КСК 2009 - История

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: КСК 2009 - История

Мнение от svetlio.varna »

Avrora_Aur написа:Честито на всички приети колеги и наздраве на всички 33-ма приети Политология :drunken:. На останалите ще кажа главите нагоре живота е пред вас. Успех и на онези, които ще чакат бета и гама (и т.н.) класиранията също.

ПП. Сайта ми беше и вероятно ще ми бъде от изключителна полза. Едно голямо "Браво" на модераторите. Адиос :cheers: :arrow: world of Cy :) :bom:
Искаш да кажеш форума :)
Facebook
Изображение
Аватар
Глума
В началото бе словото
Специалност: История
Курс: първи

Мнение от Глума »

Чудих се къде не съм се похвалила още и се сетих за форума :wink:

"Приет в първата по реда от състезателния картон специалност" - История :cheers:
"Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират" Ш. Монтескьо

"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно." Уолтър Липман
Аватар
Aerial
Да живей словото
Специалност: Европеистика

Мнение от Aerial »

Глума написа:Чудих се къде не съм се похвалила още и се сетих за форума :wink:

"Приет в първата по реда от състезателния картон специалност" - История :cheers:
Браво! :)
Non e importante se io creda in Dio -e importante se Dio creda in me!
Изображение
SCANDINAVIA
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Глума написа:Чудих се къде не съм се похвалила още и се сетих за форума :wink:

Good for you! :)
gattuso
В началото бе словото

Мнение от gattuso »

да питам дали има шанс да чакам 2ро и 3то класиране за публ. адм и политология момче с бал 24.07
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

gattuso написа:да питам дали има шанс да чакам 2ро и 3то класиране за публ. адм и политология момче с бал 24.07

Винаги има шанс ... 2 и 3 класиране са си въртележка. Но имайки предвид, че минималният бал за 1-во е 26.25 аз, ако имах твоя бал, не бих чакъл за 2 и 3 и щях да се запиша каквото съм вътре, за да не влезна вътрешно накрая, а смея да кажа, че съм човек с доста голям (двугодишен) опит във тази руска рулетка.

ПП. Решението все пак си е твое пич GL.
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Avrora_Aur написа:
Anna-Molly написа:
Amberglow написа:
Anna-Molly написа:
Amberglow написа: Брей- аз откога не съм писала ... съвсем не съм в час. :mrgreen:
има нови форумни звезди, нови драми, лол!
Вече друг владее наш'то царство...за нас остана само спомена за светлите дни предишни...

:lol: :lol: :lol:
Ужас, ужас.
Славните дни на Скорпион, ти, Станиела, Яворов .. ах, ах, Хроматид! :connie_49:
забрави Дебелянов и Goo Goo Dolls ... и Whitesnake....ех ех :drunken:

EDIT: и proUSA :lol: :lol: :lol: :lol:

Мили мои принцеси бъдете по-дискретни, че сега регентът на царството е хахавелата, а той не понася опозицията да пише без разрешение от дясната му ръка хеписуифта. Дори великият Скорпион подви опашка пред тяхната воля! Но идва Суб Зир0 бъдете спокойни чада мои - чрез него мирът отново ще растели пелените си над този свят и на вас ще бъде отредено подобаващо място в постелята на неговия носител.
Боже, ти да не си Хроматид под нова самоличност? :О
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

26.25 е за политология мин. бал 1-во класиране, 25.92 е за пуб. адм. 2 единици да стопиш силно ме съмнява брато. Но винаги има едно "но" тук вече всичко опира до другите и техните решения, до късмета ти и до съдбата, съмнявам се, 4е и Господ знае какво ще се слу4и на 2-ро класиране, а за 3-то класиране за тези специалности няма смисъл да чакаш ще са пълни бройките. Това е от мен.
gattuso
В началото бе словото

Мнение от gattuso »

и аз се съмнявам лично да ги стопя но прятелка която е преподавател в су ми каза че би рискувала щели да падат с доста баловете иначе съм приет археология и дилемата ми е въобще да се надявам ли на нещо в су
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

gattuso написа:и аз се съмнявам лично да ги стопя но прятелка която е преподавател в су ми каза че би рискувала щели да падат с доста баловете иначе съм приет археология и дилемата ми е въобще да се надявам ли на нещо в су

Направи това, което ти мислиш за правилно - това което сърцето и умът ти те дърпат. Аз мисля, че е по-добре раната, причинена от разочарованието от даден грешен ход да се лекува, когато решението за предприемането му идва от теб отколкото, когато същото е плод на чуждите съвети и предположения [тук влизат и родителските също макар, че няма как да не мине човек през тях (макар всеки техен съвет да е направен в опит да помогнат)] и изхождайки от тях, човек прави дадения ход, притъпявайки вълненията на сърцето си и подреждайки своите собствени мисли в ред, сходен с околните (стадния синдром :queen:) . Археологията си е готинка спец. впрочем, но си зависи от човека ест. +това винаги можеш да се прехвърлиш нещо друго. Точно от археология :arrow: политология или пуб. адм. не помня дали ставаше мхм ... :scratch: май да.

ПП. Ае, че влизам надълбоко в материята, която е основния двигател на човешкия напредък - а тя е тъмна и за учените :shaking2: . Надявам се да съм внесъл лъч светлина в тъмнината, изградена от съмненията ти, дано само не я направих по-непрогледна. :wink:

ПП2. Не ме слушай много, много, какво лафя хванало ме е вече домашното винце на бащатата :drunken: :) време беше да го ... а сеирът (с граници) тепърва ме чака в Сф. 8)
Последно промяна от Avrora_Aur на 07 Авг 2009, 01:37, променено общо 1 път.
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

Amberglow написа:
Avrora_Aur написа:
Anna-Molly написа:
Amberglow написа:
Anna-Molly написа:
Amberglow написа: Брей- аз откога не съм писала ... съвсем не съм в час. :mrgreen:
има нови форумни звезди, нови драми, лол!
Вече друг владее наш'то царство...за нас остана само спомена за светлите дни предишни...

:lol: :lol: :lol:
Ужас, ужас.
Славните дни на Скорпион, ти, Станиела, Яворов .. ах, ах, Хроматид! :connie_49:
забрави Дебелянов и Goo Goo Dolls ... и Whitesnake....ех ех :drunken:

EDIT: и proUSA :lol: :lol: :lol: :lol:

Мили мои принцеси бъдете по-дискретни, че сега регентът на царството е хахавелата, а той не понася опозицията да пише без разрешение от дясната му ръка хеписуифта. Дори великият Скорпион подви опашка пред тяхната воля! Но идва Суб Зир0 бъдете спокойни чада мои - чрез него мирът отново ще растели пелените си над този свят и на вас ще бъде отредено подобаващо място в постелята на неговия носител.
Боже, ти да не си Хроматид под нова самоличност? :О
Не споменавай Господа твоя Бог напразно чадо мое (все пак бащата е свещеник, ако имаш съмнения за нещо, 4адо, той е насреща) :!: Няма да ти взима пълна такса - с намаление, като за студентки :lol:. Все пак от Октомври сме под един покрив.

Аз съм твоя свободен електрон за езда бейби. Ако ти си протона ще пробваме ли да се слеем в молекула :?:

ПП. Интересно, как ли ще ми отговориш :?: Със затапване май или ще ме изненадаш положително. :roll:
Последно промяна от Avrora_Aur на 07 Авг 2009, 01:37, променено общо 1 път.
hahaf
Да живей словото
Специалност: Кръчмонавтика

Мнение от hahaf »

Ей, хюмне ...

Вашите са брат и сестра, нали?
Повръщам върху гадните урунгели!
склт написа:Всичко ще си покаже ,когато излязат резултатите от изпитите за 2011-2012 година.
<---- НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

Avrora_Aur написа: Аз съм твоя свободен електрон за езда бейби. Ако ти си протона ще пробваме ли да се слеем в молекула :?:
Ааааа Моли, помниш ли, че се чудихме как е да спиш с химик? Пред химическия :lol: Е май Амъбрка ще разбере първа :lol: :lol: :lol: Ще го включим в куреистиката като специализация :mrgreen:
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

ShadowsInBlue написа:
Avrora_Aur написа: Аз съм твоя свободен електрон за езда бейби. Ако ти си протона ще пробваме ли да се слеем в молекула :?:
Ааааа Моли, помниш ли, че се чудихме как е да спиш с химик? Пред химическия :lol: Е май Амъбрка ще разбере първа :lol: :lol: :lol: Ще го включим в куреистиката като специализация :mrgreen:
:)
Аватар
Avrora_Aur
В началото бе словото

Мнение от Avrora_Aur »

hahaf написа:Ей, хюмне ...

Вашите са брат и сестра, нали?

S ludi ne ob6tyvam, dori nqma da si napravq tryda da premina na kirilica boklyk.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”