Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аз сам опървия път се прекарах да пишаvasko написа:![]()
На мен тоя курс грам не ми помогна за подготовката. Просото казах на нашите "искам курс" и те айде и накрая като се готвех не поглеждах какво съм писал. От там са ми и впечетленията от Бойко Пенчев, който е предцедател на изпитната комисия. Написал си хиляда страници и никакъв контакт с 'колегите '
![]()
после го карах на ма`абети
и нищо не слушах
само за Далчев ми направи впечатление курса
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- elektra_
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: първи
- Обратна връзка:
И аз миналата година ходих на курс,но имаше някои които говореха толкова бързо,че нищо не успявах да запиша,а този който говореше за Яворов дори не си правеше труда да повтори.Имах чувството че ако спре да говори и повтори нещо ще забрави какво още има да казва.Общо взето нищо не научих на този курс и тази година като се подготвех дори не си отворих тетрадката....
Право, 1-ви поток, 4-та група
дам... а някои, които се чупихме от лекцията за Славейков пихме бира с него в сладкарничкатаvasko написа:Много готин човек е. Водеше ни 2 лекции за Дебелянов и Далчев и с още 1 през почивката си говорехме общи неща.....пуска яки лафове, което се убеждаваш от подписа на момичето........веселякБавария написа:ето го човека с вътрешната информацияМила написа:у мен се ражда подозрението, че ще ги качат през нощта.
М/У др от де го знаеш Божо Кунчев?
kRiss, миналата не. тази година бях на пролетния, а миналата на журналистиката
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Заради предмета, заради предмета!!Мила написа:Светуващият написа:Искам да ви попитам защо избрахте литературата - заради предмета или заради влизането в Университета. Питам просто така.
BTW- резултатите ги няма все още, но наистина има хора, които вече ги знаят. Вчера в късния следобед ми звъни учителката ми по БЕЛ и казва, че резултатите са излезли. Проверявам аз- НИЩО! А то цялата работа се състояла в това, че някакво момиче, което ходило на уроци при нея, и което било с "връзки", вече било уведомено за оценката си, понеже РАБОТИТЕ СА РАЗСЕКРЕТЕНИ!! Чакайте ги днес!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
МЕДИЦИТЕ СА ТУК!! ЛИКУВАЙ, НАРОДЕ!! 
Последно промяна от Blood Countess на 24 Юли 2007, 08:58, променено общо 1 път.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."