[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
Re: [КСК 2012] Математика
^ за мен СИ е по-добро от КН за други обратното за 3ти ИС е по-добра и от 2те
за по по други инфо зависи към какво сте стремиш.Но все пак това са 4те най-добри специалности в страната няма как да не се реализираш след като ги завършиш
- ivchetoxx
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
Аз също съм на мнение, че СИ е най-добрият вариант. Може би защото има по-малко математика а на мен не ми се иска да губя доста време в решаване на задачи, предпочитам да си имам време и вкъщи да си уча нещо отделно от университета, което да ми е от полза ...
Софтуерно инженерство, първи курс 
- losholosho
- В началото бе словото
аз пък съм мнение ,че просто ти трябва више няма значение какво е ИС КН ИНФО СИ или друго... важното е като отидеш на работа да си разбираш от нещата...показваш си проектите и ако са по-добри те взимат не те питат дали си завършил СИ или ИС или Инфо...
BTW.... според мен приложната математика и статистиката е по хубава специалност от ддруги бизнес бози... така че дори и там да учите (статистика или приложна математика ) може да имате доста добра професия ! Като цяло математика е най-добрата наука за това да се занимаваш както със софтуер и кодване така и с финанси ,брокер или друго...
BTW.... според мен приложната математика и статистиката е по хубава специалност от ддруги бизнес бози... така че дори и там да учите (статистика или приложна математика ) може да имате доста добра професия ! Като цяло математика е най-добрата наука за това да се занимаваш както със софтуер и кодване така и с финанси ,брокер или друго...
Така е но като цяло КН ги мъчат доста и получават доста добра основа, останалото е каквото сам си научиш. Аз като цяло съм уж ентусиаст но рядко се хващам да науча нещо на своя воля, без да ме карат... Затова реших да пиша КН 
-
Ай_ем_найс
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: после
vaskooo написа:Те като гледах кви нърдчета са на изпита 80% момчетата, конкуренцията не е голяма ако си *нормален*
Ти май не знаеш ,че никой вече не си пада по нормалните
-
Glow
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
всички по-големи които питам или които са завършили казват ,че са важни избирателните.
Но все пак смятам че е глупаво да влезнеш в ИС вместо Инфо примерно(да кажем яе нямаш бал) и да почнеш да трупаш специалности за софтуерно програмиране
Но все пак смятам че е глупаво да влезнеш в ИС вместо Инфо примерно(да кажем яе нямаш бал) и да почнеш да трупаш специалности за софтуерно програмиране
- losholosho
- В началото бе словото
В ис има най-много избираеми
Да ви светна...по въпроса с баловете от сигурен източник знам, че бала се е вдигнал с 2 единици от миналата година.Хората са по-малко но има страшно много хора с 6-ци от матурите и много високи резултати от КСИ-то . Поздравления на тези с високите балове. 
-
ЛУУУУУУКОВИЦАА
- В началото бе словото
- Специалност: 0
- Адрес в галерията на СУ: http://media.techeblog.com/images/bullet_1.jpg
За момичета или за момчета?losholosho написа:В ис има най-много избираеми
В техническия летвата е страшно висока с 26 бал сигурно няма да се вредя,но се надявам да имам късмет в СУ. А за момичетата е почти вход свободен. 
Последно промяна от Trevichko на 18 Юли 2012, 21:40, променено общо 1 път.
-
Glow
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
програмата е обща за всички,не е по половеЛУУУУУУКОВИЦАА написа:За момичета или за момчета?losholosho написа:В ис има най-много избираеми
-
ЛУУУУУУКОВИЦАА
- В началото бе словото
грещно цитирах ... хихихихиGlow написа:програмата е обща за всички,не е по половеЛУУУУУУКОВИЦАА написа:За момичета или за момчета?losholosho написа:В ис има най-много избираеми
Не знам дали е това мястото и времето да ви питам ,но някои мисли ли да прави ФБ страница на курса си ,в който го приемат.

-
ЛУУУУУУКОВИЦАА
- В началото бе словото
мн ясно .. ако не е във FB не е официално ...Trevichko написа:Не знам дали е това мястото и времето да ви питам ,но някои мисли ли да прави ФБ страница на курса си ,в който го приемат.
![]()
![]()
- LovechGuy
- В началото бе словото
Чакайте класиранията, стига с тези сухи сметки и надежди. И свещ да запалите, като имате 3ка няма как да влезете във "високите" специалности.. (пък може и да влезете вече..)
Офтопик:
Не сте приети още, за фб питате оО ?!

Нещо, което дочух на 1вата сесия пред СУ:
- Той не знае колко е корен от 2 !!
4 момчета избухват в нереален смях..
Офтопик:
Не сте приети още, за фб питате оО ?!
Оправи ги в живота ахаха_euphoria_ написа:Много сте сладки как се оплаквате, но на изпитите и момчетата не бяхте подбирани от конкурс за красота... you know what i mean
Нещо, което дочух на 1вата сесия пред СУ:
- Той не знае колко е корен от 2 !!
4 момчета избухват в нереален смях..