Може ли да се вярва на секретарките в СУ? Това е големият въпрос!Светуващият написа:Нали Електра се обади в Университета и й казаха в средата на седмицата да чакаме резултатите. Какъв е проблемът?
Отзиви за изпита по литература - 13.07.2007
Модератор: Boromir
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
направо идвай с мотикатаВалхири Анн написа:Хъх, лесно ви е на вас ... ами аз като не съм от София какво да правя .... Ако не излезнат в нета резултатите ще трябва да се разправям с рейсове и глупости .... тъпотия от всякъде! Нещо организацията им куца.
да колиш и бесиш наред тълпата
да се поопразни
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- jordanoff
- От дъжд на вятър
Това съм го пропуснал.Светуващият написа:Нали Електра се обади в Университета и й казаха в средата на седмицата да чакаме резултатите. Какъв е проблемът?
Форумът много се развива.
Последно промяна от jordanoff на 23 Юли 2007, 14:27, променено общо 1 път.
т
абе,хора,според вас ше вържа ли 3,50,като имам 3 пълни анализа на разкази-"СЕрАФИм","Индже","Шибил",и съм споменал още няколко-"Земляци","Последна радост" и "Песента на колелетата"...
Трябва ми 3.50 за ПР, а май малко съм писал
Трябва ми 3.50 за ПР, а май малко съм писал
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
каквото и да стане- обещал съм да черпя и ще си черпя(= Има няколко човека, които ме търпяха през цялото време и смятам да им отдам заслуженото, защото това тяхното си беше направо героизъм:)Светуващият написа:Ти, radja, естествено, че ще се хвалиш. Ще имаш повод и ще черпиш!
иначе- надценяваш ме. не съм толкова добър. но щом и харесва да си го мислиш- нямам нищо против(=
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В персонална информация би трябвало да съобщят оценката на всеки, нали?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Днес направо ми взеха здравето на този изпит в УНСС. Мила и Крис, при вас явно е било забавно с този въпрос за бате Бойко
При нас изтеглиха темите, а квесторите ни третираха като малоумни (вярно, че са свикнали на такива в техния ВУЗ, но...
)
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
олеле, това е егаси скоростта с която се движите, братче нямам думи вие пишете по-бързо отколкото аз мисля. ама при мене е по-зле, щото съм на работа и телефонът няма спиране, звъни по често, отколкото поства циндил-пиндил, по-точно звънят и четирите линии...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens