Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Уфф хора записах се. Ама минах през е*ати изпитанието. Дааа има охрана - един старец с ломбаго, който не съм сигурна дали знае къде се намира...Трябваше да питам едни момчета къде има ксерокс и ми се отговори " ела у нас и ще ти покажа"
Мерси много за инфото ама късничко. Няма да ви казвам какво ми беше в тролея....защото с колата нямаше къде да спра....абе изобщо беше един загубен ден.
Изтрих маса флъд. Овладейте се. Ако много ви се говори за коли и прочие - на лични съобщения или на по бира. Тук е тема за бъдещи биолози и борбата им с биологията.
1. Темата наистина не струва, но не "нищо че" а "най-вероятно, защото.."е твоя.
2. Какво им е на русите момичета?
3. Това колко му плащам си е наша работа...
Аз пък най-накрая реших да се захвана и с теста накрая на учебника по биология за 9 клас, моя е на Булвест 2000.
Ако теста на изпита е нещо такова значи просто да се отказвам от сега. Дали някой има впечатления? Доста от въпросите ми се сториха двусмислени, плюс това има и неща, които май не ги виждам написани в уроците.
Ами... Тестът на предварителния си беше по моя преценка доооста гадничък, някои неща ги правех на магия. Имаше по 5 възможни отг и някои наистина бяха двусмислени. Сега отивам към СУ с надеждата да си намеря тази книжка: http://www.anubis-bg.net/koritsi_jpg/bio9_10testove.jpg и да порешавам преди редовния изпит. А тестът беше осново с въпроси за 8кл. Разбрах за някаква на Просвета, и нея ще си потърся... По-добре късно, от колкото никога
Joanna_n написа:Ами... Тестът на предварителния си беше по моя преценка доооста гадничък, някои неща ги правех на магия. Имаше по 5 възможни отг и някои наистина бяха двусмислени. Сега отивам към СУ с надеждата да си намеря тази книжка: http://www.anubis-bg.net/koritsi_jpg/bio9_10testove.jpg и да порешавам преди редовния изпит. А тестът беше осново с въпроси за 8кл. Разбрах за някаква на Просвета, и нея ще си потърся... По-добре късно, от колкото никога
Само ще ти кажа,че тази книжка я имам и въпреки,че я реших цялата без пропуск на предварителния изпит не ми помогна много много.Но виж за матурата която вече мина е просто много добра и там ми помогна много.....
Joanna_n написа:Ами... Тестът на предварителния си беше по моя преценка доооста гадничък, някои неща ги правех на магия. Имаше по 5 възможни отг и някои наистина бяха двусмислени. Сега отивам към СУ с надеждата да си намеря тази книжка: http://www.anubis-bg.net/koritsi_jpg/bio9_10testove.jpg и да порешавам преди редовния изпит. А тестът беше осново с въпроси за 8кл. Разбрах за някаква на Просвета, и нея ще си потърся... По-добре късно, от колкото никога
Само ще ти кажа,че тази книжка я имам и въпреки,че я реших цялата без пропуск на предварителния изпит не ми помогна много много.Но виж за матурата която вече мина е просто много добра и там ми помогна много.....
Аз решавах от тази книжка за 8 клас и от тази за 9 и 10...и въпросите от 8 клас ги бях научила на изуст почти и на изпита се паднаха само 2 въпорса от нея