сега такива не са липсвали ^^)
O Captain! My Captain!O tempora, o mores от време на време)
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

iprodanov написа:Измислих как ша стане. Пиша на първо място физика/или др за която бала ми е 0/ и така 100% ще ме оставят до 2ро класиране. 3то дали има? :lol:
Безсмислен и неудачен вариант. За физика може да се ползва оценка или матура по математика....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ

Мнение от iprodanov »

1 специалност нямат без балообразуващи мат и физика. :? :(
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Писах малко прибързано... Ако става дума за СУ просто забрави. Не съм гледал за ТУ точно как стоят нещата, може и да греша, но мисля че и там е така. Така, че е по-добре сега да направиш своя избор....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
BG_MaSTa
От дъжд на вятър

Мнение от BG_MaSTa »

Има хляб в идеите на Проданов ;д...би могло да се напише първо желание в ТУ някоя специалност с език, за която искат изпит/ сертификат...и евентуално там да не може да се влезе (не съм сигурен дали ще стане, тряа да се проучи), за да останеш на второ класиране...

Или пък просто може да се запишеш в ТУ и ако на изпита на Софийскийо се осереш тотално (на което никой не се надява, ест) и при проверката на решенията установиш, че едва ли ще имаш повече от 4-ка примерно, да си ходиш директно в ТУ...големи врътки тука обаче лелей....
Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

Еми аз при 4.20-30, като се има в предвид оценката от матурата (6.00) се надявам да се докопам поне до 2-ро желание на 3-то класиране.
Аватар
creepy_master
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от creepy_master »

Имайки предвид бала от миналата година (26 и нещо от 30) предполагам, че и тази година ще се влиза с 4 и нещо... пък и с 6.00 на матурата => да е постижимо да се изкара 4.50 - 5.00 :)
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

YavkaT написа:Еми аз при 4.20-30, като се има в предвид оценката от матурата (6.00) се надявам да се докопам поне до 2-ро желание на 3-то класиране.
Луд ли си.... вътре си в СИ,какво повече искаш (50% и за КН, балът ще пада яко...) :D
КН правеж

Аватар
YavkaT
От дъжд на вятър

Мнение от YavkaT »

С бал 18, на първо класиране за СИ, не ми се вярва. А иначе, доколкото знам, миналата година бала на КН е паднал до 20-тина на 3-то.
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

YavkaT написа:С бал 18, на първо класиране за СИ, не ми се вярва. А иначе, доколкото знам, миналата година бала на КН е паднал до 20-тина на 3-то.
До 19 и нещо, вярно е.
Според мен наистина ще стане 100% на второ класиране. Така си приет, споко ;)
КН правеж

Аватар
creepy_master
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от creepy_master »

Дайте да говорим след 11.07.... все пак не се знае какво ще стане на изпита :) A дори и да не е на първо, то 100 % на второ класиране ще се влезе с този бал :P
Бъди звяр, за да не станеш плячка...
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”