Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Re: Български футбол
Знам, че е тъпо да го казвам пред цялата синя шлака тука...но и аз съм против ебавките за умрели хора...
Гунди...добър или не толкова добър....левскар или говедо...играч или не...е човек и за мен не е редно да пея и хваля смъртта на човек, който на мен или на когото и да е не е направил нищо лошо...
Аз лично като се пеят такива песни...мълча...
Но не си мислете, че нещата в Б са кой знае колко по-различни...надявам се и Dildo и останалата синя шлака тук да си спомня транспаранта "Сектор Г при Милко Балев" и подобните...
Не искам да сравнявам Балев и Гунди...кой повече струва като човек...защото резултатът е ясен...но и с двете шега не бива...това е
Гунди...добър или не толкова добър....левскар или говедо...играч или не...е човек и за мен не е редно да пея и хваля смъртта на човек, който на мен или на когото и да е не е направил нищо лошо...
Аз лично като се пеят такива песни...мълча...
Но не си мислете, че нещата в Б са кой знае колко по-различни...надявам се и Dildo и останалата синя шлака тук да си спомня транспаранта "Сектор Г при Милко Балев" и подобните...
Не искам да сравнявам Балев и Гунди...кой повече струва като човек...защото резултатът е ясен...но и с двете шега не бива...това е
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
И пак опираме до това, че след като в единия край на сектора има издигнат транспарант с призив , това не означава, че другият край на сектора е съгласен с него, или че всеки е писал по една буква от него.... и никой не може да ме убеди в обратното. Което пак доказва, че добрите и лошите ги има и в двете агитки.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Обратна връзка:
Аз просто не знам какво се опитвате да си докажете един да друг...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Нетипично лесно гостуване в Пловдив. Всичко точно, ама защо му беше на Виданов да си изкарва картона? 
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
На мен ми беше типично трудно гостуване в София.ники написа:Нетипично лесно гостуване в Пловдив. Всичко точно, ама защо му беше на Виданов да си изкарва картона?
---
Да пеете за смъртта на Гунди е адската простотия. Въпреки че за мен Левски винаги е бил противник №1, изпитвам достатъчна доза уважение към истинските таланти. Ако бях негов съвременник, щях да се радвам да го видя на стадиона, нищо че е враг.
Изобщо малоумно е да изкарвате вечните си футболни опоненти жалки, пък после да се топите от кеф като ги биете.
---
В този ред на мисли се сещам за един човек, които не трябва да намери покой дори след смъртта си. Не и Г. Аспарухов.
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Абе като цяло агитките са свръх зле! Надявам се тук ултрас културата (то е една култураааа) да умре и да стане яко като в Англия, ФОРЦА СЕМКАРИИИИИИ!
Not because the fox barks...
Преди малко се прибрах от Пловдив....счупихме ги Докото,но все пак е началото.Дано да играем така във всеки един мач до края
Поста на кафеняка от ЛеФски със снимката на "феновете" няма да я коментирам,защото е ясно,че провокира,а всеки,който чете спортните сайтове е видял за какво става въпрос
А на pink floyd какво да му кажа....
1)Доколкото си спомням си фен на Ботев Пд,нали така? Точно вие да говорите за смъртта и за това ние какво пеем за Гунди е меко казано...ТЪПО!!! Ситуацията със Селския е абсолютно същата...
2)
Та така...не ми давайте наклон за кой да пея и за кой не...защото както каза Дичоу с трансапарнитете "Всички прасета при Милко Балев" рогатите не могат да очакват ние да мълчим.
И да истината е,че се скандира това,защото при тях един обикновен играч е издигант в култ,а всъщност е един обикновен човек (шофьор),който с нищо,ама абсолютно нищо не е допринесъл за развитието на футбола в България.Писна ми да слушам....ама АКО Гунди беше жив,той щеше и т.н....е да АКО беше жив,ама НЕ Е!!!
Точка по въпроса...и за стотен път ще го напиша...на омразата на феновете на фк 1914 ние отвръщаме със същото.А откъде първо е дошла тази омраза на всички е ясно.Заради това до ден днешен все още ни сравняват с комунисти и сме им трън в очичките.
Поста на кафеняка от ЛеФски със снимката на "феновете" няма да я коментирам,защото е ясно,че провокира,а всеки,който чете спортните сайтове е видял за какво става въпрос
А на pink floyd какво да му кажа....
1)Доколкото си спомням си фен на Ботев Пд,нали така? Точно вие да говорите за смъртта и за това ние какво пеем за Гунди е меко казано...ТЪПО!!! Ситуацията със Селския е абсолютно същата...
2)
Това важи за всеки един клуб в света,който има градски или някакъв друг вид съперник...дори вие в Пловдив сте типичен пример за ОМРАЗА...Изобщо малоумно е да изкарвате вечните си футболни опоненти жалки, пък после да се топите от кеф като ги биете.
Та така...не ми давайте наклон за кой да пея и за кой не...защото както каза Дичоу с трансапарнитете "Всички прасета при Милко Балев" рогатите не могат да очакват ние да мълчим.
И да истината е,че се скандира това,защото при тях един обикновен играч е издигант в култ,а всъщност е един обикновен човек (шофьор),който с нищо,ама абсолютно нищо не е допринесъл за развитието на футбола в България.Писна ми да слушам....ама АКО Гунди беше жив,той щеше и т.н....е да АКО беше жив,ама НЕ Е!!!
Точка по въпроса...и за стотен път ще го напиша...на омразата на феновете на фк 1914 ние отвръщаме със същото.А откъде първо е дошла тази омраза на всички е ясно.Заради това до ден днешен все още ни сравняват с комунисти и сме им трън в очичките.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- pink floyd
- Пишеща машина
Гунди е голям футболист, а селския е бездарна мастия. Всеки безпристрастен фен ще направи разликата. Освен това не се сещам и една причина, поради която някой може да се радва на гибелта на Гунди, докато при нашия гей нещата са различни.Митака написа:1)Доколкото си спомням си фен на Ботев Пд,нали така? Точно вие да говорите за смъртта и за това ние какво пеем за Гунди е меко казано...ТЪПО!!! Ситуацията със Селския е абсолютно същата...
Ок, омразата-омраза. И ние пеем "Черно-белите, на к*рви синове и тн.", обаче тва е психичноболно: http://vbox7.com/play:a964d2b8
Малко трябва да се мисли какво се скандира.
---
Митак, не казвам, че криви конкретно сте вие, рогата, циганите, марулите и тн. Просто примерът с Гунди ме учуди как може да ви доставя удоволствие. Иначе това, че всеки може да вика каквото си иска, не пречи то да бъде мегакретенско. По темата-толкова.
---
Дано не продължим шампионата, това е най-черният период от основаването ни...
То се е видяло, че няма да има титли, ами за стогодишнината дано сме поне свободни.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
На мен ми стана жал за младите ви футболисти, журналята ги направиха на нищо горките 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
Защо....ХристолОFF не е ли и той човек,като шофьора?pink floyd написа:Гунди е голям футболист, а селския е бездарна мастия. Всеки безпристрастен фен ще направи разликата. Освен това не се сещам и една причина, поради която някой може да се радва на гибелта на Гунди, докато при нашия гей нещата са различни.Митака написа:1)Доколкото си спомням си фен на Ботев Пд,нали така? Точно вие да говорите за смъртта и за това ние какво пеем за Гунди е меко казано...ТЪПО!!! Ситуацията със Селския е абсолютно същата...
Ок, омразата-омраза. И ние пеем "Черно-белите, на к*рви синове и тн.", обаче тва е психичноболно: http://vbox7.com/play:a964d2b8
Малко трябва да се мисли какво се скандира.
---
Митак, не казвам, че криви конкретно сте вие, рогата, циганите, марулите и тн. Просто примерът с Гунди ме учуди как може да ви доставя удоволствие. Иначе това, че всеки може да вика каквото си иска, не пречи то да бъде мегакретенско. По темата-толкова.
---
Дано не продължим шампионата, това е най-черният период от основаването ни...
То се е видяло, че няма да има титли, ами за стогодишнината дано сме поне свободни.
Просто е несериозно фен на Ботев да каже,че не разбира скандиранията за Гунди,но както и да е....
За Столипиновци какво да кажа...едва ли скандират за човека Ботев тове е ясно,колкото и да са малоумни....
И ние скандираме КУР за ЛеФски,но това е за футболния отбор,а не за човека,героя, ЛЕВСКИ!!!
п.с Не заслужавате това,което ви се случва,но отчасти може да го промените,но явно желанието не е толкова голямо
Късмет!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Да отпадат Ботяф, че да се отрезвят.
Полягат като последните гащници на Гереня. Или толкова си могат. За чий... им беше да си разпродават основни играчи?
И ако във В югозападна им допада още Христолоф - ОК.
И ако във В югозападна им допада още Христолоф - ОК.

- Fletcher Lind
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
Една сбъдната мечта.red__ultras написа:Днес присъствах на труарно събитие.
Публиката на локомотив пловдив беше погребана.
Отборът на локомотив пловдив беше разбит.
Стадионът на локомотив пловдив беше запален.
Почивай в мир, локомотив пловдив.![]()
Лека вечер!
Извращавайки миналото, извращаваме настоящето.
Това поне го е писал от нашите.....Fletcher Lind написа:Една сбъдната мечта.red__ultras написа:Днес присъствах на труарно събитие.
Публиката на локомотив пловдив беше погребана.
Отборът на локомотив пловдив беше разбит.
Стадионът на локомотив пловдив беше запален.
Почивай в мир, локомотив пловдив.![]()
Лека вечер!
Погледни тук за какво става въпрос от техния форум...
Pino
View Member Profile Yesterday, 19:13 Мнение #42
Начално училище
Group: Потребители
Member No.: 666
Трагедия...
Организация - 0. За пореден път на касите беше лудница, не се сещам на друг стадион операцията "закупуване на билет" да е толкова близо до "мисия невъзможна".
Стадион - 0. Цяло лято какво дремаха, не знам... Един кирлив ремонт на тоалетната не са направили, просто без думи....
Публика - ... Колкото и да ми е неприятно да го призная, шопите ни надвикаха, настроението им беше няколко степени над нашето (обяснимо), този мегафон е супер дразнещ, изобщо...
Отбор, игра - 0.
Нямаме място в А група.Съсипан клуб. Жалко.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Гадно се получи с размяната на домакинствата. Мадона отнесе немалко псувни от мене. Странно ми е, защо при положение, че не може да се играе на армията и националният е зает по това време, не се изтегли мача с два дни напред. Няма да сме единствените.