[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Cappie
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от Cappie »

Valerita написа:Аз съм с бал 20.01 :)
Кои сме за СИ ? 8)
Аз съм го писал на 1 място, така че ще се радвам да се виждаме!
My biggest mistake is that i was born in wrong world
-Me, Myself and I
Аватар
Великов
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Великов »

Аз да питам тогава кои сме за КН :D
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

boris_boris написа:Искам да ви попитам, понеже местата в СИ, КН, И и ИС са около 250, а пред мен има 350 човека.. тоест 100 човека ми пречат за да ми е гарантирано мястото в някоя от тези специалности. Изпита по математика 2 важи за над 10-15 специалности в СУ и предполагам, че около 50 човека пред мен няма да влизат в точно тези 4 желани от мен специалности. Дали ще се отворят още места освен тези планирани 250 или това е крайната цифра? И дали има изобщо надежда за мен или няма смисъл изобщо да кандидатствам за класиране?

Благодаря!
Много голям процент от държалите изпит по математика кандидатстват в Стопанския факултет, също има много хора, които държат изпита, но не кандидатстват за място понеже това им е план Б при кандидатстване в чужбина, а и има много хора, които избират по различни причини други университети - например, имам приятел, който кандидатстваше де що може с математика( УНСС, ФМИ, УАСГ, ТУ) и накрая записа в УАСГ... Това колко има пред вас не е гаранция, че нямате шанс! :D
This moment, we own it...
boris_boris
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки

Мнение от boris_boris »

Добре. Ще видя какво ще направя, най-вероятно ще пиша пък каквото сабя покаже :) А понеже ще имам и аз план Б - ТУ, ще мога ли паралелно да чакам 1во, 2ро класиране и на двете места докато не излезне добра за мен оферта?
Аватар
Valerita
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Valerita »

Ами то и в двата университета излиза на един ден,обаче трябва да избереш само един ;) Не можеш да чакаш второ класиране и в двата :)

Ако не е тайна в ТУ с какъв бал си? За КСИ ли?
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Обикновено сроковете на ФМИ и на СУ се разминават много здраво и на ТУ са по-рано, поне миналата година беше така. Ако решиш да си пазиш място там, се депозира дипломата и мисля, че ти удържаха 10% от сумата, ако се откажеш. Така,че е много рисковано като цяло,защото дори да прежалиш 10-те процента, не се знае дали на време ще ти върнат дипломата, за да се запишеш във ФМИ.
This moment, we own it...
boris_boris
В началото бе словото

Мнение от boris_boris »

Ако са в един и същи ден, защо да не чакам след първо, второ и т.н? Ако не ме устройват и 2та университета на първо, чакам 2ро и в двата.. и вече ако ме изберат и в двата ще избирам?

В ТУ искам в КСИ.. ако не ми стигне може и компромисни варианти, не са много лоши и още 1-2.. между другото в ТУ е хубаво, че първата година се учи едно и също и дет се вика може да влезнеш в "Ток и жица" и да се преместиш с хубав успех 2рата година.. (верно ще е зор с физика и химия, но..)
Аватар
Valerita
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Valerita »

И в двата ВУЗ-а тази година излиза на 16 класирането(Сефте :lol: )

@boris_boris имай си едно наум,че за КСИ бала е 28.0-28.5(От 30) минималния на първо класиране :wink: А преместването ще ти е малко трудно :lol:
Нали ти обясних...не можеш и в двата да чакаш 2-ро,защото им депозираш диплома,а без депозирана диплома не можеш да участваш в следващо класиране!
boris_boris
В началото бе словото

Мнение от boris_boris »

Значи трябва да избера един от двата университета? То в такъв случай по-добре на по-сигурното.. в СУ с 17,25 едва ли ще имам големи шансове.. ако не стане в СУ ще трябва да пропусна цяла година.. а не искам.

п.п Защо да ми е трудно да се преместя след първата година?
DafinaKaramanoleva
В началото бе словото
Специалност: нямам

Мнение от DafinaKaramanoleva »

И аз съм писала СИ на първо :) с бал 20,8 съм, мноого се надявам да ми стигне за 1во класиране :)
Аватар
Iliyan.Yakimov
В началото бе словото

Мнение от Iliyan.Yakimov »

Великов написа:Аз да питам тогава кои сме за КН :D
Аз съм писал КН. Балът ми е 21.9, като си правя сметките би трябвало още на първо класиране да вляза, ама ще видим. :D
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен. /Алберт Айнщайн/
Аватар
Betinaa
В началото бе словото

Мнение от Betinaa »

Аз също писах КН ! 8)
jr-
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от jr- »

#1 Информатика
#2 КН
#3 СИ

20.58
svetliodekov
В началото бе словото

Мнение от svetliodekov »

1.КН
2.СИ
3.И
бал:19,8
pepo_vn
В началото бе словото

Мнение от pepo_vn »

По успех ли става класирането за общежитията? Ако имам максимален бал ще ме настанят ли в по ремонтиран блок или става на случаен принцип ?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”