Е при мен във ФМИ искаха да се попълни и някакъв личе картон, на който също трябваше да се залепи снимкаIasen написа:Аз пък минах само с 3 снимки - какъв е този картон? Иначе приет МО на 8 място от 25
1 КЛАСИРАНЕ
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
Кандидат-студентка
- В началото бе словото
Re: 1 КЛАСИРАНЕ
-
Iasen
- В началото бе словото
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/displayimage.php?pos=-2397
При мен в ЮФ само документите , които си купих и нищо друго не са ми дали , на което да залепя снимка . В крайна сметка може да е различноКандидат-студентка написа:Е при мен във ФМИ искаха да се попълни и някакъв личе картон, на който също трябваше да се залепи снимкаIasen написа:Аз пък минах само с 3 снимки - какъв е този картон? Иначе приет МО на 8 място от 25
- Matik
- В началото бе словото
- Специалност: потенциален идиот
И аз съм приет
1во класиране 1во желание - ядрена техника и енргетика.
Само че кандидатсвах и в Пловдивския, там с 1во желание - инженерна физика и ако ме земат и там незнам какво да избера. Някой може ли да ми даде съвет ???
Само че кандидатсвах и в Пловдивския, там с 1во желание - инженерна физика и ако ме земат и там незнам какво да избера. Някой може ли да ми даде съвет ???
Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to remove.
Antoine de Saint-Exupery
Antoine de Saint-Exupery
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Първо класиране в ПУ излезе, защо първо не провериш дали си приет и после си реши сам! Не е необходимо никой да те съветва, преценката трябва да си е твоя!Ти ще го учиш!Matik написа:И аз съм приет1во класиране 1во желание - ядрена техника и енргетика.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
И на мен за ЮФ не са ми искали четвърта снимка. Но на една приятелка, с която се записвахме вчера, й искаха - тя е в геолого-географския обаче.
Аз съм доволна.... Това, което ни пожеаваха всиички - да съм на първо класиране с първо желание - се сбъдна. Еееех, кеф
Аз съм доволна.... Това, което ни пожеаваха всиички - да съм на първо класиране с първо желание - се сбъдна. Еееех, кеф
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Marieta
- В началото бе словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Първо желание - икономика с английски
Записах се вчера. Честито на всички приети и успех!
А какъв е този именник, който сте попълвали
Последно промяна от Marieta на 07 Авг 2008, 08:25, променено общо 1 път.
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Е сега като никога няма да вляза КН, дори да имам 6 на изпита пак не влизам ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ, това значи ли че не трябва да го пиша като първо желаниеБавария написа:ВЪПРОС?????????VaLeNTinKa написа:Аз съм пред голяма дилема... В Пловдивския съм приета МИО, а тук - индология. Нещо не ме кефи тая специалност, а не знам дали на второ или трето класиране ще успея да вляза на по-предно желание... Не знам изобщо какво да правя
Защо, аджеба, пишете специалности, които не ги искате?
Не се ли предполага, че като напишеш нещо, то ти желаеш да го изучаваш?
Или принципа - има 100 специалности, дай сичко да напиша.
ПЪРВИТЕ 35 СТРАНИЦИ СА САМО ФЛУУД, ТОЧНО ОТ 36-ТА ПОЧВА ТЕМАТА, НЯМА ДА Е ЛОШО МОДЕРАТОРИТЕ ДА ВЗЕМАТ МЕРКИ
:whax: :whdat: :blackknight: :thin: :diabloanifire:
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да, във ФМИ има именник и затова са нужни 4 снимки.Marieta написа:Първо желание - икономика с английскиЗаписах се вчера. Честито на всички приети и успех!
Еееех, Мариета, защо не избра ФМИ

- Marieta
- В началото бе словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Еееех, балът ми стига и за там идеално, но това си бях решилаБeтон написа:Да, във ФМИ има именник и затова са нужни 4 снимки.Marieta написа:Първо желание - икономика с английскиЗаписах се вчера. Честито на всички приети и успех!
Еееех, Мариета, защо не избра ФМИ
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Айде няма нужда да хамалувам за 500 лева, при което пари за уроци няма да ми останат, освен това със сигурност ще загубя една година ако не запиша, а ако запиша може и да не загубя, пък ако загубя това не ми пречи да кандидатствам веднага след това. Губя 614 лева и какво от това? Да не говорим че се учи над 90% едно и също нещо първи курс, поне във ФМИ! Т.е. си учиш точно каквото и в другите специалности(а колко ще ти трябват някой от тях и колко те интересуват е съвсем друга тема). Дай като ме интересува само програмиране да не влизам въобще във ВУЗ? То нали ако мога да си намеря хубава работа наистина няма да вляза, щом влизам, значи не намирам... То близко до акъла. Какво друго не ти е ясно?! Или те курсовете са по евтини от семестъта?! А като не мога да вляза КН и с 6 на изпита какво правим, остава само прехвърляне ми се струва?!Catherine написа:Бавария написа:ВЪПРОС?????????
Защо, аджеба, пишете специалности, които не ги искате?
Не се ли предполага, че като напишеш нещо, то ти желаеш да го изучаваш?
Или принципа - има 100 специалности, дай сичко да напиша.И аз това се питам... Отговорът обикновено е: "Ама аз ще го уча, пък догодина ще се прехвърля по успех", ама на мене това ми звучи много несериозно и абсурдно. Защото:
1) Губиш една година да учиш някакви работи, дето не те интересуват, вместо да се подготвиш по-добре за следващата кандидатстудентска кампания.
2) Нали се сещате колко е трудно да изкараш успех над 5,50 в специалност, която не желаеш да учиш, не ти харесва, не те интересува и т.н. Даже да не е невъзможно, за мен е абсолютна загуба на ресурс да се мъчиш като грешен дявол, вместо да отложиш една година, да се хванеш на работа някъде, да изкарваш парички, да се запишеш на хубави курсове, да се подготвиш и да влезеш това, което ти харесва. Не ги разбирам това кандидатстудентите, сориМай целта е да сме студенти по каквото и да е, ама колко е логично, това е отделен въпрос...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
- Grimalkin
- В началото бе словото
- Специалност: Англйска филология
- Обратна връзка:
Аз се записах вчера пък Английска филология, и май вече съжалявам...
Знам, че бала нямаше да ми стигне по икакъв начин за Японистика, но поне за Кореистика щеше на 2ро класиране....
Но както и да е, аз си бях с три снимки, и даже като подавах документите жената , която ги приемаше ми отлепи снимката от именника и ми я върна...
Мн странни неща стават в тоя университет..
Но както и да е, аз си бях с три снимки, и даже като подавах документите жената , която ги приемаше ми отлепи снимката от именника и ми я върна...
Мн странни неща стават в тоя университет..
- CellarDoor
- Пишете, о, братя
На мен пък изобщо не ми поиска именника... Трябва ли да се притеснявам? 
-
~Evredika~
- В началото бе словото
МО
колегите да не се скатават 
Вдруг каснемся друг друга и выключим свет....а небо решит что нас нет.... Так что просто танцуй... забудь что я здесь....
МО 1-ва група
МО 1-ва група
-
deedarz
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
АРАБИСТИКАААА, записах се !!! Къде сте колегиии...и вие колежки ? 
'Когато хвърляш кал по някого, губиш почва под краката си.'
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
FMI, колко логично ти се струва: "Аз мнооооооооого искам да уча психология, обаче поради независещи от мен обстоятелства са ме приели да уча унгарска филология, и затова страдам и рева, понежа аз унгарска филология не искам да уча, а психология. Обаче нЕма проблеми, ще се запиша унгарска, ще уча лингвистики, езици, които не ми се отдават и не ми харесват, история на някъв народ, дето хич не ме касае, ще изкарам 6 на изпити, на които и тези, на които им е първо желание, едвам изкарват 4-5 и ще се прехвърля психология." Е? Във ФМИ специалностите може и да съвпадат в дисциплините, ама тези, които кандидатстват в 15 факултета 15 коренно различни специалности, само защото приемният изпит е еднакъв... Айде нема нужда да ми обясняваш, че в това има някаква логика.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/