ДА.liliqmit написа:Срокът за подаване на електронна молба за кандидат-магистри 20 септември ли е?
http://uni-campus.net/editor/files/zapoved_2011.pdf - виж 2 точка
ДА.liliqmit написа:Срокът за подаване на електронна молба за кандидат-магистри 20 септември ли е?

Виж тук, вече е обсъжданоJudas написа:На пощата в зимбра ли ще ни пратят известие дали сме приети, или ще влизаме отнякъде с потребителското си име и ЕГН-то? А ако ни приемат - оттам-нататък какво правим? Имам предвид, къде трябва да ходим, какви са таксите и т.н.?

Парите се дават ПРЕДИ получаването на ключа на касите на СБО. Грубо: 15 лв. семестриален депозит, около 50 лв. гаранционен депозит и първия наем, абе сложи ги общо към 80 лв.collapsEE написа:Искам да попитам при излизане на класацията на 15-ти септември и получаване на клуча колко пари е необходимо да дам ? А също и каква е месечната такса за пребиваване в общежитието горе-долу за 1 човек ?
Пари и лична карта.iprodanov написа:Кво тряя се носи на записването?
В декларацията нали може да се отбележи, че искаш старата си стая? Ако си отбелязала, значи има шанс.The_Viper написа:А я по -добре тук да попитам, понеже вече питах Горанов и се задълбахме в разни други въпроси и проблеми, докато се уточним и разберем аз заббравих кво исках да го питам вече. Та така и не получих отговор.
Питането ми е : имам ли шанс да съм класирана отново в същата стая, в която бях две години, въпреки, че сега съм отново първи курс, но в друга специалност /и съм отписана от старата/. Има ли начин когато ме класират да го видят това, да видят че съм плащала и летен наем и да ме оставят, а не да ме карат да се разнасям с багажите по другите стаи и блокове?