Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
Не, напротив! Аз бях най-големият агитатор преди или след изпита да си организираме някаква среща, за да се запознаем... А не сега само да се гадае кой къде е бил и дали всъщност е бил той, там...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
-
moonlight_
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика и връзки с обществеността
И на мен ми е интересно това пък. Искам да знам кой от присъстващите в залата ми пише тук.
Аз бях в зала 272, в лявата редица, някъде посредата. Някой друг в мойта зала ? 
Последно промяна от moonlight_ на 13 Апр 2009, 16:47, променено общо 1 път.
- ivoto_la
- От дъжд на вятър
Е то половината форум сме били в тая зала 
moonlight_ написа:И на мен ми е интересно това пък. Искам да знам кой от присъстващите в залата ми пише тук.Аз бях в зала 272, в дясната редица, някъде посредата. Някой друг в мойта зала ?
Да, аз!!! И седях от дясната страна, но бях на предпоследния ред.
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
-
moonlight_
- В началото бе словото
Аз се поправих, от лявата страна бях.stohata написа:moonlight_ написа:И на мен ми е интересно това пък. Искам да знам кой от присъстващите в залата ми пише тук.Аз бях в зала 272, в дясната редица, някъде посредата. Някой друг в мойта зала ?
Антоний написа:Не, напротив! Аз бях най-големият агитатор преди или след изпита да си организираме някаква среща, за да се запознаем... А не сега само да се гадае кой къде е бил и дали всъщност е бил той, там...
Ми то кат не се разбрахме на време са ще се разпитваме кой къде и до кой е седял
-
moonlight_
- В началото бе словото
Щеше да е интересно да се запознаем, да. Айде на следващия изпит, ама тоя път задължително !! И аз ще ви организирам, и ще стане. ХАах 
- Антоний
- Пишете, о, братя
Аз успях да се срещна единствено с Shawty и Brooke, защото с Shawty си бяхме разменили снимки, а те двете бяха заедно...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
-
love_blush
- От дъжд на вятър
Е аз бях на последния,от дясно.stohata написа:
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Brooke написа:Като си говорим за култовост... една, която стоеше до мен, по едно време си поиска допълнителни листове. Окей, донесоха, попитаха я колко иска и тя като каза 'еми 5, ако може'...Антоний написа:Като цяло се забелязваха култови личности... Ама от толкова народ, нормално е да има и по-колоритни люде![]()
Хах,да...!!!
А, иначе.. аз писах фейлетон...5 странички. Винаги може и по-добре, но като цяло съм доволна от себе си, пък ще видим какво мислят проверяващите.
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
love_blush,
Случайно да си с руса коса и вчера да беше в черно

Случайно да си с руса коса и вчера да беше в черно
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Такам...
Нека и аз споделя мнението си по въпроса с магданоза, пък дано не настане Трета световна...
Писах за това кои неща НЕ са боклуци, въпреки че ги мислим за такива, а после и кои са истинските боклуци - пошлите "ценности", на които робуваме. И кога това ще свърши.
Това е...
Като цяло мога да кажа, че музата ми си беше на линия и ме дари с интересни хрумки откъм изказ...
Ще видим дали и проверяващите ще са на същото мнение.
Иначе за темата... първоначално се ядосах, защото от лесното по-трудно няма... Ама пък...квото - такова. Правих, струвах - 5 страници родих.
Ще видим...
Нека и аз споделя мнението си по въпроса с магданоза, пък дано не настане Трета световна...
Писах за това кои неща НЕ са боклуци, въпреки че ги мислим за такива, а после и кои са истинските боклуци - пошлите "ценности", на които робуваме. И кога това ще свърши.
Това е...
Като цяло мога да кажа, че музата ми си беше на линия и ме дари с интересни хрумки откъм изказ...
Ще видим дали и проверяващите ще са на същото мнение.
Иначе за темата... първоначално се ядосах, защото от лесното по-трудно няма... Ама пък...квото - такова. Правих, струвах - 5 страници родих.
Ще видим...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- beroeca
- От дъжд на вятър
За темата на изпита няма да кажа нищо!
Но от друго останах втрещен.Отивам си за изпита,взел съм си кола,минерална вода,а около мен всичко се е бъгнало.Някъв младеж си скубе косите,че разбираш ли вчера путувал за София и не бил гледал новините!!!Друг сложил под мишница “Труд","24 часа" и прелиства "Капитал"!!!УЖАС!!!!!!!!!!!!!
Какво Ви става бе хора!?Не се бъгвайте още на 18-19!Имате цял живот за това-няма да Ви се размине!
Написах квото сметнах за добре и после в Плаза!Емануела цяла вечер ни радваше!Радвайте се на живота повече,че утре като се обърнете яе си скубите косите!
Успех на всички за оценките!Сега малко кофти чакането ,ама без това не може!
Дерзайте и умната

Но от друго останах втрещен.Отивам си за изпита,взел съм си кола,минерална вода,а около мен всичко се е бъгнало.Някъв младеж си скубе косите,че разбираш ли вчера путувал за София и не бил гледал новините!!!Друг сложил под мишница “Труд","24 часа" и прелиства "Капитал"!!!УЖАС!!!!!!!!!!!!!
Какво Ви става бе хора!?Не се бъгвайте още на 18-19!Имате цял живот за това-няма да Ви се размине!
Написах квото сметнах за добре и после в Плаза!Емануела цяла вечер ни радваше!Радвайте се на живота повече,че утре като се обърнете яе си скубите косите!
Успех на всички за оценките!Сега малко кофти чакането ,ама без това не може!
Дерзайте и умната
Победа без чест е огромна загуба!
- Антоний
- Пишете, о, братя
А аз да питам, понеже майка ми нещо се опитва да ме шашка... Има ли проблем, че оставих 2-3 послеписа след темата, които все пак бяха някак свързани със самата тема и не ми нарушават анонимността по никакъв начин?
- Mimmy
- От дъжд на вятър
Антоний написа:А аз да питам, понеже майка ми нещо се опитва да ме шашка... Има ли проблем, че оставих 2-3 послеписа след темата, които все пак бяха някак свързани със самата тема и не ми нарушават анонимността по никакъв начин?
Не трябва да има никакъв проблем, все пак това е част от есето ти
Аз пък оставих без да искам малка червена черта на едната страница от лака ми
Журналистика - oh yeah!