Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Журналисти 2009 ;)
Колеги, надявам се да сме се справили
Аз сега се прибирам от столицата. Като цяло още преди изпита бях доста възмутена от боклука и за капак на всичко, темата беше такава
прехвърлих си мислите на листа и добавих още няколко и като цяло съм доволна от себе си.
В нашата зала една девойка влезе 2 минути след като бяха обявили темата и не я допуснаха. Стана ми много кофти, но така се получава понякога.
Като ми почука лицемерието на вратата съм способна и себе си да намразя.Затова се чудя кое е по-лошо?! Да спиш със дявола? Или да страдаш по Господ!?
- Деси
- Пишете, о, братя

И беше радост...
Heal the world - make it a better place!
For you and for me... and the entire human race.
For you and for me... and the entire human race.
-
angeloff
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
егати елементарната тема, 4 часа биха ми били малко.
Журналистика /редовно/ 1. курс
-
love_blush
- От дъжд на вятър
От коя старана беше? Защото и аз бях най-отзад.ivoto_la написа:Аз не знам какво да кажа за изпита.Наистина тия журналисти,камери и какво ли още не доста ме издразниха не за друго,а защото беше много шумно.Не чух името не темата като я изтеглиха и разбрах с няколко секунди закъснение.Като цяло нищо не се чуваше,защото седях най-отзад.Иначе заглавието на темата ми хареса.Може да се мисли по доста различни начини и като цяло можеше да е доста по-зле.Моите разсъждения бяха в посока,че за мръсотията по улиците сме си виновни ние и не бива да обвиняваме никой друг.Самото ми есе беше конструирано като разходка в една неделна утрин и ужаса,когато виждаш грозната гледка на непочистените кофи,мръсните паркове и кучетата,които разнасят какви ли не боклуци
![]()
Ще видим колко ще изкарам.На изпита се явих просто ей така без никаква подгтовка и без никакво напрежение
- ivoto_la
- От дъжд на вятър
наше ляво,а ти?
- Shawty
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Има ли тема, по която да не си компетентен?angeloff написа:егати елементарната тема, 4 часа биха ми били малко.
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
-
love_blush
- От дъжд на вятър
наше дясноivoto_la написа:наше ляво,а ти?
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
Леле, като нов съм... последната седмица и без изпита ми беше много напрегната... снощи просто се прибрах, пуснах няколко коментара за изпита тук-там, легнах и спах непробудно почти до обед...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
-
moonlight_
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика и връзки с обществеността
Да ви кажа, аз като я чух темата, се ядосах, защото не бях мислила по нея. Ама като седнах взех, че написах разни неща, да ги видим сега, малко обвинявах Бойко, ама какво да се прави, заслужава си го. П.П. без да искам съм написала изпит по Журналистика и Масови комуникации, вместо само по Журналситика. Може ли да има някакъв проблем ?
- Антоний
- Пишете, о, братя
moonlight_, един от мойта зала попита дали е проблем, ако е написал изпит по журналистика (писмен) и му отговориха, че няма никакъв проблем 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
ivoto_la, в коя колона беше? И аз бях седнал най-отзад, а до мен седеше едно много симпатично момиче със зелена блуза. А зад мен имаше няколко момичета, с едно даже малко си поговорихме. 
"ЛуД уМоРа НеМа, СаМо Се ПоТи......"
- Антоний
- Пишете, о, братя
Абе, вие си задавате е*ати въпросите
Ти на кой стол седя? Ама ти ли си избърса сопола в гърба ми?
- ivoto_la
- От дъжд на вятър
Бях в лявата колона(от наша гледна точка)на най-последния ред от всички,където не се чуваше почти нищо 
Деси написа:![]()
![]()
![]()
И беше радост...
Еми да Деси, определено имаше хора, които реагираха доста бурно като разбраха темата. Аз също й се изкефих.
На снимката се вижда момичето, за което казах в предния си коментар(тази със зелената блуза в горня ляв ъгъл на снимката) и аз ма не се вижда много добре.
Антоний написа:Абе, вие си задавате е*ати въпроситеТи на кой стол седя? Ама ти ли си избърса сопола в гърба ми?
Ми 'що да не задаваме въпроси? Аз просто искам да разбера дали момичето, което седеше до мен пише във форума. Нещо против ли имаш?