[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
losholosho
В началото бе словото
Специалност: nqmam

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от losholosho »

може и с 2.5 да влезнеш с СИ ако няма хора ;) всичко зависи от представянето като цяло и колко хора има ;) дори и да има 200 6тици като няма хора и бройките не са запълнени и с 2 ще влезнете... както казаха миналата година (когато кандидатите са били повече) местата за момичета не са се запълнили тоест- отиват към момчета ;) така че споко

ПП:
4 момчета избухват в нереален смях..
хаха доста нелепо... аз знам ,че в ИС има хора които не могат да смятат с дроби :monkey:
Trevichko
В началото бе словото

Мнение от Trevichko »

LovechGuy написа:Чакайте класиранията, стига с тези сухи сметки и надежди. И свещ да запалите, като имате 3ка няма как да влезете във "високите" специалности.. (пък може и да влезете вече..)

Офтопик:

Не сте приети още, за фб питате оО ?!
_euphoria_ написа:Много сте сладки как се оплаквате, но на изпитите и момчетата не бяхте подбирани от конкурс за красота... you know what i mean :D

Оправи ги в живота ахаха :D

Нещо, което дочух на 1вата сесия пред СУ:
- Той не знае колко е корен от 2 !!
4 момчета избухват в нереален смях..
Всеки да си гледа своята паница (бал),мога да преценя дали ще ме приемат или не.Питам това което ме интересува ,а определено не ме интересува кой знае или не знае колко е корен от нещо си.Вярно и зад мен имаше хора които се учеха един др как се умножава , но не съм ги подигравал . Не за всички специалности е нужна висока оценка.
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Сега е момента да направя Фейсбук страница на КН :) :) :)
Ще стана популярен 8)
Аватар
LovechGuy
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: кандидат-студент

Мнение от LovechGuy »

Много неща "може". Пълна пародия е висшето вече. Каквото и да запишете, не е гаранция, че няма да миете чинии в мкд (без да обиждам миячите)
Относно дочутото - не става дума за това колко неразбиращи влизат, а за "nerd"-ския хумор
Sentoumaru
В началото бе словото

Мнение от Sentoumaru »

Дайте едно мнение кое според вас е по добре да направя, защото не спирам да се чудя вече. Компютърни науки във ВТУ или Информационни системи в СУ? Като идеята е да пробвам да се преместя втората година в СУ с КН или СИ.
Идеята ми е да се запиша във ВТУ, за да си подсигуря мястото. Да изчакам първото класиране в СУ и ако минималният бал е близък до моя (16.45) в ИС да си оттегля дипломата от ВТУ и да участвам във второ класиране в СУ. Заслужава ли си да се набутвам със семестриалната такса във ВТУ или директно да си мъча ИС в СУ ( ИС ми е 3то желание а 1во и 2ро са СИ и КН писал съм и другите специалности от ФМИ, но не мисля, че си заслужават пред КН във ВТУ) :? Как мислите ? Благодаря предварително...
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

^идеята ти не е лоша ,но какво правим ако те приемат на 1во класиране в няква специалност ? За да участваш в 2ро трябва да си дадеш дипломата , тоест да си изтеглиш нещата от ВТУ и вече няма да можеш да учиш там.В твоя случай е било най-добре да напишеш само компютърните спец. и ако случайно те приемат направо да се запишеш ,но ти си писал и математиките които в твоя слючай играя лоша шега защото ако не ги беше писал може да участваш на 2ро директно без диплома ...но с този бал щете приемат на 1во класиране в някоя от математическите слец и ще трябва вече да си дадеш дипломата ако искаш да пробваш за ИС ... според мен така и така си приет да учиш КН разгледай програмите и ще видиш ,че 1вата година се учи едно и също... пък догодина какво сабя покаже тогава кандидастваш и ако те приемат се махаш от ВТУ ако не те приемат продължаваш да учиш там... нищо не губиш

а аз искам да попитам може ли друг човек да ми подаде документите за 2ро и 3то класиране или да ме запише ? Разбира се ще има личната ми карта и дипломата ми ! Мисълта ми е трябва ли да е лично или може и някой познат или роднина да го направи
Аватар
ivchetoxx
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Мнение от ivchetoxx »

Може, иди при нотариус, кажи че ти трябва пълномощно за класиранията за СУ, те хората си знаят какво да напишат.. Трябва ти само копие от лична карта на човека, който упълномощаваш и 20ина лева. :wink:
Софтуерно инженерство, първи курс :)
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

аха мерси ! Ще ходя да питам и ще кажа
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Sentoumaru написа:Дайте едно мнение кое според вас е по добре да направя, защото не спирам да се чудя вече. Компютърни науки във ВТУ или Информационни системи в СУ? Като идеята е да пробвам да се преместя втората година в СУ с КН или СИ.
Идеята ми е да се запиша във ВТУ, за да си подсигуря мястото. Да изчакам първото класиране в СУ и ако минималният бал е близък до моя (16.45) в ИС да си оттегля дипломата от ВТУ и да участвам във второ класиране в СУ. Заслужава ли си да се набутвам със семестриалната такса във ВТУ или директно да си мъча ИС в СУ ( ИС ми е 3то желание а 1во и 2ро са СИ и КН писал съм и другите специалности от ФМИ, но не мисля, че си заслужават пред КН във ВТУ) :? Как мислите ? Благодаря предварително...

Прегледах учебния план на Компютърните науки във ВТУ, който е напълно различен с този на ФМИ (говоря по принцип, тъй като първата година се учат едни и същи неща, с малко изключения де) и ЛИЧНО мое мнение е че ще е малко сложно прехвърлянето от ВТУ във ФМИ... но винаги остава вариант да се запишеш нещо (дори математическите специалности), за по лесно прехвърляне другата година :)
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

Прегледах учебния план на Компютърните науки във ВТУ, който е напълно различен с този на ФМИ (говоря по принцип, тъй като първата година се учат едни и същи неща, с малко изключения де) и ЛИЧНО мое мнение е че ще е малко сложно прехвърлянето от ВТУ във ФМИ... но винаги остава вариант да се запишеш нещо (дори математическите специалности), за по лесно прехвърляне другата година :)
искат ти 5.50 за да се прехвърлиш и свободно място...никой не гарантира такова.Най-лесен и сигурен варянт е догодина пак на изпит и така.

Аз да кажа ,че ходих до ФМИ и казаха ,че може роднина или пряител да те запише и подаде документите ама не запомних както точно се изкаше :D ще видя и пак ще пиша
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Иска се пълномощно заверено от нотариус... Аз съм от Варна и така вуйчо ми ме записа за изпита в унсс (който ппц трябва да се направи лично) и също така ми коригира вече потвърдените данни за класацията за СУ (които също стават по принцип само лично).
Текста аз (по-точно майка ми) го беше написала и го прати на нотариуса, там отиваш с лична карта.
ЛУУУУУУКОВИЦАА
В началото бе словото
Специалност: 0

Мнение от ЛУУУУУУКОВИЦАА »

чух че информатиката били 2 потока а за другите дали има нещо такова
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Взависимост от броя на приетите се делят на групи и потоци (миналата година КН са били два потока )
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

^ какво :D какво значи 2потока
ЛУУУУУУКОВИЦАА
В началото бе словото
Специалност: 0