Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Виктория
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Re: Журналисти 2009 ;)
Пред университета видях едно момче с едно жълто цветенце,но не беше минзухар. 
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
ХАХАХАХА
не бях аз, не ми останаха пари и за минзухари, защото отидох на изпита заедно с две цветя (именички) и се разорих покрай тях
поне пих студен чай на аванта!
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хах..усещате ли се за кое най-много ще се притесняваме...
Скапаните знаци...
И аз имам ранзи опасения...щото драсках тук-там, а някъде и малко по-"неравномерно".
Обаче все си мисля, че няма да издребняват. Иначе трябва да анулират наред...
И аз имам ранзи опасения...щото драсках тук-там, а някъде и малко по-"неравномерно".
Обаче все си мисля, че няма да издребняват. Иначе трябва да анулират наред...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
-
love_blush
- От дъжд на вятър
Неслучайно не съм русаstohata написа:love_blush,
Случайно да си с руса коса и вчера да беше в черно![]()
![]()
![]()
Е дано не анулират на никой работата, просто тва ще е много гадно от тяхна страна.
Аз съм чувал, че Лозанов оценява много добре, даже понякога дава и от него.
Дано е вярно.
Аз съм чувал, че Лозанов оценява много добре, даже понякога дава и от него.
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
love_blush написа:Неслучайно не съм русаstohata написа:love_blush,
![]()
![]()
Но иначе,бях с черно
![]()
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
- Антоний
- Пишете, о, братя
В един от предишните си постове изразих надежда, че ще се падна при Лозанов. Тоя е един от малкото наистина интелигентни хора в България....
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- Shawty
- От дъжд на вятър
Е, в нашата зала нямаше такива машини- само 1 професор зад менberoeca написа:За темата на изпита няма да кажа нищо!
Но от друго останах втрещен.Отивам си за изпита,взел съм си кола,минерална вода,а около мен всичко се е бъгнало.Някъв младеж си скубе косите,че разбираш ли вчера путувал за София и не бил гледал новините!!!Друг сложил под мишница “Труд","24 часа" и прелиства "Капитал"!!!УЖАС!!!!!!!!!!!!!
Какво Ви става бе хора!?Не се бъгвайте още на 18-19!Имате цял живот за това-няма да Ви се размине!
Написах квото сметнах за добре и после в Плаза!Емануела цяла вечер ни радваше!Радвайте се на живота повече,че утре като се обърнете яе си скубите косите!
Успех на всички за оценките!Сега малко кофти чакането ,ама без това не може!
Дерзайте и умната![]()
![]()
Антоний, трябва да си извадим поука, че случайните неща винаги са по-продуктивни
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Дори така да е... има разни други имена, които плашат дори само с благозвучието си. И за съжаление те май преобладават...stohata написа:Е дано не анулират на никой работата, просто тва ще е много гадно от тяхна страна.
Аз съм чувал, че Лозанов оценява много добре, даже понякога дава и от него.![]()
Дано е вярно.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
(Г. Г.)
(Г. Г.)
-
love_blush
- От дъжд на вятър
С вързана коса бях,с очилца, с черна блуза и дънки. На същия ред до мене имаше една девойка с рокля,много силен грим и топирана руса коса. Тя доста пъти задава въпроси. Ако по нея можеш да се ориентираш за мене....
stohata написа:love_blush написа:Неслучайно не съм русаstohata написа:love_blush,
![]()
![]()
Но иначе,бях с черно
![]()
![]()
![]()
А да беше и с нещо бяло?
![]()
![]()
- Антоний
- Пишете, о, братя
Трябва да разчитаме на огромна случайност, за да се засечем всички, защото никак не сме малко тези, които "плетем" в тоя форум...
-
Art[less]
- Пишете, о, братя
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Бате, вие за няк'ви чертички...
Ще си замълча. : |
Аз пък имах зюмбюл зад ушето, 'ма ето на, никой не (си) ме позна:Д
Ще си замълча. : |
Аз пък имах зюмбюл зад ушето, 'ма ето на, никой не (си) ме позна:Д
- Антоний
- Пишете, о, братя
Между другото, имаше едно нещо, което в най-голяма степен ме притесняваше преди изпита - концентрацията! Адски ми е трудно да се концентрирам, още повече за дълго време... Но явно фактът, че този изпит е много важен за мен, си е казал думата... Веднага след като обявиха темата, изпаднах в нещо като транс и не спрях да пиша и да разсъждавам без изобщо да се разсейвам, докато не сметнах, че съм приключил... Относно транса - явно трябва да намаля алкохола 
кога ще излязат резултатите?
аз бях в 255 стая.
темата не ми допадна... очаквах да е нещо по интересно... и когато написаха боклуци и цялата зала започнахме да се смеем и така около 10мин хахах
до мен беше едно момиче, което ходило на уроци от септември, но иначе ме пита кой е кмета на софия
аз бях в 255 стая.
темата не ми допадна... очаквах да е нещо по интересно... и когато написаха боклуци и цялата зала започнахме да се смеем и така около 10мин хахах
до мен беше едно момиче, което ходило на уроци от септември, но иначе ме пита кой е кмета на софия
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Хахахах, а мен ме питаха, как се пише председател ( дали е с "Ц") и дали премиер е равнозначно на министър-председател... No comment..
А относно драскането.. един от квесторите ми каза, че това не е причина за притеснение (сиреч..няма да ти анулират работата).
Таа, дишайте си спокойно... и без това предстоят 1-2 седмици чакане...
А относно драскането.. един от квесторите ми каза, че това не е причина за притеснение (сиреч..няма да ти анулират работата).
Таа, дишайте си спокойно... и без това предстоят 1-2 седмици чакане...
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..