искам, искам, ама няма...
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
А ти откъде знаеш че на квантово ниво не си навсякъде едновременно...?Longbow написа:а, и да мога да съм на (поне) две места едновременно)...
... ама нещо не ми се получава нито едно от двете ...
Там е такъв хаос че не можеш да бъдеш сигурен в нищо, освен в това че не можеш да бъдеш сигурен в нищо...
- Longbow
- Паисий
- Специалност: Право
- Курс: втори
Хе-хе... абсолютно си прав (занимавам се с квантова механика и теоретична физика като хоби)... Всичко в тая Вселена е потенциал и наблюдателя определя резултатите/положенията/ефектите... Всичко е навсякъде, докато някой не го дефинира на точно определено (от него) място и време (които също са условни понятия)...Fed написа:А ти откъде знаеш че на квантово ниво не си навсякъде едновременно...?Longbow написа:а, и да мога да съм на (поне) две места едновременно)...
... ама нещо не ми се получава нито едно от двете ...
Там е такъв хаос че не можеш да бъдеш сигурен в нищо, освен в това че не можеш да бъдеш сигурен в нищо...
Nerd alert!!!

- Fed
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: четвърти
И ти си абсолютно прав.Longbow написа:Хе-хе... абсолютно си прав (занимавам се с квантова механика и теоретична физика като хоби)... Всичко в тая Вселена е потенциал и наблюдателя определя резултатите/положенията/ефектите... Всичко е навсякъде, докато някой не го дефинира на точно определено (от него) място и време (които също са условни понятия)...
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби