Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
- пикси
- Драскач
- Курс: втори
Имам 5 и 13!!!!! И писах есе, за всички, които смятат че няма смисъл в есето - ИМАААААААААААААААА!
Благодаря на българската филология, която ме научи на много!
Благодаря на българската филология, която ме научи на много!
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
......
Последно промяна от Винсент ван Гог на 26 Юли 2006, 14:40, променено общо 1 път.
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
......
Последно промяна от Винсент ван Гог на 26 Юли 2006, 14:40, променено общо 1 път.
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
- milora
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
някой да ме гръмне ...
е незнам..някак си не се вписвам в редиците на умните бъдещи ваши колеги с т'ва смотано 3.63 на изпита ... не съм доволна и нищо няма да се получи..и простите сметки показват ,че при невъзможните две 6тици на журналистиките можеби по-догодина ще се класирам... съжалявам,че няма да бъда една от вас ... но явно не съм работила достатъчно по въпроса ... завиждам ви...искренно и добронамерено ... 
CADA V EZ QUE ESTOY SIN TI,
El atardecer más bello duele,
Cada lágrima por ti, apaga el sol
CADA VEZ QUE ESTOY SIN TI
La razón de mi universo muere...
-
Винсент ван Гог
- В началото бе словото
........
Последно промяна от Винсент ван Гог на 26 Юли 2006, 14:52, променено общо 1 път.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Наистина, имайки предвид слуховете и очакванията, резултатите са повече от добри
На печелившите честито! 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- milora
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
е са..
е да де...ама дали имаш 2 или 3 то май няма мн. голяма разлика ... и пак повечето лоши оценки са на цитатите...то същото 
CADA V EZ QUE ESTOY SIN TI,
- sivoko
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Мисля, че не е толкова сложно да отсееш какви точно са критериите за "есето". Трябва малко по солидни познания по история на литературата и няма да имаш проблем. Между другото така каза и проф. Валери Стефанов в едно негово интервю. На мен лично много ми помогна диска на Светлозар Игов "Кратка история на българската литература", който вървеше с в. 24 часа. Доволен съм от себе си страшно много и искрено се надявам да се видя наесен в СУ с голяма част от вас. Успех на всички !