Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Според мен за биотехнологии и МБ ще се вдигне балът, защото ако някой кандидатстващ медицина има 5.60 примерно и не му стигне може да запише БТ или МБ. Какво ще кажете по въпроса?
П.П. Дали някъде има статистика от миналата година?
П.П. Дали някъде има статистика от миналата година?
Колумб бил открил Америка... Голяма работа! Толкова е голяма, оставаше и да не я забележи!
- Jagdflieger
- В началото бе словото
- simona_baby
- От дъжд на вятър
aleksander написа:Почти сигурен съм че половината отговори са ми верни. Ако има двойка, то значи че нищо незнам, което не е вярно. Това дето съм го писал в работата ми е горе-долу същото както в темата, с някои пропуски. Но основното съм го описал.
Знам и за онази грешка дето размених наименованията на двата процеси, но не може да имам чак двойка. То е прекалено.
точно за това могат да ти пишат директно двойка
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
И аз съм с 5,75. Миналата година ме приеха в Молекулярна биология, но прекъснах преди 1вата сесия, за да си дам шанс за стоматология още 1 път. Тогава имах 4,31 по химия и 5,92 по биология, а сега.... ще видим.
Иначе много се радвам, че имам отново хубав шанс за СУ, защото наистина специалността ми хареса, просто трябваше да опитам другото пак.
Иначе много се радвам, че имам отново хубав шанс за СУ, защото наистина специалността ми хареса, просто трябваше да опитам другото пак.
- Hedgehog_Kj
- От дъжд на вятър
Хехехехей!!!:)Най-сетне.
4.63
Доволен съм очаквах по-малко,при положение ,че не знаех нищо по анатомия.80 човека са над мене
4.63
Доволен съм очаквах по-малко,при положение ,че не знаех нищо по анатомия.80 човека са над мене
Последно промяна от Hedgehog_Kj на 14 Юни 2007, 19:39, променено общо 1 път.

lady_eve
не думай, че begemot_ е много чувствителна по този въпрос и отказва да приеме, че в СУ влизат тези които не са приети в МУ (било обратното)....
моите искрени поздрави за оценката и успех със стоматологията
пролича си кои кандидат студенти са по-качествени и вдигнаха много здраво бала нагоре ...
не думай, че begemot_ е много чувствителна по този въпрос и отказва да приеме, че в СУ влизат тези които не са приети в МУ (било обратното)....
моите искрени поздрави за оценката и успех със стоматологията
пролича си кои кандидат студенти са по-качествени и вдигнаха много здраво бала нагоре ...