ВидеонаблюдениеТО в СУ - ще има още дискусии през декември

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Leom
Пишете, о, братя

Re: ВидеонаблюдениеТО в СУ – Против или За (28.10.2009)

Мнение от Leom »

Очевидно те лобират за голяма поръчка в размер на няколко милиона, без да се отчитат целевите (и всъщност много по-мащабни) "ползи" от въпросната тотална БигБрадъризация на висшето ни образование, за която и бившата Държавна сигурност щеше да завижда.

Но по въпроса за Университета, ако ректорът наистина е твърдял, че има такова решение на Академическия съвет от Април 2009, каквото очевидно няма, значи излиза, че този човек е способен дори да лъже за да се измъкне от една или друга ситуация.
Аватар
prizivzaborba
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от prizivzaborba »

Иначе, призивзаборба - недей да се учудваш. Както вие сте против тези неща, така има и други хора, може би и друга организация като вашата, която е "За".

Защо пък да се учудвам. Винаги съм подозирал СС, че са "За" :pukeleft: :pukeleft:

Специално за Светльо Станков и ко в Софийския университет явно проблеми за разрешаване няма. Има само поводи за веселие. И купоните в "Авеню" не спират.
http://www.priziv.org

ЗА БЕЗПЛАТНО, ОБЩОДОСТЪПНО и КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ!

Изображение
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Мнение от happyswift »

Рабрала патка от сурватка
Аватар
prizivzaborba
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от prizivzaborba »

Нова дискусия за видеонаблюдението - този път в ИФ http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 66&t=16061
http://www.priziv.org

ЗА БЕЗПЛАТНО, ОБЩОДОСТЪПНО и КАЧЕСТВЕНО ОБРАЗОВАНИЕ!

Изображение
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Както виждам, един-два дни да ме няма, ама то си е постарому...заклетите противници така и не отговориха на въпросите, които им постявихме, за да защитят честно позицията си, или да признаят, че не могат да отговорят с достойнство. Нищо чудно, всъщност, така че, докато не се постараят съвестно даотговорят, аз лично не смятам да участвам активно втемата, тъй като е неконструктивна и неравностойна - те задават въпроси, на които ние отговаряме, а те на нашите - не. Докато не се опитат да посъчният някой поне малко правдив отговор, аз смятам, че спорът е безсмислен.
Knights of the Cross
Аватар
Leom
Пишете, о, братя

Мнение от Leom »

Tommy написа:... аз лично не смятам да участвам активно втемата ...
Крайно време беше. Защото е очевидно, че освен г-н ректора и неговите неизвестни съратници, просто никой в Университета няма полза от такова празнословно твърдоглавие като вашето. Разбира се, други на ваше място биха се досетили и по-рано, но все пак късно е по-добре, отколкото никога. Така че, бай бай.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Tommy написа:заклетите противници така и не отговориха на въпросите, които им постявихме, за да защитят честно позицията си, или да признаят, че не могат да отговорят с достойнство.
Я ги задай пак тия въпроси, на които нямат отговор?
Защото мен ме нямаше в София, после като видях обема на темата ме домързя и спрях да я следя, пък ми стана сега любопитно на какво не е отговорено. :D Може пък аз да помогна с отговор. :D
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Шепот: Зададени са многократно в предишните страници, погледнии, няма да ги преписвам отново.
Leom: Не знам защо придсаваш своите качества, като празнословно твърдоглавие на другите, но ако обърнеш внимание на писанията си, ще видиш, че подобна квалификация се отнася преимуществено за теб. Но всичко, което написа, без да отговориш конкретно по темата, ясно показа безпомощността ти. За мен е достатъчен и начинът, по който това се доказа, въпреки, че ти не успя да събереш кураж да драснеш вда реда, в които поне да си кажеш, че отговор нямаш, защото не си прав.
Knights of the Cross
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Мързи ме. Ще си останат без отговор. :oops: :angel:s А и като ви гледам как се ядете вмомента, съвсем губя желание да се ровя^^
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Егати и наглостта, Шепот :D . Ние с Томи се изхабихме да пишем въпроси, на които не получихме отговори, сега ти искаш пак да ги пишем :mrgreen: . АБСУРД. Ако наистина те интересува темата - върни се околко 20-та страница, ако не и по-рано, и започни да четеш.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Идеята ми беше да се цитирате, не да пишете наново. Рано ми е, имам си и друга работа, въпреки че темата ме интересува.
Извинявам се, ако съм ви засегнала, не е било съзнателно. ;)
Аватар
Leom
Пишете, о, братя

Мнение от Leom »

Нека подадат техните въпроси на ректора за да може и той да има с какво да се измъква малко по-почтено, че като гледам какви ги е говорил предишния път, човек просто го обзема срам с такъв Университет при този ректор.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Нашите въпроси бяха конкретно към теб. Моля, не ни казвай към кого да ги пренасочваме!
Knights of the Cross
Аватар
Leom
Пишете, о, братя

Мнение от Leom »

...
Последно промяна от Leom на 16 Ное 2009, 09:52, променено общо 1 път.
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Leom написа:Моля администратор да премахне определението под името на моя профил.
Опрваяш си го от панела. И това няма много общо с темата.
Knights of the Cross
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”