[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Re: [КСК 2012] Математика
Именно,трудното тепърва предстои. 
Абе какво се шашкате,казал някой че бала бил по-висок....е кво му се връзвате,като бил сигурен източник да го каже,,,не се ли сещате,че може просто да се опитва да ви откаже от борбата...С 15 бал даже и с 14 ще сте вътре,е може да не е КН но пак ще сте вътре!Гарантирам,после пак ще си говорим!
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Аз също мисля, че баловете няма да се дигнат толкова много.
- marteen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Аз съм напълно съгласен с MartoB ... по мое мнение балът не че няма да се вдигне , а даже ще падне ... защото бяхме доста по-малко хора в сравнение с миналата година (лично мое мнение) !
Вярно не бива да изпадаме в паника,но помислете и по-реално.Първо,криза е по-малко излизат в чужбина.Миналата година таксите за Великобритания се вдигнаха много.Второ IT специалностите станаха много модерни и има голям наплив.Тази година да не забравяме,че има и математика1.При добри оценки те също са ни конкуренти.Пък и миналата година изпита е бил и по труден и е нормално да има по-ниски балове.
П.П Едно не мога да си обясня-защо като в ТУ не толкова яко,всички се натискат за КСТ и мин.балове се държат почти до максималните.Не съм сигурен,но мисля,че и там приемат около 400 души.Май излиза,че за ФМИ сме най-убитите?!

П.П Едно не мога да си обясня-защо като в ТУ не толкова яко,всички се натискат за КСТ и мин.балове се държат почти до максималните.Не съм сигурен,но мисля,че и там приемат около 400 души.Май излиза,че за ФМИ сме най-убитите?!
-
ЛУУУУУУКОВИЦАА
- В началото бе словото
- Специалност: 0
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://media.techeblog.com/images/bullet_1.jpg
За КСТ има около 200 места 175 вчера ги видях по списъкTrevichko написа:Вярно не бива да изпадаме в паника,но помислете и по-реално.Първо,криза е по-малко излизат в чужбина.Миналата година таксите за Великобритания се вдигнаха много.Второ IT специалностите станаха много модерни и има голям наплив.Тази година да не забравяме,че има и математика1.При добри оценки те също са ни конкуренти.Пък и миналата година изпита е бил и по труден и е нормално да има по-ниски балове.
П.П Едно не мога да си обясня-защо като в ТУ не толкова яко,всички се натискат за КСТ и мин.балове се държат почти до максималните.Не съм сигурен,но мисля,че и там приемат около 400 души.Май излиза,че за ФМИ сме най-убитите?!![]()
Няма какво да сравняваш трудността на КСИ на ТУ и КСИ на ФМИ ...Trevichko написа:Вярно не бива да изпадаме в паника,но помислете и по-реално.Първо,криза е по-малко излизат в чужбина.Миналата година таксите за Великобритания се вдигнаха много.Второ IT специалностите станаха много модерни и има голям наплив.Тази година да не забравяме,че има и математика1.При добри оценки те също са ни конкуренти.Пък и миналата година изпита е бил и по труден и е нормално да има по-ниски балове.
П.П Едно не мога да си обясня-защо като в ТУ не толкова яко,всички се натискат за КСТ и мин.балове се държат почти до максималните.Не съм сигурен,но мисля,че и там приемат около 400 души.Май излиза,че за ФМИ сме най-убитите?!![]()
Тук не говорим за трудност,а за престиж!
Добре, но според теб трудността на КСИ на един университет не представалява ли част от престижа му ?Trevichko написа:Тук не говорим за трудност,а за престиж!
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Последните няколко поста са чист спам....marteen написа:Аз съм напълно съгласен с MartoB ... по мое мнение балът не че няма да се вдигне , а даже ще падне ... защото бяхме доста по-малко хора в сравнение с миналата година (лично мое мнение) !
А относно балът, всяка година има хора, които изкарват хубави оценки и влизат, има и такива които хващат "последня влак" и не са на ти с математиката.... Втория тип хора рядко стигат до втори курс...
Трябва да разберете, че във ФМИ лесно се влиза(с около 3.50-4 сте вътре в "простите специалност" като ПМ и информатика, които по мое мнение са най-трудните специалости) , но много трудна се изкарва....
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Именно....въпроса е,че навсякъде по форумите се пише, че ТУ не е за предпочитане,що касае информатика.
Между другото,някой има ли идея колко момичета са кандидатствали в ФМИ
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
На втората сесия Математика 2 са били около 225.
На първата сесия са около 345.
Ако има грешка ме поправете.
На първата сесия са около 345.
Ако има грешка ме поправете.
Имам следния въпрос....Ако ме приемат на първо класиране не по първо желание и искам да продължа нагоре-дали ми се пази мястото от първото класиране? 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Да...Trevichko написа:Имам следния въпрос....Ако ме приемат на първо класиране не по първо желание и искам да продължа нагоре-дали ми се пази мястото от първото класиране?
Ако не си приет никъде на първо класиране, автоматично участваш на второ.
Ако си приет, но не първо желание и искаш да участваш на второ класиране, си ЗАДЪЛЖЕН да депозираш дипломата си...
КН правеж