Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Ambrosio`
- Паисий
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Помощ и съвети всякакви
Chrome-a е наистина много по-добър браузър ! Нито забива, нито е бавен колкото останалите. Ако проблема ти е в Мозилата не се поколебай да минеш на Google Chrome. 
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мерси, ще го мисля. Оправи се доста мистериозно - днес си е наред. Но е факт, че Модзилата крашва доста често - не е голяма драма, но не е приятно. Ще взема да го пробвам тоя Хром.
Благодаря!
Благодаря!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
...
Последно промяна от slighter на 03 Апр 2011, 19:28, променено общо 1 път.
한류
искам да запиша стрийм от радио във файл .. някой да знае програма с която да стане .. или как да стане с влц това .. преди време съм успявал ама с последната версия нещо не ми се получава 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Това ми излиза като първи резултат в гугъл -> http://radio.about.com/od/pcsoftwarefre ... _Radio.htm
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

...
Последно промяна от slighter на 03 Апр 2011, 19:26, променено общо 1 път.
한류
аз успях с някъв плъгин за винам streamripper
обаче се появи друг проблем .. почна да ми писва да слушам вероника за да хвана песента която искам да запиша
обаче се появи друг проблем .. почна да ми писва да слушам вероника за да хвана песента която искам да запиша
трябва ми сервиз за компютри, щото лаптопът почна да умира сам..., подсказвайки ми, че всичките котешки косми по карантията му трябва да бъдат извадени по някакъв начин...

la douleur exquise
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз си го прахосмуча с прахосмукачката 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Силви, положението вече изисква професионална намеса...

da допълня, че си нямам чантичка, та е по-доре сервизът да е някъде в центъра или околовръст...
da допълня, че си нямам чантичка, та е по-доре сервизът да е някъде в центъра или околовръст...
la douleur exquise
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами аз мога да ти препоръчам PC Store. Не че някога съм им ползвала сервиза, но всичките им останали услуги са на пет звезди, вкъщи и двата компютъра, моят и на майка ми, са купени от тях. Така че ако се съди по професионализма им в останалите сфери, и сервизът трябва да е добър. Почистването на компютъра май беше около 30лв.
Но все пак виж какво ще ти кажат другите, защото някъде може съотношението цена/качество да е по-добро. Димо сигурно ще знае, Исо също много вероятно.
Но все пак виж какво ще ти кажат другите, защото някъде може съотношението цена/качество да е по-добро. Димо сигурно ще знае, Исо също много вероятно.

аз ги ненавиждам лаптопите по дифолт .. с тия малки монитори
иначе съветите от разни форуми са да го занесеш в оторизиран сервиз на марката
иначе съветите от разни форуми са да го занесеш в оторизиран сервиз на марката
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В оторизирания сервиз на марката ще ти одерат кожата. В него се ходи, ако лаптопът все още е в гаранция.