Класиране- Резултати, Очаквания,Постижения

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Anabel_Rose
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Класиране- Резултати, Очаквания,Постижения

Мнение от Anabel_Rose »

pifiella написа:
bggashnik написа:
aikaeimin написа:И като изчакат една година, света ще свърши, предполагам :roll:
Ми да ти кажа, не винаги се успява от втората година, даже доста рядко...Просто се отдалечаваш от материала, който си учил(колко пък да си го учил тоя материал... :lol: ) и накрая не става нищо...
Не знам дали с всички е така,но аз ако пропусна тая година после ще ме домързи,сигурна съм.Ще започна работа-за една година човек може да си уреди живота и да не му се занимава с учене.
Е разбира се има и такива хора,които се опитват 3-4 години и накрая ги приемат,но за това трябва доста търпение и упоритост,а половината от "младежда" :) не притежават тези качества!
за какво тогава си решила да кандидатстваш?
ако те домързи да учиш, за да се прехвърлиш, значи ще те домързи да учиш и за семестриалните изппити.....
НУПЧЕ, 2 курс

When the mind is strong, there is nothing that can stop you
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

И как да я събереш тая мотивация да учиш цяла година? Аз не мога да събера мотивация 1 седмица да уча сериозно. Имаше някъв случай дето учих януари месец(цял месец!!!) и чак се чудя сега на себе си. Да учиш цяла година - изключено!
Компютърни науки 1 курс
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Японистика
Курс: втори

Мнение от aikaeimin »

Деси написа:...
Напълно съгласна съм.
@morfei, ако човек иска нещо, ще намери мотивация.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Както казах, хората, които успяват да влязат от няколко години опити, са рядкост. И не можеш да ми кажеш, че като си се готвил цяла година на курсове, уроци, комуникирал си със съученици темите и т.н., и самоподготовката можеш да ги сравниш :roll: Не забравяй, че тук говорим за хора, които не са успели да влязат със стабилна подготовка, камо ли без такава. Пак казвам, всяко правило си има своето изключение ;)
Компютърни науки I курс
Lady_Green
В началото бе словото

Мнение от Lady_Green »

Чувствам се странно ,че съм го искала и се радвам ..
Вземете си по един сладолед и не го мислете толкова. Аз ще се мотивирам на морето след няколко дни :rr:
Аватар
Деси
Пишете, о, братя

Мнение от Деси »

Глупости.
Имам колега на 30, който реши, че иска да учи, кандидатства и влезе.
Ама въобще не ми ги обяснявайте.
А ако нямате мотивация да учите за кандидатстудентски изпити, защо въобще искате да учите висше?
Ходете, работете, забавлявайте се, не харчете парите на родителите си.
Heal the world - make it a better place!
For you and for me... and the entire human race.
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото

Мнение от DeadMistress »

Аз съм завършила средно 2008 г. Веднага кандидатствах - не ме приеха . 2009г. изпуснах да кандидатствам , поради разни причини . Тази година напирам за СУ само една определена специалност , ама явно нЕма да стане . И какво от това ? Да се откажа ? Да ме домързи ? Или пък (както ВСИЧКИ около мен се опитват да ме убедят) да запиша нещо , което ама изобщо не ме влече ? Ок , да кажем , че запиша нещо , "колкото да съм влязла в уни-то" ... Ми то като не ме влече , Веднъж няма да стъпя на лекции или каквото и да било , ще завлача 94235 изпита , ще си дам парите на вятъра и така :) Аре нЕма нужда , а ;) Като наближи време за новото КСК 2011 , 2-3 месеца по - раничко почваме едни по - сериозни курсове/частни уроци/домашно учене/кой каквото може да си позволи ... И тъй ... :)
А аз тая новогръцка филология , в крайна сметка мога и един езиков курс да изкарам и да си получа сертификат . Ама пък ... Друго си е на Диплома да го имаш :)

Ta така , аз съм Твърдо Против това , да записваш специалност , която НЕ искаш да учиш , с идея за прехвърляне после и т.н. Живей си живота тая година и като дойде време за КСК 2011 - седни поучи за 1-2 месеца и така :)
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...

•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
Аватар
Деси
Пишете, о, братя

Мнение от Деси »

Така е, да.
Принципно процентът на прехвърлилите се е 0.1%
Heal the world - make it a better place!
For you and for me... and the entire human race.
Аватар
enzyme_x
В началото бе словото

Мнение от enzyme_x »

Напълно съм съгласна с Деси. Аз не бях приета миналата година, поработих на една място, поподготвих се малко и си влезнах на първо класиране, първо желание. Нито света свърши, нито нищо, даже се радвам, че изпуснах тази 1 година. Дето се вика, желанието му е майката, а аз определено не съм от хората, които си дават прекалено много зор, така че calm down everyone, натрупваните знания не се губят толкова лесно, ако някой се съмнява в себе си и знанията си вече е друг въпрос. Идеята не е просто да влезнеш нещо ... човек или знае или не знае, с малко опресняване и всичко е ок. Chill out, нещата не са само черни и бели ... не е нужно да се зомбирате от учене, ако изпуснете една година, за да влезете. Стига глупости,вярвайте си във възможностите, колкото повече някой се шашка, толкова по-зле. 8)
Good timber does not grow with ease. The stronger the wind, the stronger the trees.
"Me, I always tell the truth. Even when I lie."
PePs
В началото бе словото

Мнение от PePs »

Аз искам да питам като не съм приета и на 2ро класиране 3то ще има ли защото на картончето с входящия ми номер пише само кога излизат 1то и 2то и ако има 3то трябва ли отново да поддам документи за кандидатстване или като вече съм поддала за 1во и 2ро автоматично участвам и в 3то ако има такова надявам се да ми помогнете ако знаете :)
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от aikaeimin »

Трябва да подадеш документи отново. Но на трето класиране се бориш само за незаетите места.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Всичко точно, само не можах да разбера с кое мое твърдение не сте съгласни :scratch: Ако може да ме цитирате, ще е най-добре :mrgreen: И защо давате за пример хора, които са влезли, но не от първия път?Както казах, всяко правило си има изключение :wink: И аз мога да дам за пример хора, които не са влезли и от втория път. Каква е вероятността да си учил цяла година курсове, уроци и прочие за право, накрая изкарваш 2ки и не те приемат. И следващата година само самоподготовка, без да има кой да ти припомни нещата, които са забравени през лятото, и ти отиваш и ги разбиваш...Далеч съм от мисълта, че няма такива хора, но колко са тия на общия брой? Та те все пак са изкарали 2ки на изпитите...
Компютърни науки I курс
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

PePs написа:Аз искам да питам като не съм приета и на 2ро класиране 3то ще има ли защото на картончето с входящия ми номер пише само кога излизат 1то и 2то и ако има 3то трябва ли отново да поддам документи за кандидатстване или като вече съм поддала за 1во и 2ро автоматично участвам и в 3то ако има такова надявам се да ми помогнете ако знаете :)
Ще има 3то класиране, но за него ще се подават наново документи и ще бъде за незаетите места. Ако не се запишеш в спец.,която си приета на 2ро класиране се отказваш от нея. Списъка с незаетите места ще излезе до 10 август.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
aikaeimin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от aikaeimin »

bggashnik написа:...
Не е нужно да изкараш двойки, за да не те приемат ;]
И трябва да си голям идиот, или да си назубрил нещата /което не изключва частта с идиотизма/, без въобще да ги схващаш, че да успееш да забравиш всичко за една година.
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

@morfei като някоя енциклопедия си, евала! Даже и Светлъо го биеш :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”