Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

mebbeth написа:Има 4-5 комисии по 3-ма бабека (е мойте бяха стари) и го играят добрия, лошия и арбитъра.
Това за добрия, лошия и арбитъра си е точно така, но не съм се замисляла, мислех че просто при такава комисия съм се паднала. Мда. Интересно ми е кои са ти били бабите :) Но които и да са били, ситуацията ти е била сложна... :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Бяха силно гримирани. Две. Третият беше мъж. Мъжът беше добър, жената в синьо лоша, а другата никаква, тя дори мълча през повечето време. Не ги познавам, не бяха известни, поне не в моето поколение. Но аз така се бях притеснила и изнервила (6 часа!!!) че не ми пукаше какво говоря. В последна сметка според моите изчисления излезе, че съм имала 4.5 на устния и 4.75 на писмения (5.25 по БЕЛ), но не ме приеха на 1-во и 2-ро класиране, така че се записах друго тогава.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Брех, хвърлИ ме у джазо. Бабите при нас не се гримират, виж - някои от младите... (напр. Милена Цветкова)... Може да е било заради случая. Ще ми се отнякъде да можех да гледам устния (щото вече повечето даскали ги знам, да не кажа и всички, а кандидат-студентите, кажи-речи, не познават никого и не знаят какво да очакват и какво значат някои реакции). Забавен е, дори и на мен ми беше весел, благодарение на феноменалната ми комисия.
Айде, че като ви мине устния, ще описвате кой как е изглеждал :) Колкото и да сте панирани, все трима души можете да запомните. :lol: И наесен - колеги.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

Абе по дяволите кога най-сетне ще излязат тъпите резултати?? Ей значи - все едно чаакм одобрение от английската кралица, баси... Тази година темите дори не са толкова много, какво го шикалкавят повече...
честно казано мога да преживея и още 2 седмици в чакане,че и повече, но въпросът е принципен, по дяволите !!
JUVENTINO
В началото бе словото

Мнение от JUVENTINO »

Будната съвест на кандидат-студент в СУ- нищо ново!
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

А дали са разлепени на "стената на плача" :wink:
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Не! Тук ще излязат по-бързо! Имайте предвид, че някои от вас вече си знаят оценките! :D
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

fragile написа:Не! Тук ще излязат по-бързо! Имайте предвид, че някои от вас вече си знаят оценките! :D
Стана горещо :lol: :lol: :lol:
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Естествено. Вие как си мислите? Само дето тая година не казват, мама им. Мълчат си като пукели. Знам ги аз, знам гииииии.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Кой си знае оценката беее, ей! Искам и аз да си я знам!
Не горещо, жегаво ми е вече :lol:
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Много си я знаят. Хайде няма да ви дразня. Ако можете да изровите теми подобни във форума от миналата КСК, ще разберете за какво ви думам.
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Еми не искам пък да се дразня... :cry: Ще чакам прилежно на опашката от "опечалени" ;) Когато - тогава. И да бързам и да не бързам, резултата едва ли ще се промени..... дано обаче е задоволителен, че иначеееее :roll: Ставам мутреса и гърмя наред :evil:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

у мен се ражда подозрението, че ще ги качат през нощта.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Мила написа:у мен се ражда подозрението, че ще ги качат през нощта.
ето го човека с вътрешната информация

М/У др от де го знаеш Божо Кунчев?
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Ааааа - Милааа, сетих се откъде си ми позната! Днес просто се втрещих като те видях... страшна физиономискта съм, но имена трудно помня... да си ходила миналата година на курсовете по литература в СУ???
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”