Салата и варени зеленчуци?black_lady написа:Аз съм полу-вегетарианка и не ям такива неща, за ужас на мъжетеTripio написа:кво, мусака?black_lady написа:Искам някой да дойде да ми сготви![]()
искам, искам, ама няма...
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не само - утре мисля да ям рибкаjavortomov написа:Салата и варени зеленчуци?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
- DADO
- Легендарен флуудър
Еееееее, как ще проспиш празника?Street Spirit написа:Искааааам ... да проспя 8ми ( + 9ти по възможност)![]()
Или ... НЕ! Просто да се озова на едно друго място ... или да спра да искам да се озова там или просто да искам да не искам да знам ЗАЩО по дяволте искам да съм там !!!
*удря си два шамара и си въобразява, че не мисли...*
Ibiza DJ
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Искам най-сетне да проговорим на един език с един мой познат и да спрем да се разминаваме, все едно сме в някакви паралелни светове.
Но по-осъществимо е да искам да си намеря домино за 8ми (а утре имам малко време, тъй че ако имате идея откъде мога да се снабдя с такова, не се срамувайте да ме посъветвате: трябва ми да е сребристо или черно, може и малко по-голямо, да не е само около очите), че ще си правим бал с маски.
Сис, тая година съм на принципа "като сме безделници, да не сме без празници". А че и аз бих искала да съм другаде - вероятно да. Със сигурност да. Обаче знам какво би ми коствало това и че ще ми трябва емоционална рехабилитация с месеци, така че предпочитам балът с маски.
Човек трябва и да е далновиден - поне в почивките между лудостта и пълното безразсъдство.
Но по-осъществимо е да искам да си намеря домино за 8ми (а утре имам малко време, тъй че ако имате идея откъде мога да се снабдя с такова, не се срамувайте да ме посъветвате: трябва ми да е сребристо или черно, може и малко по-голямо, да не е само около очите), че ще си правим бал с маски.
Сис, тая година съм на принципа "като сме безделници, да не сме без празници". А че и аз бих искала да съм другаде - вероятно да. Със сигурност да. Обаче знам какво би ми коствало това и че ще ми трябва емоционална рехабилитация с месеци, така че предпочитам балът с маски.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ядеш мъже?black_lady написа: Аз съм полу-вегетарианка (....) за ужас на мъжете
баси, аз пък искам да се наспя поне веднъж за цяла ******** седмица, ама май няма да стане тая година
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- renesanz
- Легендарен флуудър
иска ми се да имах по-готини колеги,за да отида някъде с тях.искам и нова грейка,ама само ще си искам.......
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...