Уау, признавам те

Аз още не знам как успях да разтегля двата си въпроса до 5 мин всеки.
Ами, влизам смело, асистентът кротко четеше вестник. Имаше една жълта и една синя купчинка въпроси - т.е. Средновековие и нова история. Изтеглих "Развитие на българското частно право в началото на 20.век" и Царски грамоти 13-14. век. Противно на версиите, които лансираха разни студенти, колко много се чакало и колко много време имаш да "ръчкаш компютъра и кабелите" (бтв, става щайгата, хвърлих й око, шса промъкна някоя безлунна нощ да я продам и да инвестирам в твърдо гориво ^^), аз тъкмо успях да скицирам основното на лист хартия по двата въпроса и дойде ред на Димитър.
Еми няма как, мислено се прекръстих и кат' се започнах... Говоря, говоря, говоря, някои неща по 2 пъти ги повтарям за да се чуят и да се знае, че е така. Иначе, той не ми задаваше излишни въпроси, но на два пъти нещо попрецаках наратива и човекът си ме поправи. Зададе ми само един въпрос, и то отнасящ се до въпросите, които бях изтеглил аз.
Абе, не е като да не съм доволен .. Сега съм се впримчил да уча по икономика де ^^
Дeляна, успех ти пожелавам и предай поздрави на Алекс, че нещо не я засичам в skype.

Ще го вземете, само го раздавайте по-самоуверено и дори и да се притеснявате, не го показвайте. Успех