"Сбогом форонци и благодаря за бирата"
Още с регването си, съм си представял, как в един определен момент, ще цитирам тази крилата фраза на Джанис Джоплин, и ще се откъсна от този мини-микро-санти-свят на това форонно общество!
Сигурно се чудите, какво се опитвам да кажа...
Момент да помисля...
Още малко, мисълта напира...
Ето я в матката на мозъка ми... иииии ЕТО Я!
Това е предпоследното ми мнение в този форум. Бях си избрал какво ще е това ми мнение, още преди да си купя комп и преди да се науча да пиша на български. Толкова години готвя този пост, че едвам го помня.
Време е и на
Кристо да си отиде там откъде е дошъл - Юридическия факултет.
Решението, което взех преди 2843 поста. Няма да ви давам обяснения, не заради липсата ми на уважение към вас, а поради чистия ми мързел да обяснявам на 1000 души по отделно в скайп, фейсбук, лс, мейл, лично и т.н. И пощенски гълъби до тебе,
Миро.
А сега -
hammertime! Демек - малко история на моето пребиваване тук:
Спомням си с умиление подписа на
Бавария, едно време -
"Реалността е издълбана $утка, в която ако поискаме, можем да погледнем".
С умиление си спомням първите си постове, в раздела на ЮФ, в който флудех безбразно, давайки фалшиви тревоги за изпитите. Как тогава
Хипноза ме учеше да пиша правилно разни термини. И как с
Раджа обсъждахме безсмислието на смисъла на света. Уникално просто! Спомням си първите секс-оргии с
Рая-Александра и
Фейт. Ентусиазма на малката и миловидна
Мила. Как ходехме с
Шепот на фехтовка и как тя ме ръгаше с мачетето. За лирическите отблясъци в щита на
Сириус. Фен-клуба на
Димаж. Запознанството ми с
Гошко, Тошко, Рошко и Евтим/Плазтмодий. И култовото-горд-мащабно-изразително изражение на човек-израз -
Джеймс. За
Търговеца на Кавал и темите за народната музика. Стоях до малките часове да свалям тракове на
Минка Пинчева, за да си доказвам тезата срещу нейната. Благодарности и на моята близначка-кака
Дъждът върху яйцето. И бившето комши -
Блъди Конспект. Или моя юридически колектив -
Айс-Спирит, Лорд и консула на Рим -
Бавария/Пешо. Те не спечелиха нито едно дело, но спечелиха моето сърце. С условна присъда. Дългите пиянски напивания с
Пич и Бекон в Ориент 33, и партито с
Тони Стораро. Ех, какви танци, какви студентки... За флууд-сесиите по 18+ с
Блек-Реге. Или как посвещавах стихове на
Принцеса, с обещанието да ме направи мод. Но така и не написах нищо добро. Поне ме остави да флудя до тук. За лудите теми на
Бора е приятел и възвишения борбен дух на
Поромир. За саблентие дуели с ламаринени постове между мен и
Гогигагагагиго, за ЛАРП, на който така и не отидох, защото съм безсмъртен с адидас. За стоманените астрални магнолии на
Иринка. За дългите раздумки на форонните клюки с миросвадливата и щтекотлива
Мира. Или преживяванията с новите другарчета у форума, на които с кеф станах по-голям батко, а на някой от тях - и по-голяма кака. И всевиждащия фотообектив на
Димо, който се представи като мъж и не пусна голата ни фотосесия. Ти си мъж, човече, ето казвам го. За целомъдрената и скокотлива
Прудънс. За водката на
Рийвър, която изпихме тайно от него, че и мезихме тайно от него. Но тогава той не беше регнат още. За твърде личните ми разговори с
СПАРТАК, или за нечовешките ни дискусии по 3-4 часа с
Джокера, в които се дебнехме, кой какво ще напиша и така на ден правихме по 1 мнение по темата. Ех, времена! За
Джонатан от Корн, който така и не се регна у форума, и неговия приятел - рапърчето
Захир, което никой от форома не оцени. И който само аз продуцирах в едно мазе с
Тимба (и
ЛиЛана, както после разбрахме и тя била там, ама и беше пълна устата, не сме я чули). Опитвах се да изброя всички, но форума е безкраен и сигурно години няма да ми стигнат за да изброя всичките му потребители. Но така и трябва - да не става флууд постоянно...
Сега бих искал като си тръгвам да сключа примирие с всички, с които сме се ежели, дразнели, мразели, нареждали, нападали, осмивали, остригвали, напивали.... Моите извинения и благоволения на:
Търговецът на Кристал
Роджъртейлър
Боромир
Марков
Александър
ФМИ
Мила
Пешо
Георги
Камел
Фийби
Руева (щото не можах да я включа в по-горните изречения)
Файф Фор Фрийдъм (уф на латиница беше 5 4 Freedom)
всички метъли
всички фенове на ЦСКА
всички фенове на англ. отбори различни от Челси
всички чалгари
всички мутри
Тимбаленд
и около още 100 форумци, които няма да изброявам...
В заключение ще кажа - напускам ви с прикрита доза бургазъм. В живота ми настъпиха такива промени, които безвъзвратно промениха профила ми (подстригах се). Мисля да се отдам на една хуманна кауза - превръщането на Бургас в по-добро място за живее. Аз и група ентисиасти се организирахме в мащабна корпорация, която има за цел да помага на всички, които искат да направят нещо, независимо какво, стига да са достатъчно болни да го направят. Вече събрахме пари и се организирахме да продуцираме диск на ГУРЕЛИЩЕ. Отделно и с останалите пари ше вземем 10 нови седалки за стадион "Черноморец". Хвала на нас. Хвала на нас. Бог да ни поживи.
И сбогом - благодаря ви. Вие ме направихте човека, който мама и тате никога не успяха, дори и при втория опит със сестра ми. И вкл. техния трети опит с морското ми свинче Лъки. Задължен съм ви - буквално дори на някой (ще ви върна парите ве, споко). Искам да се разделим в мир и благоденствие, така както се срещнахме и посрещнахме тука преди толкова години (2 години без 5 месеца, ако трябва да сме точни)
Който иска да чете Кристо - има гугъл, заповядайте... нета е пълен с мен.
Това беше, благодаря ви за вниманието. Цунки по муцунки...
.... 1 мнение още....
към
некролога