КСК 2007 - литература и история
Модератор: Boromir
Oф дечица не знам какво ще правя до тези пробни изпити. Имам чувството че съм попаднала в черна дупка и нищико не помня вече просто нищо няма да направя на изпита.
Има един въпрос съжалявам ако вече сте отговаряли на него , но има ли начин да се запиша на курсовете без да идвам до София, чух че било възможно и чрез разни частни фирми които после ми разпращали данните из университетите.
Мерсинка предварително и приятно прекарване с темичките на всички. Аз лично съм вече на Стефан Стамболов и мн ама мн ме кефи тоз човек (абсолютно съм сериозна)
Има един въпрос съжалявам ако вече сте отговаряли на него , но има ли начин да се запиша на курсовете без да идвам до София, чух че било възможно и чрез разни частни фирми които после ми разпращали данните из университетите.
Мерсинка предварително и приятно прекарване с темичките на всички. Аз лично съм вече на Стефан Стамболов и мн ама мн ме кефи тоз човек (абсолютно съм сериозна)
Mp3 is NOT a crime!
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Мила написа:абе народе в пролетния курс по литература има ли още места, почнали ли са изобщо да записват и лелките там що не дигат телефона?!
Аз се записах преди няколко седмици и дотогава бяха 15 човека. Оная лелка каза, че щяло да бъде в някакво си училище в София, защото на този курс идвали много хора и там имало място, следователно местата са доста. Може би им хващаш почивките и заради това не ти вдигат.
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
- RaLiTO
- В началото бе словото
ами единственият начин да се запишеш е да отидеш в СУ... аз се вдигнах от ВТ и отидох на място щото така е и най сигурния начин да не се прецака нещо....
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
damien
- Да живей словото
- Курс: трети
ох, и аз като ена`` замалко се бях дистанцирал от реалността
нзнам за вас, но аз съм на темата за Стамболов и Стоилов, която е най-дългата! засега...и имам въпрос - след свалянето на последния какво да пиша
, т.е. правителството на Д.Греков, Т.Иванчов после и т.н. влизат ли в темата или направо заключение?!?!
нзнам за вас, но аз съм на темата за Стамболов и Стоилов, която е най-дългата! засега...и имам въпрос - след свалянето на последния какво да пиша
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
здрасти!
бях питала тук във форума и преди за това,т.к. никой не ми отговори,ще се престраша и ще попитам отново:знае ли някой дали темата за наследниците на Иван Асен II се включва в програмата за СУ?
Т.е. между Иван Асен II и темата за църквата и културата XV-XVIIв има ли друга,или са си направо в такава последователност?
бях питала тук във форума и преди за това,т.к. никой не ми отговори,ще се престраша и ще попитам отново:знае ли някой дали темата за наследниците на Иван Асен II се включва в програмата за СУ?
Т.е. между Иван Асен II и темата за църквата и културата XV-XVIIв има ли друга,или са си направо в такава последователност?
- явор
- Летописец Виртуоз
Тази тема е най-типичният пример кой как учиRaya_Alexandra написа:Мен пък Просветата през Възраждането много ме радва като тема.Ena`` написа:Просвета през Възраждането ...мн гадни теми. ....
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: