Спортове в СУ-1 курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Спортове в СУ-1 курс

Мнение от svetlio.varna »

Яка, яка, колко да е яка. Не се напъваш много, ходиш относително редовно и имаш лесен изпит. Иначе на мен ми е интересна.
Facebook
Изображение
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Torden написа:Яка ли е фехтовката?
Ами мен лично всички спортове ме кефят, като става дума за гледане, някои по-малко други повече, но фехтовката не ми е след любимите, бих казал практикуването е като гледането му, в смисъл нивото на "якост".
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
_Stella_
Паисий
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от _Stella_ »

Хаха, брат ми ходеше на фехтовка - пълен фарс. Ако желаете да се занимавате сериозно, тогава изобщо не се записвайте. През 2/3 от времето треньорът му е бил пиян и нямаха много тренировки :roll:
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.

Международни отношения, I курс
nefertity
В началото бе словото

Мнение от nefertity »

И аз бих предпочела 2 спорта но.... шанс
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Спортът колко пъти седмично се провежда? Интересуват ме специално танците
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Sunshiiine написа:Спортът колко пъти седмично се провежда? Интересуват ме специално танците
Мисля, че почти всички спортове освен джудото са веднъж седмично. Джудото е два пъти.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
radenichka
В началото бе словото

Мнение от radenichka »

Аз бих искала да попитам дали има поне минимална възможност активните спортисти да продължат да тренират, учейки в университета. Т.е. има ли добри учители по спорт или просто гледат да мине номерът :D
emancipate your mind
Аватар
blackout
Летящите Пръсти
Специалност: право

Мнение от blackout »

повечето гледат да мине номера...
въпреки че доста спортове си имат отбори - плуване, джудо, баскетбол и т.н.,
и там нещата сякаш са по-сериозни.
В царството на слепите съдии едноокият е адвокат.
Аватар
ashvalkyrie
В началото бе словото

Мнение от ashvalkyrie »

имам един въпрос. значи, разбрах че принципно шахмат присъства в избираемите спортове... та, доколко е сериозно ? в смисъл такъв, влече ме и имам интерес, но в никакъв случай не съм особено добър, а от бивши студенти в СУ разбрах, че се отнасят абсолютно сериозно и не е за отбиване на номера един вид.. аз и не търся отбиване на номера, но ако е на някакво високо ниво едва ли е точното място за мен..
та, как стоят нещата в действителност ?
wunderlicher Alter, soll ich mit dir geh'n ?
willst zu meinen Liedern deine Leier dreh'n ?
Аватар
Dessy
От дъжд на вятър

Мнение от Dessy »

Sunshiiine написа:Спортът колко пъти седмично се провежда? Интересуват ме специално танците
Един път седмично са в Биологическия факултет :wink:
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Sunshiiine »

Благодаря за отговора :) Надявам се сериозно си се провеждат, не като да отбият номера.. Интересно изпитът какво представлява :lol:
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
Dessy
От дъжд на вятър

Мнение от Dessy »

Sunshiiine написа:Благодаря за отговора :) Надявам се сериозно си се провеждат, не като да отбият номера.. Интересно изпитът какво представлява :lol:
Да, сериозно се провеждат, преподавателката ни държи на присъствията. Само на 1-2 пъти ни се случвало да нямаме тренировки, понеже преподавателката ни трябваше да ходи на едно състезание :P А иначе изпитът представлява следното - избираш си една от хореографиите, които са тренирани през годината, и я изпълняваш :D Само че хореографиите на отделните танци не се запомнят така лесно, трябва и допълнително да се упражняваш :P
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Аз все още съм пред дилема за два спорта, но ще го реша впоследствие като се почне живот и здраве годината ;)
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

ashvalkyrie написа:имам един въпрос. значи, разбрах че принципно шахмат присъства в избираемите спортове... та, доколко е сериозно ? в смисъл такъв, влече ме и имам интерес, но в никакъв случай не съм особено добър, а от бивши студенти в СУ разбрах, че се отнасят абсолютно сериозно и не е за отбиване на номера един вид.. аз и не търся отбиване на номера, но ако е на някакво високо ниво едва ли е точното място за мен..
Ако си ходиш редовно на заниманията и се отнасяш сериозно към играта, не виждам какъв проблем ще имаш дори и да не си Веселен Топалов :)
Facebook
Изображение
Аватар
ashvalkyrie
В началото бе словото

Мнение от ashvalkyrie »

svetlio.varna написа:
ashvalkyrie написа:имам един въпрос. значи, разбрах че принципно шахмат присъства в избираемите спортове... та, доколко е сериозно ? в смисъл такъв, влече ме и имам интерес, но в никакъв случай не съм особено добър, а от бивши студенти в СУ разбрах, че се отнасят абсолютно сериозно и не е за отбиване на номера един вид.. аз и не търся отбиване на номера, но ако е на някакво високо ниво едва ли е точното място за мен..
Ако си ходиш редовно на заниманията и се отнасяш сериозно към играта, не виждам какъв проблем ще имаш дори и да не си Веселен Топалов :)
a.. мисълта ми е при записването. в смисъл, който си иска ли може да се запише или трябва примерно да покажа, че не съм некъв супер слаб по някакъв начин ? xD
wunderlicher Alter, soll ich mit dir geh'n ?
willst zu meinen Liedern deine Leier dreh'n ?
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”