Вече бях отписал тази опцияRaya_Alexandra написа:Клипчетата вече работят!
Добре че погледнах какво си писала
Модератор: Плазмодий
Вече бях отписал тази опцияRaya_Alexandra написа:Клипчетата вече работят!
Да, могатfuksia написа:А може ли да ти четат писаниците в Скайпа от друг компютър? Нещо като да те проверяват?

Бравоblack_lady написа:Да, могатfuksia написа:А може ли да ти четат писаниците в Скайпа от друг компютър? Нещо като да те проверяват?
Смени си паролата. Иначе не можеш да разбереш, освен ако другият не е писал нещо от твое име и ти се сетиш, че не си го писала.fuksia написа:Бравоblack_lady написа:Да, могатfuksia написа:А може ли да ти четат писаниците в Скайпа от друг компютър? Нещо като да те проверяват?. Къде е личното пространство
? А как да разбера дали ме шпионират?
descheto написа:Здравейте на всичкиИмам един ужасен проблем със скайп.. когато влезна в скайпа си и някои абонати, които са на линия ми се появават, че са извън линия и това е само при конкретни абонати .. Но съм забелязала, че тези абонати се увеличават все повече .. Моля, ако някой знае как да се справя с този проблем да ми пише, ще бъда адски благодарна .. Мерси на всички
Един съвет - добави ме и изведнъж (о, чудо) ще ти се прииска да го деинсталнеш заради мен и ще почнеш да учиш от няма-и-къде... (проработи при Мила и Ива!)Дъждът върху лицето написа:Аз имам проблем със скайп... не мога да седна да уча заради него... голям проблем е...