ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Re: ЕТНОЛОГИЯ

Мнение от orion_elira »

vanityfair написа:Нашия стар приятел, който редовно гоним нямаше ли го :mrgreen:
Ейй .. тоя човечец ми липсваше днес... нямаше кой да подрънква нервно около нас :lol: :lol: :lol: ... е имаше утешителна награда после в кафето ;) :lol: :lol: :lol:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

случката в кафето е изтрила всякакво недоволство 100% забравихте и Вебер и постмодернизма и всичко
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

утешителна награда ли? :!: :?: :shock: вие не сте добре, то това си беше първа награда, направо оскар :D :lol: :P а за нашия приятел от библиотеката-сигурна съм, че в петък (като така и не стигнахме до библиотеката :oops: ) е вдигнал як купон :D е ако не е имало други шматки като нас, които да му развалят спокойствието де :roll: :D :lol:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

точно като нас други едва ли е имало : )))
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

е да права си :thumbleft: , като нас едва ли е имало други, все пак сме неповторими и недостижими :D :lol: :oops: :lol: втори като нас няма :P :lol: :D
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Ейй колеги, как върви обучението? :mrgreen: В момента в мойта главица великите световни социолози си правят купон - всички са се омешали :confused2: Ако някой е успял да ги свести и да ги подреди в редичка да сподели и сядам до него на изпита :toothy2:

(Иринка вярно си е по-големи шматки няма никъде :wav: )
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

ей колеги нали знаете - утре един час преди изпита в студентския клуб, да обобщим знанията си :lol: :wink: , който стигне първи пази диванче :lol: :lol: :lol: :P :wink:
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

ееее, няма ли да обсъдим изпита и тук, за да улесним зайците и себе си за догодина :P
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

хаха Какво има да му обсъждаме 30 безумни въпроса, Вебер, Маркс, Дюркем и другите забавници 100% са се обърнали в гроба :shock: :lol:
Но определено никога няма да забравя първия път, когато се срещнах с теста (любов от пръв поглед) празните места след повечето въпроси бяха толкова привлекателни, просто няма как да се стърпиш и да не започнеш да пишеш, да пишеш и да продължаваш да пишеш.... дори и да няма какво да кажеш :lol:
След два дена ще разберем кое е било печелившо, надявам се да са моите наблъскани с термини(които не съм сигурна какво значат) сложни изречения..
Оп май още съм на тая вълна....
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

Ох, тази безумна социология ме хвърли в оркестъра днес :mrgreen: :mrgreen: .Аз искам да знам само едно - защо нямаше Хана Арент, Маркузе, Юрген Хабермас и Антъни Смит в т. нар. "тест" ?! Тяхните концепции най ми бяха достъпни ... :shock: а то кво стана вземиии Бенедикт Андерсен и още хиляда гадории хахахаха добре че Знеполски е пич и ни остави да си подшушнеме някое и друго отговорче :angel4: Така де, ще видиме колко тези отговори са били вярни :D
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Я имало още един луд като мене , който седи до ранни зори :mrgreen:
Той Знеполски е пич, но ще го видим в четвъртък как ще се усмихва и ще пита "Вашите отговори защо са еднакви?"
:wink:
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

определено ще се усмихва, но за жалост иронично :? :( :cry: и въпросите не бяха просто безумни, а изключително безумни, и не ме хвърли в оркрестъра, а далеч, далеч зад него :roll: :shock: :| дано утре имаме късмет и да се е наспал, че иначе... :? а в моя случай не знам кое ще е по - добре - да се маскирам или изобщо да не се появявам :? :dontknow: :roll:
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Мнение от MARRISSA »

vanityfair написа:Я имало още един луд като мене , който седи до ранни зори
ахахах много ясноо :lol: :lol: Аз сам нощна птица, рано лягане за мен е 2:00 а.м. А за Знеполски съм приготвила чайче и дано го умилостивя, за да ми пише готина оценка (5/6) :mrgreen:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

АУуу да ви имам притесненията... :) Бива ли така бре деца мои ... :) А иначе я кажете кой сега е номер 1 с 6 по бг етнология ?!?! ;)
In vino verittas
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Четвъртак, на 4ти километър, в 4ти блок, на 4тия етаж в стая 401 -> 4ка :mrgreen:
Това е моята съдба :lol: :lol: :lol:
Колеги след сесията ... съботата ви искам на линия.. тези препятствия(изпити) трябва да се полеят :drunken: Наложително, важно и спешно е да се ходи някъде с по-голямшка тълпа хора :lol: :lol: така че мислете му от сега!

Тедиииии ти си нашта гордост мило :hello1: отсрами библиотеката, сега дори и нашия фр. от там ти ръкопляска!!! :mrgreen:
Заключено

Обратно към “ИФ”