ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Re: ЕТНОЛОГИЯ

Мнение от daisyto »

Мерси, Рали :!: Аз името и факултетния номер съм ги сложила само на заглавната страница, защото мисля като принтирам всичко да му сложа подвързия, и няма да може да се разпилее. А датата я слагам в началото на страницата, отгоре в ляво...Дано да съм ти помогнала...
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

:) :) Мерси :mrgreen: Леле ти колко инфо си събрала, че чак подвързия ще слагаш :shock:? Мойто милото е толко кратко ... едно такова хърбавичко :toothy9: :binky:, ако му сложа подвързия ще е все едно да облечеш скелет в пончо :mrgreen: :confused5:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Е, мойто има много снимки, които заемат мястото, и за това така... :wink:
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

при мен няма много снимки, но пак е доооооста дългичко :? :roll: айде да минава и тоя изпит и се отдавам напълно на исляма, даже планирам до няколко месеца да се забуля :laughing8: :laughing3: :scratch:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

И аз искам по - бързо да минава...Може да си съберем проучванията и да издадем книга "Това го разбрахме още в първи курс" :lol: :lol: :lol: Няма да се учудваме, ако си я четем само ние :mrgreen:
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Хаха да може да ги съберем и да издадем книга "Заешка работа :albino: " :mrgreen:
Абе не знам какво ще става в сряда ама аз съм мнооооого доболна :mrgreen: много си ми е хубвао проучването. Вярно кратичко :roll: , ама едно такова изпипанко, подреденко :binky: .... (скромността ми е най-силното качество)
Стоилов много да внимава какво ще ми каже, че... :argue: :protest: :violent1:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Хи-хи, представям си как го биеш по главата с курсовата работа :lol: Спокс, ще помагаме :wink:
Аватар
Mystic_girl
В началото бе словото

Мнение от Mystic_girl »

Колежки, то е ясно, че никой няма да го направи перфектно....защото си има доста изисквания...но най-важното е да се подкрепяме...пък каквото стане. Аз мисля утре в 8 и нещо в клуба..за добър старт с кафенце и приятели :roll: :mrgreen:
"Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов."
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Разбира се, Рали - там сме. Ще се подкрепяма и каквото стане, все пак следващия ден е 14-ти - ще празнуваме или ще удавим мъката, както дойде :lol: :lol: :lol:
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

"Кафенце и приятели" - лелеее колко яко звучи :sunny: :love5: Няма как да се пропусне! Утре в 8, който стигне пръв пази "сепаре" :mrgreen:
Поздравче -> Тангра - Богатство :happy6:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Дам, и мен ме бройте за 8 часа в "Заешката дупка" :albino: . Иначе що се отнася за т.нар. ни изпит к'во да ви кача ... пълна скръб ахахаха :mrgreen: . Според мен на всички са ни яки нещицата стига и "Аз сам пухкав, обичкам те" да е на същото мнение, иначе ще взема един нож и да му мисли, ако имам слаб 4 :twisted: :twisted: :twisted:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

ей шошковци я по ведро :happy7: :hello2: :sunny: :sunny: :sunny: въпросниците са ни супер, проучването също, и наистина оценката е важна, но според мен е по-важно ние да сме доволни и удовлетворени от усилията, които сме положили :downtown: :D :lol: иначе утре е денят на истината и спокс шматки всичко е и ще бъде ток и жица :wav: :hello1: :occasion5: :occasion7: :occasion9:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

ахахах а дано да е така :mrgreen:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Добре, че е Ири да ни разведри. Какви сме мърморковци станали :lol:
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Ако ви кажа, че съм сънувала Стоилов ще ми повярвате ли :help: :laughing5: :laughing3: :laughing8: :laughing9: :banghead:
Побърках се с тази курсова работа...Сънувам си, че отивам на изпита, облечена в народна носия (Ири ще ме разбере), обаче съм си забравила книжката и Стоилов ми вика "Спокс, ще те изчакам, иди си я вземи" :lol: :lol: :lol: Не може да му се отрече, че е пич 8)
Заключено

Обратно към “ИФ”