Искаш да кажеш форумаAvrora_Aur написа:Честито на всички приети колеги и наздраве на всички 33-ма приети Политология. На останалите ще кажа главите нагоре живота е пред вас. Успех и на онези, които ще чакат бета и гама (и т.н.) класиранията също.
ПП. Сайта ми беше и вероятно ще ми бъде от изключителна полза. Едно голямо "Браво" на модераторите. Адиос![]()
world of Cy
![]()
КСК 2009 - История
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: КСК 2009 - История
- Глума
- В началото бе словото
- Специалност: История
- Курс: първи
Чудих се къде не съм се похвалила още и се сетих за форума
"Приет в първата по реда от състезателния картон специалност" - История
"Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират" Ш. Монтескьо
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно." Уолтър Липман
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно." Уолтър Липман
- Aerial
- Да живей словото
- Специалност: Европеистика
Браво!Глума написа:Чудих се къде не съм се похвалила още и се сетих за форума![]()
Non e importante se io creda in Dio -e importante se Dio creda in me!

SCANDINAVIA

SCANDINAVIA
Good for you!Глума написа:Чудих се къде не съм се похвалила още и се сетих за форума![]()
да питам дали има шанс да чакам 2ро и 3то класиране за публ. адм и политология момче с бал 24.07
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
gattuso написа:да питам дали има шанс да чакам 2ро и 3то класиране за публ. адм и политология момче с бал 24.07
Винаги има шанс ... 2 и 3 класиране са си въртележка. Но имайки предвид, че минималният бал за 1-во е 26.25 аз, ако имах твоя бал, не бих чакъл за 2 и 3 и щях да се запиша каквото съм вътре, за да не влезна вътрешно накрая, а смея да кажа, че съм човек с доста голям (двугодишен) опит във тази руска рулетка.
ПП. Решението все пак си е твое пич GL.
Боже, ти да не си Хроматид под нова самоличност? :ОAvrora_Aur написа:Anna-Molly написа:забрави Дебелянов и Goo Goo Dolls ... и Whitesnake....ех ехAmberglow написа:Ужас, ужас.Anna-Molly написа:Вече друг владее наш'то царство...за нас остана само спомена за светлите дни предишни...Amberglow написа: Брей- аз откога не съм писала ... съвсем не съм в час.![]()
има нови форумни звезди, нови драми, лол!
![]()
![]()
Славните дни на Скорпион, ти, Станиела, Яворов .. ах, ах, Хроматид!
EDIT: и proUSA![]()
![]()
![]()
Мили мои принцеси бъдете по-дискретни, че сега регентът на царството е хахавелата, а той не понася опозицията да пише без разрешение от дясната му ръка хеписуифта. Дори великият Скорпион подви опашка пред тяхната воля! Но идва Суб Зир0 бъдете спокойни чада мои - чрез него мирът отново ще растели пелените си над този свят и на вас ще бъде отредено подобаващо място в постелята на неговия носител.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
26.25 е за политология мин. бал 1-во класиране, 25.92 е за пуб. адм. 2 единици да стопиш силно ме съмнява брато. Но винаги има едно "но" тук вече всичко опира до другите и техните решения, до късмета ти и до съдбата, съмнявам се, 4е и Господ знае какво ще се слу4и на 2-ро класиране, а за 3-то класиране за тези специалности няма смисъл да чакаш ще са пълни бройките. Това е от мен.
и аз се съмнявам лично да ги стопя но прятелка която е преподавател в су ми каза че би рискувала щели да падат с доста баловете иначе съм приет археология и дилемата ми е въобще да се надявам ли на нещо в су
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
gattuso написа:и аз се съмнявам лично да ги стопя но прятелка която е преподавател в су ми каза че би рискувала щели да падат с доста баловете иначе съм приет археология и дилемата ми е въобще да се надявам ли на нещо в су
Направи това, което ти мислиш за правилно - това което сърцето и умът ти те дърпат. Аз мисля, че е по-добре раната, причинена от разочарованието от даден грешен ход да се лекува, когато решението за предприемането му идва от теб отколкото, когато същото е плод на чуждите съвети и предположения [тук влизат и родителските също макар, че няма как да не мине човек през тях (макар всеки техен съвет да е направен в опит да помогнат)] и изхождайки от тях, човек прави дадения ход, притъпявайки вълненията на сърцето си и подреждайки своите собствени мисли в ред, сходен с околните (стадния синдром
ПП. Ае, че влизам надълбоко в материята, която е основния двигател на човешкия напредък - а тя е тъмна и за учените
ПП2. Не ме слушай много, много, какво лафя хванало ме е вече домашното винце на бащатата
Последно промяна от Avrora_Aur на 07 Авг 2009, 01:37, променено общо 1 път.
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
Не споменавай Господа твоя Бог напразно чадо мое (все пак бащата е свещеник, ако имаш съмнения за нещо, 4адо, той е насреща)Amberglow написа:Боже, ти да не си Хроматид под нова самоличност? :ОAvrora_Aur написа:Anna-Molly написа:забрави Дебелянов и Goo Goo Dolls ... и Whitesnake....ех ехAmberglow написа:Ужас, ужас.Anna-Molly написа:Вече друг владее наш'то царство...за нас остана само спомена за светлите дни предишни...Amberglow написа: Брей- аз откога не съм писала ... съвсем не съм в час.![]()
има нови форумни звезди, нови драми, лол!
![]()
![]()
Славните дни на Скорпион, ти, Станиела, Яворов .. ах, ах, Хроматид!
EDIT: и proUSA![]()
![]()
![]()
Мили мои принцеси бъдете по-дискретни, че сега регентът на царството е хахавелата, а той не понася опозицията да пише без разрешение от дясната му ръка хеписуифта. Дори великият Скорпион подви опашка пред тяхната воля! Но идва Суб Зир0 бъдете спокойни чада мои - чрез него мирът отново ще растели пелените си над този свят и на вас ще бъде отредено подобаващо място в постелята на неговия носител.
Аз съм твоя свободен електрон за езда бейби. Ако ти си протона ще пробваме ли да се слеем в молекула
ПП. Интересно, как ли ще ми отговориш
Последно промяна от Avrora_Aur на 07 Авг 2009, 01:37, променено общо 1 път.
-
hahaf
- Да живей словото
- Специалност: Кръчмонавтика
Ей, хюмне ...
Вашите са брат и сестра, нали?
Повръщам върху гадните урунгели!
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТсклт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Ааааа Моли, помниш ли, че се чудихме как е да спиш с химик? Пред химическияAvrora_Aur написа: Аз съм твоя свободен електрон за езда бейби. Ако ти си протона ще пробваме ли да се слеем в молекула![]()
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
ShadowsInBlue написа:Ааааа Моли, помниш ли, че се чудихме как е да спиш с химик? Пред химическияAvrora_Aur написа: Аз съм твоя свободен електрон за езда бейби. Ако ти си протона ще пробваме ли да се слеем в молекула![]()
Е май Амъбрка ще разбере първа
![]()
![]()
Ще го включим в куреистиката като специализация
- Avrora_Aur
- В началото бе словото
hahaf написа:Ей, хюмне ...
S ludi ne ob6tyvam, dori nqma da si napravq tryda da premina na kirilica boklyk.