Може ли да ми пишете на ЛС, интересувам се от офертата - ако може да прикачите снимки или, ако я има в интернет да дадете линк, също така искам да попитам и за цената!zhelyazkova написа:Давам под наем обзаведен тристаен в Дървеница, до новото Фантастико, 2 спални с по 2 легла(може и с по 3 легла!!!), 2 wc, баня с вана, голям хол, трапезария, кухня. Оборудване: TV, пералня, хладилник, микровълнова, готв. печка, ютия, прахосмукачка. 0892444288- Желязкова
Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - тук!
Re: Всичко за квартирите (цени, условия, търсене, обяви) - т
-
zhelyazkova
- В началото бе словото
- Специалност: Телекомуникации
- Курс: завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/krissi
квартири
tel.0892 444 288 Желязкова
Моля ВИ ако някой е класиран за общежитие , но няма да го ползва ,или познава някой който няма да ползва , да ми пише на лично!! Важно е ! Мерси...
ПП Момче съм.
ПП Момче съм.
-
blueberry_ta
- В началото бе словото
Здравейте! Ако има търсещи съквартирантка за вече наета квартира, могат да ми се обадят! Телефонът ми е 0887 900 293, важно ми е наемът да е под 200 лв!

Казвам се Ивайло, търся квартира (стая) в района на центъра (може и не съвсем), до 200лв. (може и малко повече), на 22 съм, в момента съм прекъснал и работя, до 2 седмици трябва да съм се изнесъл от мястото където живея в момента. Разбран човек съм, без особени претенции, не вдигам шум през сесията, пазя чисто, няма да пуша в апартамента, ако се налага. Пишете ЛС или mail urkn.mail@gmail.com
-
kokopetrov
- В началото бе словото
- Специалност: Ikonomika
- Курс: пети
- Адрес в галерията на СУ: kkk
--------------
Последно промяна от kokopetrov на 13 Сеп 2012, 11:15, променено общо 1 път.
-
stefany_mladenova
- В началото бе словото
- Курс: втори
Zdraveyte,tusq momche ili momiche,s koyto da naemem apartamen do 400lv., ili nqkoy,koyto veche e nael i bi me priyutil na naem...az sum dosta interesna i dinamichna lichnost,ne sum konfliktna ,podredena sum,obicham da chistq i gotvq
.mislq che ne bih imala problem sus sujitelstvoto s nqkoy drug,daje obratnoto,she se razbiram prekrasno..imam opit v mesteneto ot kvartira na kvartira.ako ima jelaeshti,neka da mi pishat na ls ili da me dobavqt vuv facebook: stefy mladenova [url][/url]https://www.facebook.com/stefy.mladenova[url][/url]
thegirl: Кирилица
thegirl: Кирилица
-
feralheart
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Здравейте,
Казвам се Георги, търся съквартирант или съквартирантка за квартира. Ако някой има готови оферти е още по-добре. Ако някой е заинтересован да пише/звънне възможно най-скоро, този петък имам път до София и ще направя някои огледи на квартири. Подреден и разбран човек съм.
ФБ: Георги Георгиев (Русе)
GSM :0888115453
Казвам се Георги, търся съквартирант или съквартирантка за квартира. Ако някой има готови оферти е още по-добре. Ако някой е заинтересован да пише/звънне възможно най-скоро, този петък имам път до София и ще направя някои огледи на квартири. Подреден и разбран човек съм.
ФБ: Георги Георгиев (Русе)
GSM :0888115453
-
Kamenova
- В началото бе словото
- Курс: завършил
Собственик отдава под наем голям едностаен апартамент, напълно обзаведен (легла, гардероби, бюра, телевизор, печка, хладилник, пералня, микровълнова печка, фритюрник и т.н..). Апартаментът е в центъра на София, на 10 мин. пеша от Софийския университет на изключително комуникативно място. Може да се наеме от две или три момичета (до последно са живяли три момичета). Възможност за огледи. За контакти: mwbk@abv.bg, тел. 0888420645
-
nikolan
- В началото бе словото
- Специалност: fgdf
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: saa
Самостоятелна обзаведена стая, Младост 3 блок 324. Апартамента е на втори етаж. Хубав е, теракоти, фаянс, приятен паркет в стаите, хубави тоалетни и баня. Прекаран е интернет. Всичко е ново и красиво:) Има голяма кухня с всички необходими машини, и тераса към нея. Няма хазаи. Живеят две момчета, които работят, не са студенти. Не са конфликтни и почти не съществуват в апартамента. Мястото е комуникативно с мн транспортни връзки - автобуси 314,413,113,76,305,111,4 и т.н. Намира се на 5 минути пеша от метростанция Младост 3.
Търси се Момиче, непушачка и без големи животни като кучета и котки които могат да надраскат/повредят нещо в жилището.
Цена под 175-200лв, все още не мога да кажа с точност, Ще добавя и снимки, по-късно.
снимки: https://plus.google.com/u/0/photos/1113 ... 9020304065
телефон 0878 26 31 08 ( Делнични дни от 9:30 до 18:30 няма да може да се свържете)
скайп: xnikolanx ( Делнични дни от 9:30 до 18:30 няма да може да се свържете)
Ако на някой му е по-удобно може и по facebook: http://www.facebook.com/backforrevenge ( По всяко време може да се свържете, имам мобилен интернет)
Търси се Момиче, непушачка и без големи животни като кучета и котки които могат да надраскат/повредят нещо в жилището.
Цена под 175-200лв, все още не мога да кажа с точност, Ще добавя и снимки, по-късно.
снимки: https://plus.google.com/u/0/photos/1113 ... 9020304065
телефон 0878 26 31 08 ( Делнични дни от 9:30 до 18:30 няма да може да се свържете)
скайп: xnikolanx ( Делнични дни от 9:30 до 18:30 няма да може да се свържете)
Ако на някой му е по-удобно може и по facebook: http://www.facebook.com/backforrevenge ( По всяко време може да се свържете, имам мобилен интернет)
2 момчета търсят момиче .. тая обява малко съмнителна изглежда 
-
nikolan
- В началото бе словото
- Специалност: fgdf
- Курс: друг
- Адрес в галерията на СУ: saa
Имахме проблем с едно момче преди години. оказа се гей и си викаше гаджетата..викаше силно и това беше проблема. Може да ви е смешно, ама на нас не ни беше.invisible написа:2 момчета търсят момиче .. тая обява малко съмнителна изглежда
Без повече коментари за това кой колко вика, ако обичате.
Придържайте се към темата - за всички останали въпроси, младежът е дал достатъчно координати.
Придържайте се към темата - за всички останали въпроси, младежът е дал достатъчно координати.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- CupraPrime
- В началото бе словото
Давам апартамент под наем.
Намира се в центъра на София до ЦУМ и Президентството - пресечката на Дондуков и Веслец.
100 квадрата е, обзаведен - две стаи, хол, кухня, баня и отделна тоалетна. Отоплява се на парно.
В близост до метростанция Сердика и сравнително близо до Софийския университет.
Като цена:
1. ако се нанесе един човек, наемът му ще е 400 лв на месец плюс сметките, които той трябва отделно да си ги плаща [ток, вода, парно и тн].
2. ако се нанесат двама души, наемът им ще е 500 лв на месец плюс сметките, които сами ще трябва да си ги плащат.
Ако някои проявява интерес мога да му изпратя и снимки. Възможни са и огледи.
За контакти и допълнителни въпроси - goodsith@abv.bg

Намира се в центъра на София до ЦУМ и Президентството - пресечката на Дондуков и Веслец.
100 квадрата е, обзаведен - две стаи, хол, кухня, баня и отделна тоалетна. Отоплява се на парно.
В близост до метростанция Сердика и сравнително близо до Софийския университет.
Като цена:
1. ако се нанесе един човек, наемът му ще е 400 лв на месец плюс сметките, които той трябва отделно да си ги плаща [ток, вода, парно и тн].
2. ако се нанесат двама души, наемът им ще е 500 лв на месец плюс сметките, които сами ще трябва да си ги плащат.
Ако някои проявява интерес мога да му изпратя и снимки. Възможни са и огледи.
За контакти и допълнителни въпроси - goodsith@abv.bg
Последно промяна от CupraPrime на 25 Сеп 2012, 22:05, променено общо 6 пъти.
-
whatnever
- В началото бе словото
Пускам обявата за моя позната:
Дава стая на едно или две момичета (с две легла е), в Надежда-1. Тец, интернет, обзаведена, 2 бани/WC. В близост до метростанция Надежда и автобус. Има хазяи.
150 лв./месец наем, а разходите по-конкретно ще уточните с момичето, което е хазяйка и е много мило.
За контакт: - 0898 980 120, 0878 372 018
Дава стая на едно или две момичета (с две легла е), в Надежда-1. Тец, интернет, обзаведена, 2 бани/WC. В близост до метростанция Надежда и автобус. Има хазяи.
150 лв./месец наем, а разходите по-конкретно ще уточните с момичето, което е хазяйка и е много мило.
За контакт: - 0898 980 120, 0878 372 018