Красиви мъже 2 :)

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Красиви мъже 2 :)

Мнение от FloWersOfEviL »

atanas_tsankov написа:Леле... такива тела ли харесват момичетата? Та той изобщо не е релефен, просто е... голям.
Е, кой-как. Мен не ме кефи примерно. Даже, да призная, останах изненадана Търговеца да пусне точно такъв пичага, но явно нещо има.. :)
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

The_Viper написа: а истината е, че тия мъже блъскат здраво във фитнеса за да докарат този вид, сигурна съм ;)
не думай :lol: :mrgreen:
Изображение
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс
Специалност: Компютърни Науки
Курс: първи

Мнение от atanas_tsankov »

Може да прозвучи хипер гейско, но това е тяло. Не просто да имаш мускули, но и да нямаш мазнини.
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Хм... този е наредил плочките! :mrgreen: :lol:
Ами ок, приемам го, тъй като не разбирам много от тези неща!
И точно щото не ги разбирам - дай ми тогава пример за тяло което е и с мускули и с мазнини... нещо не ми го побира много главата :D :scratch:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Амиииии... аз не очаквах чак такава полемика... та да обясня. Неведнъж съм казвала, че харесвам "големи" мъже. Този конкретно хем си е природно едър (то си му личи от конструкцията), хем е стегнат и добре оформен, без да е драматично релефен (не харесвам твърде много фаянс).

А че задникът му вероятно е изял доста инжекции - това е друг въпрос. Както вероятно сте се досетили, тия момчета са професионални танцьори (в "Максимус") и тези тела не са прищявка, а необходимост - затова и едва ли всичко свършва с протеин в храната, някоя и друга добавка и часове във фитнеса. :) Факт е обаче (поне за мен, де), че конкретно този има уникално добро тяло. Другите също са яки, някои от тях - много релефни, но само този има и генетичните предпоставки да го харесам. :lol:

@Насе, много народ може да изпопада по този, но аз конкретно - не. Дребен е за мене, колкото и както и да е наредил плочките. Пластмасов ми е.
@Цветенце на злото, Николай също е от "Максимус", девойките умират за него, май им се пада нещо като шеф/хореограф/нещо такова. И танцува така, сякаш това му е призванието, страшно много се кефи.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 23 Авг 2010, 14:39, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

не бе не се притеснявай за полемиката .. вероятно Атанас се е поизчистил та реши да го сподели по по завоалиран начин :lol:s
Изображение
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

хахахах направо Eрик Бана си е фотошопнал моето тяло на своята глава :lol:

Всеки да си харесва каквото иска, просто ми беше любопитно :)
Попитах го кой е най-големият проблем на човечеството - невежеството или апатията. Той ми отговори "Не знам и не ми пука."
Аватар
Misha_Iv
Пишеща машина
Специалност: Информатика
Обратна връзка:

Мнение от Misha_Iv »

Топ 5 на красивите мъже за мен:

1. Ewan McGregor

2. Jeremy Irons

3. Thierry Henry

4. Tiziano Ferro

5. Jude Low
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

atanas_tsankov написа:Може да прозвучи хипер гейско, но това е тяло. Не просто да имаш мускули, но и да нямаш мазнини.
Ееей, този аз вече съм го пускала :lol:
Иначе нормално да е въпрос на предпочитание. И аз предпочитам мъжът да е по-едър, иначе имам чувството, че се губи някъде. Но пък ако е твърде едър, имам чувството, че аз се губя, така че пак не е оферта :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

atanas_tsankov написа:Всеки да си харесва каквото иска, просто ми беше любопитно :)
Като ти е било просто любопитно- недей да обобщаваш и не използвай разни реплики от сорта на "вие жените, вие момичетата"!
And I keep...
Аватар
atanas_tsankov
Форумозавър Рекс

ОК сори ако съм ви поставил под един знаменател. Просто познавам толкова хора, които се вкарват в нечовешки диети и тренират адски много за да станат релефни, а като видях този пич, който твърдяха че има перфектно тяло, се учудих и затова питах дали момичетата като цяло намират това тяло за перфектно.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Е ...нали се сещаш че ние, момичетата в този форум няма как да представляваме и да представяме вкуса на всички момичета! :D :lol: :lol:
Освен това всичките тези мнения /като твоето/ са плод на едно грозно наложено мислене! :wink: Нищо лично! :wink: И тези наложени мнения за общото, за това че "всички" сме харесвали даден модел мъж, дадено тяло и дадени черти на лицето са некви вестникарски приумици, журналистически манипулации и пълни глупости.
And I keep...
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Вайпър, търсиш под вола теле.

@Misha_Iv, адмирации за Юън
:flower:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ако всички жени харесвахме един и същ типаж (и той съвпадаше с онзи от True Blood), то в тоя форум всички мъже щяха да си умрат девствени. Вероятно същото важи и за жените, вкуса на мъжете и г-жа Джоли-Пит. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър

Мнение от The_Viper »

Търговецът на кристал написа:Ако всички жени харесвахме един и същ типаж (и той съвпадаше с онзи от True Blood), то в тоя форум всички мъже щяха да си умрат девствени. Вероятно същото важи и за жените, вкуса на мъжете и г-жа Джоли-Пит. :)
Именно. :wink:
Пресата изопачава и налага един изкуствен идеал. Това е всичко. Ти ме разбра какво искам да кажа, за разлика от FloWersOfEviL, която смята че търся под вола теле. Добра логика. :roll: :lol: :lol:
Изображение
And I keep...
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”