И ми е някак мътно на главата.
И, разбира се, книгата, която толкова, толкова, толкова много исках, е продадена и в този антиквариат (в Цюрих!
Did you ever hear of karma?Търговецът на кристал написа:Ама че гаден ден - в университета ми скъсаха нервите, за пръв път ми стана толкова обидно и почнах да се питам какъв е смисълът да се занимавам. Имам чувството, че тия хора целенасочено се опитват да ме изритат от България - толкова гадно ми стана.Не ми е за оценката, не съм била бележкарка - няма да стана и сега. Но когато двама (ДВАМА!!!) души преписват от теб и имат 6, а ти имаш 5, е най-малкото обидно. Да не говорим, че аз учих (и знаех, и си го написах), а някои от "отличниците" бяха с царски пищови и си го казаха.
![]()
За капак на всичко си скъсах любимите дънки и попаднах на кофти шоколад. Алергията ме тормози в комбина с фарингита. Но, разбира се, не мога да си легна, защото имам да пиша курсова, а нямам вдъхновение. То оставаше и да имам...
Prudence написа:Най-сетне реших да уча и точно сега съквартирантката ми трябваше да си разказва сънищата с най-големи подробности!
а за палави юристи?Prudence написа:Ми не е споменавала за любопитни журналисти мисля.