george.merlin написа:Както ти отговорих на ЛС:
george.merlin написа:Традиции в бракосъчетанието има само що се отнася до църковния брак. Никой гей не иска църковен брак, уверявам те. Църквата да си ебе майката. В случая стана дума за ПРАВО на брак, такова, каквото имаме право да сключим като граждани и хора.
Относно децата: отдавна има изследвания, които доказват, че на детето нищо не му пречи семейство с еднополови родители. За сметка на това много повече му вреди семество с един или направо без родители.
За сурогатността нямам какво да кажа. Истината е една - щом бащата е биологичен и майката се откаже от родителски права, никаква пречка няма бащата да се води сам родител.
Фактическото съжителство не е равно на брак по отношение на третирането на брачните партньори един спрямо друг. Или на по-прост език - ако нещо се случи на единия, другият бива уведомен, бива допускан на болнично свиждане, отпуска му се помощ при нужда. Изобщо това да си семейство с някого е доста сериозно нещо и дава редица преимущества в сравнение с фактическото съжителство. Иначе и сега много хора, без значение от ориентацията им, живеят по този начин.
Даже забелязвам нещо доста смешно: все повече хетеродвойки отказват да сключват брак, а за сметка на това хомодвойки държат все повече на брака. Кажи сега какво става с твоите ценности и традиции....
Отговори сега, но не и когато почнах да пиша предпоследния си пост. Това че си цитираш ЛС-то трябва ли да ти дава право да постваш псувни... Не че не споделям мнението ти за църквата. Напълно съм съгласен, но това е без начение... Традициите за брака ги е имало и преди църквата, бъди сигурен в това! Аз така или иначе щях да го прочета, когато горе ми светне че имам ново съобщение... Но въпроса е в двойния стандарт налаган от Мила, която ако не напиша този пост няма да изтрие вашите, но и да го напиша не е ясно... Въобще все такива са ви гейските похвати, лавирате от тук от там, от където пробие... Малко започна да става като с вица за некрофилите, където единия ги обичал чак още топли, но другия чак след месец, защото тогава "къде го ръгнеш все влиза"...
The_Viper написа:При някои хора явно се наблюдава явлението:
голямо тяло, обаче за сметка на главата!

Такива хора ми напомнят на стегозавър. А този индивид, който пише дългите постове според мен е по-тъп и от стегозавър!

А ето тук вече имаме директна обида... Насочена лично към мен. Всъщност гошко макар и да му е объркана главицата и ориентацията, за сега ми се вижда достатъчно интелигентен. Тов ами е чудно, но е факт... С което още повече си мисля че си говорим точно за заболяване... Та възможно е да притежава моето интелектуално ниво, а дори и повече. Така че ако той ми каже че съм по-тъп от него не бих се обидил. Но пък харесва твоето мнение, в което една тъпа кифла ме нарича по-тъп от стегозавър... Което автоматично ми дава право да върна обидата, нали? Друг е въпроса дали наистина не съм по-тъп от стегозавър, макар че и главата ми е голяма и си е съразмерна според тялото, на външен вид не приличам, пък и врата не ми е толкова дълаг, нито краката толкова къси, нито имам опашка... Виж може да ме оприличи доста по сполучливо с неандерталец, както ги описват с по масивен скелет и мускулатура... Но, ако стегозавъра е бил по-тъп от човек, следва че тя ме нарича по-тъп от нея, което вече е недопустимо. Разбира се аз и давам шанс да го докаже и ако го направи, мога да и се извиня за тъпа кифла. Но няма начин да докаже нещо което не е вярно, както не може да докаже че съм по-тъп от стегозавър, защото никой човек не е, дори тя...