[КСК 2011] Кандидати за Право

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2011] Кандидати за Право

Мнение от goblinwfi »

Успех и утре - да ви кажа темата ще е Руско-турска освободителна война . Ако не ми вярвате вище десетина мнения нагоре :lol:
Аватар
MiseryChastain
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от MiseryChastain »

Ти недей урочасва така..
Тая тема е супер насрана. :D (от моя гледна точка де)
Аз в момента съм пред дилема.. имам 5.68 на първата сесия и си мислех да не се явявам, макар че се записах, ама съм момиче, а като ги знам какви са гадни и амбициозни женките, сигурно утре ще разцепят мрака и ще има много шестици и ще ми загинат надеждите..
Та сега се чудя да се явя ли и утре, макар че грам нищо не съм пипвала за преговор, или не.
Вие какво мислите?
...
и станахме всички ветропоказатели,
еднакви по форма и еднакви по цвят.

Право, I-ви курс, 6-та група.
nikolaiiii
В началото бе словото

Мнение от nikolaiiii »

Габровец съм. За мен не е от значение, кой е по-близо, искам да разбера за кого има по-добри отзиви.
Аватар
jenesais
Постоянно присъствие
Специалност: Право
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от jenesais »

MiseryChastain написа:Ти недей урочасва така..
Тая тема е супер насрана. :D (от моя гледна точка де)
Аз в момента съм пред дилема.. имам 5.68 на първата сесия и си мислех да не се явявам, макар че се записах, ама съм момиче, а като ги знам какви са гадни и амбициозни женките, сигурно утре ще разцепят мрака и ще има много шестици и ще ми загинат надеждите..
Та сега се чудя да се явя ли и утре, макар че грам нищо не съм пипвала за преговор, или не.
Вие какво мислите?
И да изкарат шестици, кво - твоята не се обезсмисля. Щом си имаш хубав бал - влизаш, без значение дали на предварителни или на редовни си го изкарала. А и най-много да си скъсаш нервите утре, ако не си преговаряла и се падне нещо кофти. Аз така на литература не ходих вчера (въпреки че моята 5.25 там не е баш звезден успех), нищо, че се бях записала, щото си знаех че по-добре да си се посветя само на история юни.
she'd started smoking poetry
Аватар
MiseryChastain
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

При мен беше леко обратното. Не бях ходила на БЕЛ първата сесия с идеята да изкарам над 5.50 по история, а после да уча само по български и литература.
И то така се получи де. Съсредоточих се върху БЕЛ-а, ама ако има много момичета с оценка по-добра от моята, ще се запълнят местата ииии всичкото учене отива по дяволите.
...

Аватар
alice.
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от alice. »

Не знам, прецени си на какво ниво знаеш темите, защото ако си си отделила последните месеци в литература, то неминуемо си позабравила доста от нещата по история. А и оценката ти е доста висока, не ми се вярва над 100 момичета да изкарат повече. Това все пак не е УНСС, където ти трябва над 5.90.
Пък и голата амбиция на останалите не е достатъчна за постигане на успех ;)
Аз самата имам 5.25 на предварителния по история, но последния месец учих и по литература, така че не мисля, че съм успяла особено да вдигна "качеството" на научените теми. Все пак ще си пробвам късмета утре.
Аватар
MiseryChastain
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Ми към момента реалната ми конкуренция са около 40 момичета с оценка по-висока от моята по история, което от 150 си е супер, ама не знам какво съм направила на БЕЛ-а. Историята ми определено е позабравена, не в значителната си част, и все пак, не е като на първата сесия.. Не знам, така или иначе като чуя тема, която не помня, винаги мога да си изляза, след като вече съм с 5.68.
...

Аватар
alice.
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от alice. »

Абе, имам доста познати, които не успяват да добутат и до 5 там, тъй че.. :mrgreen:
Разни хора, разни възможности.. примерно : )
Аватар
goblinwfi
От дъжд на вятър

Мнение от goblinwfi »

MiseryChastain написа:Ми към момента реалната ми конкуренция са около 40 момичета с оценка по-висока от моята по история, което от 150 си е супер, ама не знам какво съм направила на БЕЛ-а. Историята ми определено е позабравена, не в значителната си част, и все пак, не е като на първата сесия.. Не знам, така или иначе като чуя тема, която не помня, винаги мога да си изляза, след като вече съм с 5.68.
Моят съвет е да отидеш (ако си от София) . Седни си , почакай , погледай другите как тръпнат , ако се падне тема , която си учила пиши , ако мислиш , че няма да докараш нещо повече от минали изпит не си пропилявай деня а се отдай на почивка , басейнчета , бирички , а-у :lol: :rr: дискотеки вечерта :shaking2: :shaking2: :shaking2:
Karolinnn
В началото бе словото

Мнение от Karolinnn »

Какъв е бил миналогодишния бал за право-задочно на първо класиране :)))???
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Facebook
Изображение
Karolinnn
В началото бе словото

Мнение от Karolinnn »

Благодаря !
axl
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от axl »

един морален казус за всички: ако до вас видите някой да преписва - ще го издадете ли ?
Право - 1 курс, 1 поток, 2 група.
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

axl написа:един морален казус за всички: ако до вас видите някой да преписва - ще го издадете ли ?
Да! Освен ако и аз не преписвам :lol:
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
seduction
Драскач

Мнение от seduction »

axl написа:един морален казус за всички: ако до вас видите някой да преписва - ще го издадете ли ?

Ако е симпатичен- няма. Не бе шегувам се, но по-скоро не. То вярно, че така ощетявам себе си и останалите честни люде,но все пак си има квестори и следенето за преписване е тяхно задължение.За тези, които ще кажат, че си измивам ръцете- ами не, не го правя :D
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”