КСК 2009 - Биология

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
IvanKulev
В началото бе словото

Re: КСК 2009 - Биология

Мнение от IvanKulev »

Доц. Мария Шишиньова съобщи и изпитите, на които ще се явяват най-много кандидат-студенти. Те са по български език и литература - с 2428 кандидати, по история на България - с 2162, по английски език - 1955, по математика - 1374, по журналистика - 919, по биология - 655, и по география - 650 кандидати. Бройката от 960 човека е драстично намаляла...
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Да,но имайте напредвид,че иам и такива,които ще си кандидатстват направо с оценката от предварителния,ако им е добра!Въпреки това,колкото и човека да кандидатстват с тази оценка,не могат да са чак толкова много,че да направят тази разлика!
Miss Sisi
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Miss Sisi »

А оценката от матура за кои спецялоности е :?: :?: :?:
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

С матура можеш да кандидатстваш за специалностите Биология,Биология и Химия, География и Биология!Но трябва при подаването на документите да напишеш,че искаш да ти се ползва и оценакта от матурата!Ако не си го направила сама разбираш,че е малко късно!
Тъй като има по-надолу тема "Как сте подредили желанията си",но там пишат всички кандидатстващи за различни фалултети,за това колеги и колежки кажете вие как си подредихте желанията:)Ето и моите

1.Биотехнологии 2.Молекулярна биология 3.Биология 4.Биомениджмънт и устойчиво развитие 5.Екология 6.Биология и Химия 7.География и Биология
Miss Sisi
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Miss Sisi »

Аз посочих че искам да се използва и тази оценка,но да питам кое е първо-тази оценка която ще изкарам на изпита и след това тази от матурата или обратното :?:
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Предполагам,че ще вземат по-високата...иначе не мога да ти отговоря с точност:)
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

По-високата. Автоматично става
IvanKulev
В началото бе словото

Мнение от IvanKulev »

Аз съм пак в стаята с най-много . 292 :)
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

Аааа не е верно туй :) В мойта зала има 4 човека повече, отколкото в твойта :lol:
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

Сега ще ви задам един глупав въпрос, не ми се сърдете :) Понеже преди няколко страници, едно момиче беше писало, че за излишна информация се отнемат стотни от оценката, исках да попитам: при положение, че тема номер 29 е формулирана като "Популации. Състав и структура на популациите", трябва ли да се включат видове, численост и свойства на популациите? :?
BritishBaby
В началото бе словото

Мнение от BritishBaby »

zdraveite, nova sym tuka. Izchetoh cqlata tema :) da vi popitam ima li nqkoi v zala 21, zaedno s men :P mnogo mi e liubopitno :compress:
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Mina заедно сме с теб :) Да ти отговоря на въпроса-ДА трябва да пишеш!Ако искаш може да направим среща в понеделник :P
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

Благодаря за отговора :hug:s А относно срещата - мене много ме е срам :oops: Не може ли нещо по-непринудено, примерно да седнем една до друга и да си подсказваме, да сверяваме отговори от теста и т.н. :lol:
Аватар
HardStar
В началото бе словото

Мнение от HardStar »

Който има друг в зала 272 да казва :) За сега сме с Минчето :) Ако сме в зала където можем да се наредим повече човека на 1 ред,нямаш проблем,шото аз с 1на френдка ходих да се запиша и не искам да я оставя сама :? А ние с нея ще се видим към 6:30 :mrgreen: :mrgreen: хахаха Е ако не се видим преди началото,как ще се познаем :lol: ти пък от какво се срамуваш(да не сме момчета :mrgreen: ) пък и ако после сме колежки,се ще преглътнеш тоя срам :)
Аватар
mina
От дъжд на вятър

Мнение от mina »

6:30 :shock: Тогава още ще спя :lol: Към 7:30 ме очаквайте 8) Ми как да се познаем я... Аз ще съм облечена в бяло, с тенджера на главата, иначе ще ме познаеш по цвета на очите - пъстри са :lol: Ти хубаво си се уговорила с приятелка, а аз нямаше с кой да се уговоря :cry: Ама ако и двете сте умни, нямам нищо против да ме сложите между вас, тамън да не ви хванат, ако нещо си подсказвате :roll: (голяма логика) Уф имам чувството, че нищо не знам... Хеле ако се падне 32-ра тема съм загубена ... Я метни ти някоя снимка, че мене, както казах по-рано, много ме е срам :oops:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”