17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
Emi mojo ama ne sam i fen 4estno kazano!eh tak taq latinica...Всичко е заради модераторката Рая Александра...Еми за кво ти се спори за религията...чак толкова ли е ти е кеф...Относно обективността, според мен, математиката си остава доста по-обективна. Laughing
СМЪРТТА НА ЕДИН Е ТРАГЕДИЯ,А СМЪРТТА НА МИЛИОНИ-ПРОСТА СТАТИСТИКА!
ЦСКА и Съветският съюз са ми болни теми!!!
Спореше ми се специално с твърдоглавец на тази тема, такъв, който не приема и не премисля доводите на опонента си, за да си направя кефа. А относно вашия спор не го намирам за особено културен след като обиждате и обвинявате по такъв начин.STOMANEN написа:Emi mojo ama ne sam i fen 4estno kazano!eh tak taq latinica...Всичко е заради модераторката Рая Александра...Еми за кво ти се спори за религията...чак толкова ли е ти е кеф...Относно обективността, според мен, математиката си остава доста по-обективна. Laughing
А за математиката - точно, защото ми е омръзнала (5 години в НПМГ, може би си казват думата) искам да уча археология (история).
да управляваш означава да служиш
Eми мрент сори брато...за НПМГ-то!Добре оба4е си се насочилСпореше ми се специално с твърдоглавец на тази тема, такъв, който не приема и не премисля доводите на опонента си, за да си направя кефа. А относно вашия спор не го намирам за особено културен след като обиждате и обвинявате по такъв начин. Wink
А за математиката - точно, защото ми е омръзнала (5 години в НПМГ, може би си казват думата) искам да уча археология (история).
Може и да съм, но не трябва да се проявява.STOMANEN написа:Eми мрент сори брато...за НПМГ-то!Добре оба4е си се насочилСпореше ми се специално с твърдоглавец на тази тема, такъв, който не приема и не премисля доводите на опонента си, за да си направя кефа. А относно вашия спор не го намирам за особено културен след като обиждате и обвинявате по такъв начин. Wink
А за математиката - точно, защото ми е омръзнала (5 години в НПМГ, може би си казват думата) искам да уча археология (история).!Мани я тая математика 4е кат я видя и ми се драйфа...!Що да се обиждаме-спорим оба4е като балканците...Нали сме си такива!А за твърдоглавието-съмняваме и ти да не си като мен...
Според мен пък е голяма грешка науките да се делят на хуманитарни и природоматематически по такъв драстичен начин. Не би следвало един историк да е пълен лаик в тези области, примерно.
Последно промяна от mrent на 23 Юли 2007, 13:42, променено общо 1 път.
Като по-умен от теб ще замълча. Вижда се, че вече излизаш извън рамките на държанието в един форум.
Признавам си, че разбираш от всичко и то в големи количества. Като всеки българин.
Признавам си, че разбираш от всичко и то в големи количества. Като всеки българин.
Последно промяна от aL` на 23 Юли 2007, 13:43, променено общо 1 път.
Оптимист...Еми Раче кат ти се спори-кво 4акаш.Давай!Боже, mrent, не си пропилявай математиката. Ще си изгубиш тия пет години. Трябва да си много добър по нея. Мисля си, че специалностите с математика ще ти донесат много по-голяма реализация от историята, колкото и хубава да е като наука.
Не търся толкова реализацията, колкото това което ми е интересно. Сега вероятно ще ме обявите за глупакСветуващият написа:mrent"
"А за математиката - точно, защото ми е омръзнала (5 години в НПМГ, може би си казват думата) искам да уча археология (история)."
Боже, mrent, не си пропилявай математиката. Ще си изгубиш тия пет години. Трябва да си много добър по нея. Мисля си, че специалностите с математика ще ти донесат много по-голяма реализация от историята, колкото и хубава да е като наука.
Е па не сам толкоз зле-все пак си имам оценката!Просто я мразя,защото трябва практика!Демек пишеш кат малоумен задачи до припадък!А историята е изкуство-там е друго нещо!Според мен пък е голяма грешка науките да се делят на хуманитарни и природоматематически по такъв драстичен начин. Не би следвало един историк да е пълен лаик в тези области, примерно.