Това за добрия, лошия и арбитъра си е точно така, но не съм се замисляла, мислех че просто при такава комисия съм се паднала. Мда. Интересно ми е кои са ти били бабитеmebbeth написа:Има 4-5 комисии по 3-ма бабека (е мойте бяха стари) и го играят добрия, лошия и арбитъра.
Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- mebbeth
- Живее, за да пише
- Специалност: Сърбохърватистика
- Обратна връзка:
Бяха силно гримирани. Две. Третият беше мъж. Мъжът беше добър, жената в синьо лоша, а другата никаква, тя дори мълча през повечето време. Не ги познавам, не бяха известни, поне не в моето поколение. Но аз така се бях притеснила и изнервила (6 часа!!!) че не ми пукаше какво говоря. В последна сметка според моите изчисления излезе, че съм имала 4.5 на устния и 4.75 на писмения (5.25 по БЕЛ), но не ме приеха на 1-во и 2-ро класиране, така че се записах друго тогава.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Брех, хвърлИ ме у джазо. Бабите при нас не се гримират, виж - някои от младите... (напр. Милена Цветкова)... Може да е било заради случая. Ще ми се отнякъде да можех да гледам устния (щото вече повечето даскали ги знам, да не кажа и всички, а кандидат-студентите, кажи-речи, не познават никого и не знаят какво да очакват и какво значат някои реакции). Забавен е, дори и на мен ми беше весел, благодарение на феноменалната ми комисия.
Айде, че като ви мине устния, ще описвате кой как е изглеждал
Колкото и да сте панирани, все трима души можете да запомните.
И наесен - колеги.
Айде, че като ви мине устния, ще описвате кой как е изглеждал
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Абе по дяволите кога най-сетне ще излязат тъпите резултати?? Ей значи - все едно чаакм одобрение от английската кралица, баси... Тази година темите дори не са толкова много, какво го шикалкавят повече...
честно казано мога да преживея и още 2 седмици в чакане,че и повече, но въпросът е принципен, по дяволите !!
честно казано мога да преживея и още 2 седмици в чакане,че и повече, но въпросът е принципен, по дяволите !!