КСК 2008 - математика

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
katerichoka
В началото бе словото

Re: КСК 2008 - математика

Мнение от katerichoka »

shayne написа:5.05 - не мога да кажа, че съм доволен
Eto 1 ot drugite 5 :) ... mi tva e normalna ocenka nito niska nito visoka
Coverdale
В началото бе словото

Мнение от Coverdale »

Разбирам,че го казва по други съображения,но като знам колко малко общежития имат СУ,сигурно и 5.40 няма да му стигне за там.А то не е толкова трудно да си намериш квартира в София,брат ми е брокер,който се интересува мога да му дам телефона му.А
shayne 5.05 е добре.Тази година кандидатстват много по-малко хора,а местата са повече,на всичкото отгоре и резултатите са доста по-слаби,така че съм почти сигурен,че ще ти стигне за СИ,и то още на 2 класиране(а защо не и на 1-во).
Аватар
Sla-Mori
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Sla-Mori »

Миналата година на първо класиране за общежития балът е бил 5.54, което при 6-ци в дипломата значи 5.20 на изпита.

И съм момиче, по дяволите :D А квартира и аз мога да си намеря, ако има кой да ми я плаща :lol: Ще проуча въпроса с общежитията на другите университети и държавните поръчки, ще изчкам и след мат 2 да видя на първо класиране колко съм далече от истината...и като не стане, здраве да е. Никой не е умрял от учене в ТУ, най-много да е полудял, но при мен тоя процес вече е протекъл :lol:
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Момче: над мен равни
Оценка 4.85 139 ( 14.7 %) 10 ( 1.1 %)
Не съм много доволен,но можеше и по-добре за СИ няма да може ама ИС на второ ще видим..
Изображение
Coverdale
В началото бе словото

Мнение от Coverdale »

Sla-Mori написа:Миналата година на първо класиране за общежития балът е бил 5.54, което при 6-ци в дипломата значи 5.20 на изпита.

И съм момиче, по дяволите :D А квартира и аз мога да си намеря, ако има кой да ми я плаща :lol: Ще проуча въпроса с общежитията на другите университети и държавните поръчки, ще изчкам и след мат 2 да видя на първо класиране колко съм далече от истината...и като не стане, здраве да е. Никой не е умрял от учене в ТУ, най-много да е полудял, но при мен тоя процес вече е протекъл :lol:
Повярвай ми,ТУ е истински ад.Там са добре с общежитията,но шанса да работиш е минимален,защото ти искат присъствие.Не знам във ФМИ как е ,но едва ли е чак такъв концлагер като ТУ.
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

Coverdale написа: shayne 5.05 е добре.Тази година кандидатстват много по-малко хора,а местата са повече,на всичкото отгоре и резултатите са доста по-слаби,така че съм почти сигурен,че ще ти стигне за СИ,и то още на 2 класиране(а защо не и на 1-во).
Само, че аз не съм кандидат за компютърните специалности, а за специалност "Математика". Така че аз съм си приет на първо класиране това, което най-много искам. Проблемът е с общежитията, тази оценка определено няма да ме оправи, така явно ще се търси квартира в Лозенец.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

изчакайте класиранията..тогава може да говорите кой къде е, как е, що е...никой няма приет още, вие общежития и квартири гласите..има време..
Аватар
caffeine
В началото бе словото

Мнение от caffeine »

shayne написа: така явно ще се търси квартира в Лозенец.
По-добре недей. ;)
Аватар
shayne
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

caffeine написа:
shayne написа: така явно ще се търси квартира в Лозенец.
По-добре недей. ;)
Имаш ли някакви впечатления?
Цветелин Биков
Аватар
caffeine
В началото бе словото

Мнение от caffeine »

Имам някакви наблюдения, да. Кварталът си е супер, а и да живееш на метри от университета си е яко, но е много скъпо, много по-скъпо от други квартали. Все пак не знам дали това е фактор при теб де, направих си извод от това, че си търсиш общежитие. Ако греша, моля да ме извиниш. :wink:
И все пак си струва да прегледаш офертите и в този квартал, винаги може да излезе нещо на добра цена. Но за това ще се мисли по-късно, сега да се конентрираме върху кандидатстването. То с твоята оценка (честита да ти е) си си влязъл де.
Последно промяна от caffeine на 17 Юли 2008, 12:47, променено общо 1 път.
Аватар
HecTaHgapTHa
В началото бе словото

Мнение от HecTaHgapTHa »

който каза, че много режат, не е излъгал. 4,00, а очаквах поне 4,20-4,40...
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
strij
В началото бе словото

Мнение от strij »

5.20 :)
Горе-долу според очакванията ми. Не съм разочарован, но не може и да се каже, че съм във възторг.
Сега надеждата ми е за ИС на 1-во класиране, а на 2-ро и 3-то ако успея да избутам КН или СИ - идеално, ако не - здраве да е.
А и все пак има още 1 изпит.
Аватар
TheXFiles
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: втори

Мнение от TheXFiles »

HecTaHgapTHa написа:който каза, че много режат, не е излъгал. 4,00, а очаквах поне 4,20-4,40...
Мда..аз имам 4.20, а очаквах 4.10-4.50. Все пак не е най-ниското отчаквано от мен, но..
Струва ми се, че ако не изкарам по-добра оценка на математика II ще се учи в ТУ. Поне ще съм спокоен за общежитията :D
Аватар
shayne
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

caffeine написа:Имам някакви наблюдения, да. Кварталът си е супер, а и да живееш на метри от университета си е яко, но е много скъпо, много по-скъпо от други квартали. Все пак не знам дали това е фактор при теб де, направих си извод от това, че си търсиш общежитие. Ако греша, моля да ме извиниш. :wink:
И все пак си струва да прегледаш офертите и в този квартал, винаги може да излезе нещо на добра цена. Но за това ще се мисли по-късно, сега да се конентрираме върху кандидатстването. То с твоята оценка (честита да ти е) си си влязъл де.

Добре знам, че в Лозенец е доста скъпо, а и при мен финансовия фактор е също от голямо значение. Аз не съм казал, че задължително трябва да живея до факултета, така че всичко друго е добро дошло. Само че някъде бях гледал, че се дава квартира точно до City Center за няколко човека и като разпределиш парите се падаше по 150 на човек. Не съм запознат, но от това, което съм чувал тази сума е съвсем нормална. Тепърва ще търсим и квартири и съквартиранти.
Цветелин Биков
Аватар
Тодорът
Да живей словото
Специалност: Информационни системи
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Тодорът »

ако в СУ не режат...къде другаде?! :) нормално... аз все пак не намирам никъде в моята работа, където да са могли да ме резнат... и аз имам 4.20, но като пиша някои от задачите само на чернова и не ги пренасям на белова..нормално.. има и математика 2.. каквото стане, стане...
и колкото да коментираме..няма смисъл;) по-добре да не се ядосваш и да гледаш напред.. нито е края на света , нито нищо.. ще може да се говори чак на класиранията :bom:
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”