ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
-
безидеен
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Устните изпити в нашия факултет са забранени!!!!
Ако не се лъжа това важи и за всички в СУ!!!
за ИБЖ ще кажа - че е най-тегавия изпит в първи курс, наред с Социологията, Социална психология старчето е готин - няма да Ви мъчи,
но с Мама Здравка внимавайте!!!!
хахаха, чакай че се разсмях - относно курсовата работа по ИБЖ, когато аз я писах, бях я напълни с цитати от весника и лек коментар от около 10 изречения, хареса ми курсовата работа писа ми 5 - аз останах учуден но на изпита не ми стигало за 3ка, и ме върна, не залагайте много много на курсовите работи, изпита си е важен!!!!
Успех!!!
Ако не се лъжа това важи и за всички в СУ!!!
за ИБЖ ще кажа - че е най-тегавия изпит в първи курс, наред с Социологията, Социална психология старчето е готин - няма да Ви мъчи,
но с Мама Здравка внимавайте!!!!
хахаха, чакай че се разсмях - относно курсовата работа по ИБЖ, когато аз я писах, бях я напълни с цитати от весника и лек коментар от около 10 изречения, хареса ми курсовата работа писа ми 5 - аз останах учуден но на изпита не ми стигало за 3ка, и ме върна, не залагайте много много на курсовите работи, изпита си е важен!!!!
Успех!!!

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Устните изпити в нашия факултет не са забранени, поне до миналата година не бяха (да не се бъркаш с ТУ?).
Нейкова си изпитва устно по МО в СМИ, Бойко Пенчев изпитва устно (в годините, в които той предава Литер. комуникация), Ефрем изпитва устно... Алфандари също изпитваШЕ устно, сега не мога да кажа (доколкото представянето на курсова работа е устен изпит).
Социологията е един от най-нетегавите изпити, ако си чел. Ако не си, е много вероятно да се превърне в най-тегавия (предполагам, де)...
За ИБЖто съм доста съгласна, но все пак обръща внимание на курсовите, не е като да е без 'ич.
Социалната психология е безпроблемна, дори и само от лекциите да учите, не би следвало да имате трудности.
Нейкова си изпитва устно по МО в СМИ, Бойко Пенчев изпитва устно (в годините, в които той предава Литер. комуникация), Ефрем изпитва устно... Алфандари също изпитваШЕ устно, сега не мога да кажа (доколкото представянето на курсова работа е устен изпит).
Социологията е един от най-нетегавите изпити, ако си чел. Ако не си, е много вероятно да се превърне в най-тегавия (предполагам, де)...
За ИБЖто съм доста съгласна, но все пак обръща внимание на курсовите, не е като да е без 'ич.
Социалната психология е безпроблемна, дори и само от лекциите да учите, не би следвало да имате трудности.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Само да посмеят...
Не пускай злостни слухове, ей!
Това е най-старата сграда на СУ, никой няма да я пипа... 
Не пускай злостни слухове, ей!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Веднага ще бъде проучено, ааааааа... Но продължавам да твърдя, че не е възможно.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Въпросът е принципен - според мен това е най-готиният факултет (а със сигурност съм била в повече от половината - не съм била май само в БогФ, ФизФ и Химията), освен това е най-старата сграда и, освен това, я ремонтират дори и в момента... Да не говорим, че е на центъра и т.н.т. За чий... интерес ще е да местят децата в Младост.
Пък и аз един ден нали ще преподавам в тоя факултет - няма да ме разкарват до Младост, при условие, че живея на 15 минути пеша от ФЖМК.
Пък и аз един ден нали ще преподавам в тоя факултет - няма да ме разкарват до Младост, при условие, че живея на 15 минути пеша от ФЖМК.
В края на ноември
В края на ноември
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Химическият е рушащ се, а доколкото знам от една френдка, Физическият е още по-зле. Ползата им е да вземат комисионната от сделката за другата сграда, а и май някой има апетити към нашата сграда. Нали знаете, бизнес. Студентите да вървят по дяволите.
ИБЖ много тежък, току-що един четвърорукрсник ни разказа, че по история на книгата е най-зле и се къса масово, леле мале, не знам как щезавърша първи курс, честно. о0
ИБЖ много тежък, току-що един четвърорукрсник ни разказа, че по история на книгата е най-зле и се къса масово, леле мале, не знам как щезавърша първи курс, честно. о0
~ Кътчето ~
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
Вида, винаги можем да влачим изпитиШепот написа:Химическият е рушащ се, а доколкото знам от една френдка, Физическият е още по-зле. Ползата им е да вземат комисионната от сделката за другата сграда, а и май някой има апетити към нашата сграда. Нали знаете, бизнес. Студентите да вървят по дяволите.