Никога не се опитвай да разбереш всичко -някои неща не са от значение. Никога не прикривай чувствата си:когато си щастлив -отдай им се, когато не си - преживей ги! Никога не се страхувай да опиташ да направиш нещата по-добри -ще се изненадаш от резултатите.Никога не се страхувай от бъдещето - живей за деня!Никога не се чувствай виновен за миналото - каквото и да е станало - е станало. Учи се от всички грешки, които си направил! Никога не се чувствай сам - винаги има някой, който ще ти подаде ръка! Никога не забравяй, че можеш да постигнеш много от нещата, за които си мечтал.Не спирай да мечтаеш, нищо не е толкова трудно, колкото изглежда.
Никога не спирай да обичаш,
никога не спирай да вярваш,
никога не спирай да следваш мечтите си!
... и никога не се отказвай!!
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Къде_се_забутахме_тука_бе написа:Не че нещо, ама ме мързи да чета всичко
ем недей аз не задължавам никой просто отговарям на темета подобаващо
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."